Haklısın şuan elimde bi telefon bi fotoğraf makinası ona bakıyorum çünkü çok muhabbet yaptılar ben sıkıldım
Printable View
İyi niyetli dusunerek yaklasiyorum her iki taraf icinde.
Telefonun kesinlikle cin mali oldugundan emin misiniz? Mesela imei numarasi kopyalanmis bir cihaz olabilir mi? Yani bunun imei numarasini kayit etmeden once baskasi kopyalayip kayit etmis olabilir mi?
Şöyle bir durum var zaten alırkende Mustafaya söyledim kendisi bu söliceğimi cevaplasın telefon geldi türkiyeye 10 gün sonra telefoncu arkadaşıma götürdüm ona imei attı ama diğer hattımı taktım bi internete girdim 2 saat sonra mesaj geldi telefonunuz 24 saat içerisinde kapanıcaktır falan diye ki telefona imei atılıp sonuç alınamadığını mustafaya söyledim hatta şarz aletini ben kullanıyorum dedim 950TL ye anlaşmıştık 50 TL almadım 900 TL aldım yine şarz aleti verdim üstüne
Mustafaya metrobüste gelirken telefonun dilini yarısı ingilizce yarısı türkçe olduğunu söyledim sordu çünkü bununla beraber menü değişikliğine bizzat marmara park Samsung mağazasında baktım hatta orda uzman Samsung danışmanı bana N9005'ler N9000'lerden farklı dedi çünkü bende meraktan sordum bune çin malımı diye o ban hayır kesinlikle dedi hatta imei'lini oda rica üzerine samsunga mail attı ve ben awm'den alışveriş yapıp yemek yiyene kadar cevabı geldi çünkü onlar PC'ye bağlayıp ne kadar imei atılsa bile buluyolarmış neyse yani sonuç orjinal çıktı dedim ki ya menüsü falan farklı dedim burda müdürümüz N9005 kullanıyo menüsü aynı dedi istenildiği taktirde Marmara Park samsunga gidebilir sorabiliriz aynı zamanda en alt kattaki türkcell telefona baktı oda aynı şeyi söyledi
Ve ben zaten gereken cevabı verdim...
Yurt disindan gelen telefonlarda kapanma gibi bir durum oluyor ama kayit edilince tekrar aciliyor. Emregti nickli arkadas telefon orjinal diyor. En guzeli birlikte alakasiz bir samsung bayiine gidip baktirmak. Orjinal olmadigini en azindan bir arada gormus olursunuz. Aranizda tatliya bir sekilde baglarsiniz ucreti iade ederek.
Sonucta adamlarda dedigin gibi senden telefon alip sonra cakmasini kakalamaya calisip bir de ustune buraya konu acmaz.
ben sana daha hıcbısey demıyorum haram zıkkım olsun verdıgım para ınsallah mıslıyle cıkar senden
okuyan arkadaslar anlamıstır zaten senın nasıl bırı oldugunu
butun arkadaslardan vakıt ayırıp okuyanlardan ozur dılerım basını sısırdıysem benım bole adama daha yazıcak cevabım yok
Ben siteye sanırsam bu fotoları koymuştum belki yalnış olabilir ama bunlardı bi bakalım
http://i.hizliresim.com/NVjLWg.jpg
http://i.hizliresim.com/EljO6g.jpg
http://i.hizliresim.com/QXjPBg.jpg
http://i.hizliresim.com/NVjLEQ.png
Telefonu teslim etmeden 2 gün önce falan format attım ama çocuğumun fotlarını çekmiştim evde silmeyi unutmuştum sonra mustafa aldı gitti metrobüsteyken rica etmiştim siler misin diye kendisinden
Söyle dedin söyledik ama eğer mustafa yada sen yalan sölüyorsanız asıl allah sizin belanızı versin haram zehir zıkkım olsun o telefonda parada sizden kat kat çıksın ne yapıldıysa onu yazıyorum söyluyoruz adamın hosuna gıtmıyo neden ıstedıgı cevabı alamıyo ıstedıgı cevapta ben dcem kı yaa beyler ben bu yalancıyı dolandırdım kusura bakmayın dememı beklıyo heralde ulan ne olduysa konusulduysa yazdık aslında benım muhattabım bile sen değilsin sen mi aldın benden gelip hayır mustafa aldı daha ne burda konusuyorsun...
Okuyan arkadaslar ne anlarsa anlasınlar herkesın anlayısı kendınedır yapabılecegım bırsey yok burda yalnıs anlarlar baska yerde dogrusunu anlatırlar yukarıda kımsenın kımseden kaçışı yok böyle bir suçla suçlayıp birde bela okuduğun için allah seni bildiği gibi yapsın
Telefon ingilizceydi geldiğinde sonra ben türkçeye çevirdim ne pc ye bağlandı nede telefoncuda tamamen kendinde seçenek var daha resimleride varda yeter bunlar heralde burda ınsanlar ne dusunurlerse dusunsunler önemlı olan yukarıdakının ne dusundugudur bıldıgıdır elbet cıkıcak gercek ortaya cunku yarın gıdıp o kamera kayıtlarını ıstıcem mustafanın faturayı açıp baktıgı sahnelerı ve telefonla ne kadar ugrasıp baktıgı sahnelerı görücez
Yok ilk baştakini yalnış koymuşum ama ilk baştaki hariç diğer ikiside aynı chaz
Hatta baştaki cihaz kardeşimin cihazı o makinasını temiz kullanmaz
Konunun uzaması için herkes elinden geleni yapsın belki bi şölen izlersiniz genel konuşuyorum kimse üstüne alınmasın...
Telefon 1. Kalite cin mali. Nerden mi biliyorum? Note 3 ciktigi hafta, dubai dragon mall dan arkadaslar ile toplam 5 tane aldik. Bir kere turkce ingilizce karisik cikmaz, turkce dil secenegi varsa hem turkcedir.
Ayrica ana saat ekraninda sagda altta uygulam... Yazar uyglmlr yazmaz. Gene 4.3.3 ve 4.4.2 surumlerinde samsung "rehber" yazar, kisiler degil. Bu arada kaleminin ucu siyah yumusak plastik mi yoksa beyaz sert plastik mi? Zaten fake olan modellerde yani yumusak lastik olanlarda air mouse calismaz. Gercek n3 de kalemi ekrana degdirmeden cursor saga sola gider, sahtesini degdirmeniz lazim.
Dubaide 350 dirhem yani 180 lira bunlar.
Hatta sunu tusla , *#*#3646633#*#* yes
Imei degistirme menusu cikacak. Cikarsa zaten cakmadir.