Hala faturanın fotosu gelemedi. Rebel T2i var, cep telefonu var laptopun web kamerası var, bişeyle çek koy be bilader.
Printable View
Hala faturanın fotosu gelemedi. Rebel T2i var, cep telefonu var laptopun web kamerası var, bişeyle çek koy be bilader.
Eger resimdekiler satilan cihazinsa, kesin cakma. Weather app ingilizce ama digerleri turkce, yok boyle bir sey. Widgetlar androide baglidir ve dil turkce ise hersey turkce olur. Yarin benim clone'un resimleri ile su an kullandigim gercek n3 un karsilastirmali resimlerini koyarim istenirse.
#97'ye ek olarak. Ülkede satılan tellerde tek replikalar çin malları değil. Dubai ve kore malı replikalar da mevcut.
Ayırca, bir imei attık, 2 saat sonra yine gitti diyosun bir diğer mesajında denemek için sadece çocuğumun fotosunu çektim diyorsun.
Ss i paylaşılan mesajlaşmada fatura fotokopisi olduğunu belirtmişsin, paylaşsan herkes ikna olacak ya da telefonun ne olduğu anlaşılacak ama hala counter atağa çıkmaya çalışıyosun.
Bu arada telefonu hangi tarihte aldın ki sen zaten biri ocak diyor. Bide hangi ülkeden aldın ?
Ayrıca sanırım hollanda hattı kullanıyorsn :P
bukadar zor olmamalı hazır satılık canavar gibi canon makinandan resmini cekersin hp laptopdan koyarsın herkes susar. sayfalarcada uzamazdı.
öyle gittigin o cafeye giderim kamera kaydına isterim gibi laf kalabalıklarına gerek yok kamera senin elindeki 1 sayfa kagıdı zoomlayacak sanki . ayrıca okadar
ugrasmaya gerek varmı 5 saniyenin almaz o faturanı cekip koymak. tabi faturan elindeyse
burda bir çelişki var yada anlam karmasası.
eğer ayarını yapmassan direk tel .hafızaya kayderder zaten.
1-format attın cocugunun resminin ne işi var nası silinmedi.
2-secenek satısa hazır hale getirdin formatı attıgın telefona bidaha niye hattını taktın yada açtın kurcaladınki
kimseyi ilgilendirmez mal senin ama oyle hemen takıp cıkarılmasada benzemiyo
19.56da güncelleme geliyor sol üste 20.03 de bellki güncellemeyi yapmıssınki simge kayboluyor. ikinci resimde 00.40 olan saat günün devamı olmasa gerek cünkü o sarj odan oraya heleki n3 de zor iner sen biraz takılmıssında heralde
Note 3 e imei atilamaz eger "gercekse" zaten atilsa idi spt ile yapilirdi ve telefoncular ihya olurdu. Note2 ve s3 den sonrasina eger "cakma" degilse, imei atilamaz. Atma yontemini yazdim zaten :)
Haklıda olsan haksızda ben bilmem şu durumda yapacağim bi bi iban alıp parayı geri gönderir telefonuda hibe ederdim ne seni tanırım ne alanı bilmem etmem bence kitlsensin konu çok çirkin olmaya başladı.
beyaz olan çakma
FAKE vs. REAL Samsung Galaxy Note 3 - Comparison - YouTube
telefon için iki ilan açılmış silinenler bölümünde duruyordu, sorulmuş tekrar geri taşıdım kilitli olarak ikisini de..
http://www.techturkey.com/forum/off-...e-3-beyaz.html
http://www.techturkey.com/forum/off-...e-3-beyaz.html
Bayrampaşalı´isimli üyeden Alıntı
cihazı bız aldık bugun
ilk öncelikle kimsenin bişey aldığı yok...
Sonrası içinde bu sitedeki üyeler hiç mi utanmıyorsunuz saat 12'yi geçti aramaya hadi bi kişi arasa anlarım saati görmez falan,saat 11'den beri susmuyo aramayın kardeşim saate bakmıyormusunuz utanma yok mu sizde yaaa arayanlara sölüyorum.
Kimseye mal falan vermiyorum bune yaa buraya ilan verdik diye huzurumuzuda mı satıyoruz yada gecenin bir yarısı telefon susmuyo...
terbiyesizlik yapanlara sölüyorum gecenin bir yarısı arayıp kardeşim saat kaç bu saatte ayıp değil mi diyoruz ee ne olmuş siteye koymasaydın o zaman diyo ulan saat 12'yi geçmiş utan beee
KİMSEYE MAL FALAN VERMİYORUM BAKIN İŞİNİZE
KONU SİLİNEBİLİR
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Bayrampaşalı´isimli üyeden Alıntı
bugun bıraderım gelıp aldı sızden telefonu mustafa adı
Senin birader midir bişey falan aldığı yok bugün 20 kere aradı beni en son 2 saat önce parası mı çıkmıyormuş neeee 700 liraya ver diye yalvarıyo ayıp be kardeşim
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Yektanin koydugu ilk ilandaki arka kapak cekiminde samsung un g si bir garip mi? Bana mi oyle geldi?
Adam telefonu satmış, kimseye mal vermiyorum yazmış?
Neyse ben gidiyorum, umarim yanilirim, mesut dedigim kodu yaz. Bir de video cek koy buraya. Konu belli olsun. Kalemin de resmini cekebilirsin.
gürsel abi koydugum videodaki fake in kilit ekranındaki saatle bu telefonun ekranındaki saat aynı .ayrıca samsungun oyle bi karakterimi varmıs n3 ü olan suraya bi screenshot atıversin kilit ekranında
hala fatura yok
haklıysa bile haksız duruma soktu kendini benim gözümde. paragraf paragraf laf gevelemesinden, faturanın fotoğrafını atmamak için attığı taklalardan belli herşey.
kamera da refurbished kameradır kesin..
......fatura?