bunu sana gerçekten dediklerini nereden bilicez? mesutuda yanına alıp o bahseetiğin telefonla o bayilere tekrar gidebilecekmisin?
Printable View
https://www.google.com.tr/search?q=n...-3%3B535%3B301
ulan telefonun screen shot fotosunu bile netten indirip çakmışsın buraya hiç utanmıyorsun dimi, orada kabak gibi vodafone nl yazıyor, yani vodafone hollanda, ahanda google a note3 screen shot diye arama yapınca alt sıralarda senin koyduğun screen shoun aynısına ulaştım, buda o çektiğin binlerce fotonun arasına kaynadı gitti dimi....
buda asıl link...
Android 4.4.2 KitKat update roll out starts for the Galaxy Note 3
telefonu kuzenim satmış pnpa der birazdan :D:D:D:D
Haklısınız açık açık doğru ne varsa paylaştığım doğrsunu söylediğim için sizde haklısınız ulan resimleri ortaya açık açık koydum ürümü ile beraber yorumlarda diğer hattımı taktım 2 saat sürmedi kapanması dedi bununla beraber ne varsa açık açık söyledim ki burda bu telefonların ustaları varsa olayı çözer diye ama gevşek gevşek konuşan ben değilim sizlersiniz.
Herşeyi açık açık yazdım ki ne var ne yok daha iyi belli olur sorun çözülür diye ama sizinle bir soru çözülücek kişiler değilsiniz biri laf salatası diyo biri kuru sıkı diyo biri can biri con neyse isteyen istediğini yazabilir benim ne düşünce ile sattığımda ortadadır burda gereksiz insanların bilmesi değil yukarıdakinin bilmesi bana yeter o yüzden kimse daha kendini yormasın heee yazıyorum utanmıyorum çünkü telefondan çok iyi anlamam bununla beraberde açık açık herşeyi yazıyorum ki telefon çin malı ise yapılır gereken değilsede yapılır gereken tutup 900TL için bu kadar laf yapıcak insan değilim ki yada kendini kim 900TL için rezil eder neyse
Benim hangi düşüncede ne cihaz verdiğim ortada zaten o yüzden isteyen istediğini söylesin yukarıda allah var burda konuyu herkesten her şekilden daha iyi biliyor o yüzden çok fazla konuşmuyorum çünkü dün akşamdan beri baya uzadı ki belli gereksiz insanlar tarafından uzamaya devam edicek
http://www.ohadiyorumm.com/wp-conten...1/ay-phone.jpg
beyler ayfonumu satıyorum %100 orjinaldir...
Bu cihaz için konuşmuyorum konunun tamamını da okumadım ama bu çakma telefonların sadece çin malları mevcuttur. Dubai kore taiwan vs ne yazarsa yazsın etiketten ibarettir.
şimdi anlamadığım bişey var nl'de mi yaşıyosun hattın var ?
tama işte arkladaşım, bak herşey ortada, belki bilerek belki bilmeden sen bu adama bi şekilde çin malı telefonu satmışsın herşey açık ortada, madem telefon çin malı ise gereken yapılır diyorsun, gerekeni yap ve adamın parasını geri iade et, talafonunu geri al...
ve şu netten indirip çaktığın screen shot a da bi cevap ver ;)
Gürsel abi son noktayı koymuş zaten. Laf salatası yapmaya gerek yok. MAdem sen de farkında olmadan çin malı telefon satmışsın adamın parasını verir telefonun hayrını görürsün olur biter.
Biz tabi iyi niyetliyiz bence sen geri vites yapmaya başlamadın üstüne gelindikce.
fatura resmini koymuyorsun, fotolar çakma, gerçeği ispatlayacak bir belge yok, her lafında yukarıda allah var deyip duygu sömürüsü yapıyorsun, madem bu kadar kendine güveniyorsun ispatla bir şekilde herkes senden özür dilesin, şu olaydan sonra siteden kimse seninle alışveriş yapmaz diye düşünüyorum hep kaçak kuçak cevaplar, ayrıca bir mal satan biri ne sattığını çok iyi biliyodur kimse salak değil
Allah ve çocucuğum lafından başka bir lafın yok mu senin birader?
Efendi ol malı geri al adamın parasını ver. Vermeyeceksen de eğer, seni İstanbul'da herkes 2'ye çekip bekleyecek galiba benden söylemesi ;)
vay arkadaş kanım dondu ya. adama çekip koydum dediği fotoğraflar bile sahte diyorlar adam hala yukarda Allah var!!!1111!! diye paragraf paragraf sömürü yapıyo vay anasını ya.. madem 900 lira için laf yapıcak adam değilsin madem bilmeden verdin telefonu geri alsana.
yersen..
harbiden yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış..
Arkadaşım , herşeyi geçtim , IMEI attırdım diyorsun. Orada konu kapanıyor. 4 çekirdekli hiçbir samsung cihazına IMEI atılamıyor. Atılsa idi , MMUSTU şu anda boğazda yalı almıştı.
Sen bir kazık yemiş olabilirsin , ama hala Fatura da Fatura diyorsun. Faturayı Mesut'lara verdim diyorsun nerede fatura?
Bende şimdi Fatura basayım sana ,çok mu zor?
IMEI atılamıyor bu cihaza. Hem IMEI attırdıysan da telefon kapanmaz, telefoncular da gerizekalı değil , eski nesil telefonların IMEI'lerini atıyorlar telefona, atıldığı zaman da hemen hattın kapanmaz. Oldu ki aptalca hareket etti , çalışan bir telefonun imei'sini attı , o zaman da cihazınızın imei'si klonludur mesajı gelir.
Artık yeter bence, hatanı kabul et , adamların parasını iade et , telefonu geri al ve seni kazıklayan adama ver geri.
Daha fazla kendini rezil etme bence.
faturayı kaybedebilirden sonrada
korkuyla bekliyorum ben orjinal verdim içini onların değişmediği ne ***** acaba diye bir mesaj gelir mi diye
ayroca
pc bilgisi veriyim biraz işine yarar belki
pc nin arama kısmına *.jpg diye aratırsan uzantısı jpg olan pcdeki tüm resimlerini döker böylece hangi dosyada diye aranmazsın tarihe göre dizdinmide olay biter telefon ve kameradaysa zaten bakarak bulunr diye düşünüyorm