Ne güzel işi Allaha havale ediyorum deyip çekiliyorsun kenara, Allah korkusu olan insanlar yalan dolan ticaret yapmaz varsa bir yanlış düzeltilir, helallik alırsın konu kapanır.
Printable View
Ne güzel işi Allaha havale ediyorum deyip çekiliyorsun kenara, Allah korkusu olan insanlar yalan dolan ticaret yapmaz varsa bir yanlış düzeltilir, helallik alırsın konu kapanır.
kacırmısım arada ozaman onu :D
konuyu baştan sona tam olarak okuyamadım ama kendim cep telefon teknik servisiyim bu ürünlerin çok çeşitte kalite olarak satılanları mevcut 1.sınıf zaten cihazın kendisi 2.sınıf olan birebir dış görünüm ve içerisinde android yüklü olan 3.sınıf görünüm benzer şekilde olup ama içinde android sistemi olmaz java ile çalışır ama sonuçta replica ürünlerin hepsi bertbat çok çabuk bozuluyor ve ne yazıkki her servise gelen müşterilerim aldıkları cihazların orjinal olduğunu sanıyor gerçeği söylediğimde çok üzülüyorlar çünkü bir dünya para veriyorlar 5 para etmez telefona bu işin uyanıkları malesef masum insanlara orjinal diye satıyor.
Yemin ederim milletde fena cesaret var şu sitede bukadar araştırmacı uyanık ve bilgili adam varken sen tut çin malı telefonu (ki bende çin malı olduğuna inanıyorum) sıfır diye sat ve bundan kolayca sıyrılacağını düşün. Pes.
Birkere konuşmalarınızı okuttuğum herhangi biri (bu siteye üye olmayan) bile direk bu adamın bu telin ne olduğundan haberi var kesin dedi. Çünkü okadar yuvarlak konuşuyor ve sorulardan kaçmaya çalışıyorsunuz ki dışardan bir göz bile bunu fark etti. Yazık 900tl ver allah senden onu 90.000tl olarak çıkarmasın sonra....
mesut bi telefonun içine bakın belliki arkadaş anlamıyo telden ;) (yersen )
http://3.bp.blogspot.com/-XLqzN94yTp...11791337_n.jpg
Ana ekran ssi internetten alinmadiysa bildigim kadariyla orjinal n3 lerde saat yazisinda oyle bi font yok. Yanlis anlamada 900 lira para icin cocugunu agza almana gerek yok . Olmus bi hata al cihazini ver parayi durum gittikce cirkinlesiyor.
Telefonu alan arkadaşların mağduriyetini gidermeniz sizin için en sağlıklı çıkış yolu olacaktır.
İşte sizin gibi herşeyde Allah tillah billah diyenler yüzünden...
Müslüman toplumun olduğu bir ülkede ibadetten dahi bahsedilmeyecek hale geldi...
Ver adamın parasını kardeşim neyin peşindesin ? Konuyu uzatma birşey ıspatlamana gerek yok yatır parayı hesaba olsun bitsin gitsin.....
Zaten bi çip var takığım , ve onunla ilgili hayaller kuruyorum....
Bu tip konularda ticarette mal satarken dürüst olmak , malını övmemek ve malını alanı madur etmemeyi emretmiş o adını kullandığın yüce Allah zülcelâl.
Ağzından düşürmediğin ismini andığın Allah'a Sadık ol...
Madem insanlar yanlış düşünüyor ver parayı gerisini karıştırma.....
Devil, bile böyle düşünürken emirhanın hala durumu farketmemiş gibi davranması ilginc
Fatura yok, ss ler orjinal değil, ön planda Allah var. Daha neyi tartışıyorsunuz ki resmen kıvırmaya çalışıp kıvıramıyor kendisi
Telefonu ben almayı düşünmüştüm,sonradan vazgeçtim...
İnşallah paranızı iade alırsınız telefon gerçekten sıkıntılı ise..
geçmiş sayfalarda babanı ***** çocuğunu katıp duygu sömürüsü yapan bu arkadaşı eğer istanbulda olupta gören hiç bir tt üyesi pas geçmesin gerekeni yapsın izmirde olsa şahsen böyle yapardım. okudukça yorumları ben bilendim.
valla var yaa bizim buradaki üyelerde zehir gibi kafa var maşallah :D
Diğer konuya gelince kardeşim telefon çin malı ise para iadesini yap daha fazla da yanlıs tanınma
bu emrgti tam bir suçlu pskolojisi.
cocugunu bari ortaya koyma daha neyı ınkar edıyorsun bide güzel edebıyat yapıyorsun
Kanka bile diince kötü bişey mi dedin iyi bişey mi dedin anlamadım... :D
Yahu geçen gün bi namaz dedik inanmayanın biri çıktı beni delirtti , gerçi sonradan baktım boş beyinli adamın teki olduğu için çok sorun etmedim...
Eee şimdi bu adam Allah tillah billah bu kelimeler ile aklanmaya çalışıyor sonra beni deli ediyor sonra ben kötü konuşunca dengesiz oluyorum, olurum tabi abi.....