oh be bitti sonunda:D 1saatliğine dışarı çıktık çekirdek bayatlamış sıcaktan :D
bide beyler içini boşaltan çıksın kasıyo :hehe: 3kez adsl fişiini söktüm taktım modem hata verdi:D
Printable View
oh be bitti sonunda:D 1saatliğine dışarı çıktık çekirdek bayatlamış sıcaktan :D
bide beyler içini boşaltan çıksın kasıyo :hehe: 3kez adsl fişiini söktüm taktım modem hata verdi:D
Üşenmedim baştan sona okudum.Konu başlığının değişmesinden sonra belirgin bi geri vitese takma durumu olmuş :D Fikir gerçekten caydırıcı tebrikler :D
oo 900 tl'ye ünvan sahibi oldu level atladı adam :D
online eft SS'i koycak sanırım
Lan ne direndi be gezi parkı bu kadar sağlam olmadı
İyi ki sitede yaptığım her alışverişte delikanlı dürüst arkadaşlara denk geldim. Ben geçenlerde siteden Caner arkadaşla bir alışverişimiz oldu iki hafta sonra farkettim 3-5 liralık bir parçayı yollamayı unutmuşum . Nasıl sıkıntı yaptım anlatamam hemen yazdım kendisine böyle böyle diye.
Nasıl bu kadar rahat olunabiliyor aklım almıyor ya. Hatta sitede bir dürü dolandırıcılık konusu açılmışken nasıl hala böyle şeyler yapmayı göze alıyorlar anlamıyorum . Ben mi çok safım ya hesabıma geçen paraya bir hafta dokunmuyorum ne olur ne olmaz diye.
site otomatik gnceller yaşı fakat dikkatimi çekti sen şimdi 21 mi 24 yaşında mısın ?
sahibinden az kullanılmış laptop bu 2010
http://www.seatclubturkey.com/uyeler...2-merhaba.html buda 2009
haydi bakalım yaşta fake çıktı
Abbooow bunun bide abisi varmış :D
Burdada Yaş 23
Profil bilgileri: jogabanito - TuningCadde.Com | Oto Modifiye Platformu
Edit
motorlar msupraya atar yaptıgı zaman forumca motor delisini(md) basdıydık. sct ye yayması 30 saniyeyi almazda sanmıyorm kim ugrasır :D
konuyu okumaktan yoruldum noldu verdimi parayı :D
Ceyhun737 Hollanda mevzusuna takılmıştı. :D
Benim de kafamı kurcalayan bu telefonun çakma olduğunu anlayamaman ama sana iade ettikleri telefonun daha kutudan çıkarır çıkarmaz çakma olduğunu anlaman.
İnsan hayret ediyor.