lan kamıl ılk sayfalardakı yorumunda ağlanıyodun it gibi calışıyorum diye şimdi bana artistlikmi yapıyosun sen
Printable View
Yahu insan hiç mi utanmaz böyle bir malı satarken? İnsan bu kadar mı yüzsüz olur sahte ürün satacak kadar, çocuğum var demişsin adam olan o çocuğun masumiyetine bakıp yapmaz lan. Herşeyi geçtim karşına atarlı bir tip çıksa ve yanlışlıkla ona satsan hergün dayak yemektende mi utanmazsın.
Şu herifin adı soyadı ne beyler başlığa ekleyimde google aramasında kabak gibi ilk sayfada çıksın.
Edit: buldum Emirhan altınbay
ulan 40 yaşında adam ayıp bee çocuklarla beraber eğlenmeye calısıyorsun normaldır ama hayatı yarılamışsın artık yakında sudoku oynamayada başlarsın
Burda yüzlerce adam sırf bu tatsız olay çözülsün die konuyu okuyo bişiler yazıyo sende gelmişsin yok ben bidaha bişi yazmıcam onu yapmıcam bunu yapıcam Allah billah çocuğum bilmemne yazıyosun beğenmiyosan çıkış butonu sağ üstde bas kurtul
İlan açtığın resimleri koy yazıyolar hollanda hatlı resim koyuyosun hatura koy yok resim kaybolmuş bana küfür ettiker kanun var size bu hakkı kim verdi 100 tl un ufak ederim 900 tl ye çaktım ama kimsenin sağlığına bişi olmadı bla bla bla bla bla..........
Ayıp yaa insan kendini böle bi duruma sokarmı? aile babasısın bide valla ms konusunda yazdıklarıma kaybettiğim zamana üzüldüm :heyoo:
Hatta resmi falan varsa verin ilk mesaja ekleyimde akrabası anası babası görür isim benzerliği ayağına yırtmasın.
Ulan senin mahkemenden mi korkucaz; postları dosyaya çıkarmışmış. Hakaret davası açacakmış. Senin güddüğün koyun kadar bizlerin dürttüğü çoban var. Aldığın notları bir ara getir de doğrulayayım admin panelden, çıktılarını da vereyim eline münasip şekilde. Hatta çıktıları verirken eline kameraya da çekersin istersen, bakar bakar keyiflenirsin.
3 gram aklı var milleti tırstırıcak kendince
800TL degilmis frankmis o yanlis soylemisler denirse sasirmam :D:D
https://www.google.com.tr/?gws_rd=ss...1nbay&safe=off
hehe
Resimdeki bu mu beyler hemen ilk mesaja ekleyim?
https://lh5.googleusercontent.com/-M...rbRk/photo.jpg
Sezar akilli ol adam harcar seni bi cekersin sonra :D