User Tag List

Sayfa 4/45 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
842 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: (Emrgti) - Satis Yasakli Kullanici

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan sen nasıl adamsın be telefonda yan yattı camura battı yapıyosun burda atarlıyosun

delıkanlımısın sen o telefon ıcın ne zaman gorustun sen benımle yada mustafayla faturası nerde telefonun harbı cok buyuk dolandırıcıymıssın sen

verdıgın telefonun sarj aletı kalem ı pıl ı hepsı cın malı bıde uste cıkmaya calısıyosun hala
    40 gunluk cocugun varmıs onun ustune yemın etsene senınle gorustukmu telefonu aldıktan sonra bıdaha allah ıslah etsın senı bıde babayım dıyosun

Farkındaysan ben bugün telefonda zaten çocuğumun üstüne yemin ettim sana olayı burda dillendiren adam sensin ne kadar çokmuş 300e 500e 1000 nın lafını yapan bee paranla mal aldın ucuza aldın kalkmış karşındakini kazıklamaya çalışıyorsun.

Sitede kalkıp adamı göz göre göre tokatlarlar dolandırırlar herkes ap açık bilir çünkü ortadadır biz burda paramızla rezil oluyoruz var mı böyle bir memleket yaa gelçi vardır.

Senin söylediklerine aldırmıyorum sebebine gelicek olursak Mustafa çoçuğumu tecavüz edicekmiş bana bu kelimeyi söyledikten sonra bu adamı benimm normalde öldürmem lazım ama ben öldürsem bu adamı şerefli bir adam diye söyledğinden ötürü korurlar benide cezaevine atarlar çocuğum babasız kalır olan kime olur çocuğuma o yüzden aldırış etmiyorum emin ol çocuğun olunca sende etmiceksin çünkü mecbursun

Sakin olmaya çalışıyorum sebebi çocuğum ailem...

Belki hepinize şaka gelebilir ama bakın kısaca bişey anlatıcam ...

Ben 13 yaşından beri okulu bırakana kadar çalıştım...İlerleyen yaşlarda babamın hastalığından dolayıda kazandığım neyim var neyim yok kaybettim ve ben bugüne kadar anneme kardeşime bakan insanım ki evlendim çocuğum oldu düşünün bakın annem kardeşim eşim çocuğum ve çalışan benim neyse ben bu kadar sene bu insanlara haram lokma yedirmedim yedirmemde bir kere birinin hakkı bana geçti ondanda fazlasyla benden çıktı bir daha yolda yürürken bile dikkat ettim çünkü yukarıdaki allaha inanırım karşıma ne ile gelirsen gel kul hakkıyla gelme diye söylemiş neyse o yüzden insaları suçlarken tanıdığım kardeşim can yoldaşım diye savunmayın mantıklı olarak düşünün şahısların yerine kendinizi koyun ve o şekilde düşünün aldığım 900 tl çok bi para değil 2 ayakkabı 2 kot parası yada bir kişinin aylık maaşı ama önemli olan şu ben eğer burda bu şekilde kendimi savunabiliyorsam var ki sebebi savunuyorum demek ki bişeyler var bunları duygu sömürüsü yada insanların beynini yıkamak için değil her zaman işi görülmeyen yada yapamayan insan karşısındakine *** atar neden işi görülmedi...

Ne diyorum bakın faturalı cihaz verdim diyorum yaa kardeşim gitse cihaz almaya ilk imei falan bakar sorar faturasına falan bakar yapmayın kaç yaşında insanlardan bahsedşyoruz birde bu adam benim çocuğum için ya telefonu al yada çocuğunu s.kicem diyo bende buna gel kardeşim mi diyim saçma sapan iş yapmayın...

Ben o aileme evdeki kalabalık aileme bakmak için sabah 5 en geç 6 da çıkıp akşam eve geri 10,11,12'yi buluyo girmem kar kış soğuk çamur farketmiyo oturduğum yerden sıcak masa başı çalışmıyorum dışarda soğukta çalışıyorum
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım olay çözülür. Yapılan olumsuzluk hiç hoş degil
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya ilk yazdigin yazinin basinda 5s i kendin kaydettirmis gibi yazmissin. Sonra alan arkadas kaydettirdi kullaniyor demissin. Anlam hatasi yapmis olabilirsin yazdiklarinda. Sonradan suclu cikma eger sucsuzsan.

Ayrica bir mali zorla satmamak demek, onun bozuk olmadigi anlamina gelmez. Zorla satmadim banane diyerek cikamazsin bu durumdan. Yani belki gercekten sen haklisin ama yazdiklarindan dolayi kendini sucluymus gibi yansitiyorsun

ya yukarıda yazdıklarımda iphone kendım ıcın getırdım Samsunguda aldım ama pasaporta bır kayıt hakkı varmıs neyse ıkısınıde kayıt ettıremedım ama ıkısınıde sattım bununla beraber ıphone alan sıteden arkadas gorunce yazar adam 2 gun boynca aradı allah razı olsun kardesım ben bedavaya almısım emın mısın bak ıstıyorsan gerı verıyım cıhazı dıye yanı ben zaten zorla sattım dıye sıyırmıyorum yada anlamıyo cakıyım çin malını dıye değil ama haklı iken haksız duruma düştüm neden ; nedenleri ortada bişey söylemeye gerek yok
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faturayı upload et olay çözülsün işte.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben konuyu acan arkadaslarin cihazi degistirip kar etme pesinde olduguna inanmiyorum
    Guven duyup sana imeine bakmamis olabilirler duygu sonudusune girip insanlari kandirmaya calisiyosun gibime geliyor
    .

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya yukarıda yazdıklarımda iphone kendım ıcın getırdım Samsunguda aldım ama pasaporta bır kayıt hakkı varmıs neyse ıkısınıde kayıt ettıremedım ama ıkısınıde sattım bununla beraber ıphone alan sıteden arkadas gorunce yazar adam 2 gun boynca aradı allah razı olsun kardesım ben bedavaya almısım emın mısın bak ıstıyorsan gerı verıyım cıhazı dıye yanı ben zaten zorla sattım dıye sıyırmıyorum yada anlamıyo cakıyım çin malını dıye değil ama haklı iken haksız duruma düştüm neden ; nedenleri ortada bişey söylemeye gerek yok
    Dedigim gibi, hakliysan bile haksiz gibi yansittiriyorsun kendini. Burasi mahkeme vs. degil. Sana buradan herhangi bir uyenin sayip sovme, yargilama hakki olamaz. Dedigin gibi faturayi koy en azindan bakis acisi degissin herkesin

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana sadece tek soru adamsan dogruyu solersın cocugun ustune yemın edersın

o telefonu senden gelıp aldıktan sonra bıdaha gorustunmu benımle yada mustafayla yanında fatura verdınmı??

Buna cevap ver sen daha bısey yazmıcam sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satıyorum evet şuan topiclerde 2 ilanım daha var satarım alır paramı evime harcarım çocuğuma harcarım yada borcum var ödemelerım onlara harcarım bunlar gayet normal seyler kımse kımseyı zorlamıyor ama en basiti bu araba gibi bişey yan sanayi olan şeyi almam koymam yada kullanmam yada kullandığım mal her zaman tertemiz olur pc olsun fotograf makınası olsun telefon olsun ps4 cihazım var o olsun yani bunlar normal şeyler siteden yazdım koydum napalım illa note3 1500TL yazsaydım araba piyasası gibi 20 milyarlık arabaya 30 yazalım hesabı sonra milet gülseydi yaa ben bir kere baştan yapmışım salaklığı...

Sebebi hak geçmesin kalsın vede çabuk satılsın diye piyasada garantili ve sıfırı kutulu 1500TL ye satılan cihazı ben kayıtsız ve garantisiz diye 1000TL yazmışım çok mu hayır ama salağım daha önce bu siteye ilan vermicem diye kendime söz vermiştim çünkü üstten kişiler olsun alttan olsun arkadaşlar olsun bu işler böyledir birilerine bişey yedirdikçe yada tanıdık olayları olunca karşındaki kim olursa olsun dinlemeden düşünmeden asarlar keserler suçlarlar

Ulan hırsızmıyım kalpazanmıyım dolandırıcımıyım adamın bana etmediği hakaret kalmadı bir kere terbiyemi bozmadım sebebş haklıyken haksız duruma düşmemek için ve o konuşmaları zaten aldım kanunen suçu var birine sanal ortamdan hakaret etmenin bu kanunda yeni çıktı ve hepimiz biliyoruz yapılan işlemler ve cezaları neyse problem değil belki burda benım hakkımda kötü düşünenler belki iyi düşünenler var belki banlarlar problem değil sebebine gelicek olursak belki inanmazsınız belki küfür edersiniz belki farklı şeyler ama beni tanıyanlarda ve de en önemlsi yukarıda allah var biliyo herşeyi
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satıyorum evet şuan topiclerde 2 ilanım daha var satarım alır paramı evime harcarım çocuğuma harcarım yada borcum var ödemelerım onlara harcarım bunlar gayet normal seyler kımse kımseyı zorlamıyor ama en basiti bu araba gibi bişey yan sanayi olan şeyi almam koymam yada kullanmam yada kullandığım mal her zaman tertemiz olur pc olsun fotograf makınası olsun telefon olsun ps4 cihazım var o olsun yani bunlar normal şeyler siteden yazdım koydum napalım illa note3 1500TL yazsaydım araba piyasası gibi 20 milyarlık arabaya 30 yazalım hesabı sonra milet gülseydi yaa ben bir kere baştan yapmışım salaklığı...

Sebebi hak geçmesin kalsın vede çabuk satılsın diye piyasada garantili ve sıfırı kutulu 1500TL ye satılan cihazı ben kayıtsız ve garantisiz diye 1000TL yazmışım çok mu hayır ama salağım daha önce bu siteye ilan vermicem diye kendime söz vermiştim çünkü üstten kişiler olsun alttan olsun arkadaşlar olsun bu işler böyledir birilerine bişey yedirdikçe yada tanıdık olayları olunca karşındaki kim olursa olsun dinlemeden düşünmeden asarlar keserler suçlarlar

Ulan hırsızmıyım kalpazanmıyım dolandırıcımıyım adamın bana etmediği hakaret kalmadı bir kere terbiyemi bozmadım sebebş haklıyken haksız duruma düşmemek için ve o konuşmaları zaten aldım kanunen suçu var birine sanal ortamdan hakaret etmenin bu kanunda yeni çıktı ve hepimiz biliyoruz yapılan işlemler ve cezaları neyse problem değil belki burda benım hakkımda kötü düşünenler belki iyi düşünenler var belki banlarlar problem değil sebebine gelicek olursak belki inanmazsınız belki küfür edersiniz belki farklı şeyler ama beni tanıyanlarda ve de en önemlsi yukarıda allah var biliyo herşeyi
    Kanun çıktı da çıktı.iyiki kufur ettirdin kendine tamam şimdi senden haklısı yok.
    Sen şuan konuyu uzatıyorsun.bu adam sana dolandırıcı diyor,koy gereken şeyleri ispatla yalan olduğunu suçlu oldukları ortaya çıksın sende aç davanı.uzadı gitti valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana sadece tek soru adamsan dogruyu solersın cocugun ustune yemın edersın

o telefonu senden gelıp aldıktan sonra bıdaha gorustunmu benımle yada mustafayla yanında fatura verdınmı??

Buna cevap ver sen daha bısey yazmıcam sana

Bak kardeşim ben yarım buluştuğumuz yere gdip kamera kayıtlarını rica edicem Mustafa bana geldi benden aldı faturasına kullanım kılavuzuna baktı o kadar telefona baktı bır yerlere gırdı hatta hesap falan sonra cihaz hakkındaya falan girdi sonra imeiline bakıp bişeyler yaptı neyse ben verdim çoluğum çocuğum var bugünde telefonda o kadar hakaret ettin sesimi çıkarmadım benimle düzgün konuş

Ben seninle ilk defa bugün konuştum oda ilk aramandı galiba çekmedi sonra aradım seni ve mustafayıda ben senınle daha önce hiç konuşmadım ki Faturasını eğer vermediysem ki evde fotosunu çekmiştim örneğin bulamıyorum bulur bulmaz koyucam buraya neyse eğer ben o faturayı kutunun içinde mustafaya vermediysem ve göstermediysem dünyanın en şerefsiz namussuz kitapsız inançsız insanıyım arkadaşım 900TL için bu kadar tua basıp niye bunları söliyim yada niye defalarca yemin ediyim yada bu kelimeleri söliyim yaa bana de ki kardeşim telefonu vurup duvara atıcam ama gel gidelim o 900TL ile bi clup'e yada mekana oturup yiyipiçip sohbet edelim sen öde o 900 tl ile de sesimi çıkarmam gelirim ama bugün telefonda ve burdada yazdığın suçlamalar hakaretler bir kere sana terbiyemi bozdum mu

Sana söyledim param yok dedin tamam kardeşim yine alıyım dedim sana bana dedin ki senin yüzünden zora düştüm dedin ben alıyım ama şuan zaten param yok dedim neyse ya insanlarımızda şu var mesele mustafa benden geldi aldı cihazı kutusunu faturasını o kaybetmış olamaz bak mesut dıye kac yere götürmüşler o unutmuş olamaz neden karşıda ben varım suçlanabılırım hakarete açığım sonuçta
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanun çıktı da çıktı.iyiki kufur ettirdin kendine tamam şimdi senden haklısı yok.
    Sen şuan konuyu uzatıyorsun.bu adam sana dolandırıcı diyor,koy gereken şeyleri ispatla yalan olduğunu suçlu oldukları ortaya çıksın sende aç davanı.uzadı gitti valla

Arkadaşım neyden bahsediyorsun neyi kanıtlıcan napalım alışveriş yaparken başbakanı mı çağıralım yada ne yapalım zabıt mı tutturalım mantıklı konuşun düşünün diyorum sen bana diyosun uzatıyosun diye ama sen çıkmazlara götürüyorsun
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben konuyu acan arkadaslarin cihazi degistirip kar etme pesinde olduguna inanmiyorum
    Guven duyup sana imeine bakmamis olabilirler duygu sonudusune girip insanlari kandirmaya calisiyosun gibime geliyor

Olabilir buda senin fikrin düşücen saygı duyarım ama ben imei bakmadı yada faturasına bakmadı demedim ki neyse dedim ya bakış açısı kendine göre haklı olabilirsin düşüncelerine saygı duyuyorum
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bos muhabbet yapma soruma cevap ver senden telefonu aldıktan sonra bıdaha gorustunmu benımle yada mustafayla bunu cevaplasana sen ??

Yazmıssın ya sana cın malı cakma telefon getırdık dıye bunu cevapla daha hıcbısey demıcem ben sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok uzatmada faturasını koy işte boş boş konuşup duruyorsun.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok uzatmada faturasını koy işte boş boş konuşup duruyorsun.
    Boş konuşan sensin yazdıklarımı iyi oku sonra kendi yazdığına bak
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bos muhabbet yapma soruma cevap ver senden telefonu aldıktan sonra bıdaha gorustunmu benımle yada mustafayla bunu cevaplasana sen ??

Yazmıssın ya sana cın malı cakma telefon getırdık dıye bunu cevapla daha hıcbısey demıcem ben sana

Evet bu boş muhabette son defa yazıcam ben seninle hiç görüşmedim bugüne kadar oda saat 5 civarı falandı.Mustafa ile defalarca görüştüm.
    Emirhan Altınbay

205 GTi

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Faturanin fotografini ya cep telefonunla ya da fotograf makinasiyla cekmissindir. Ben bu kadar laf isitecegime kicimi yirtar o faturayi bulur buraya koyardim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu arada konuşmalarına dikkat et demiştim karşında emrinde çalışan insan yada arkadaşın yok ne muhabbetş yapıp yapmıyacağımı sana da sormıcam konuşmalarına dikkat et
    Emirhan Altınbay

205 GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bu boş muhabette son defa yazıcam ben seninle hiç görüşmedim bugüne kadar oda saat 5 civarı falandı.Mustafa ile defalarca görüştüm.
    sen yazmadınmı bana cakma telefon getırdıler enayımıyım gerı alıyım dıyen
    bız sana telefon getırdıkmı mustafa sana telefon getırdımı bunun ustune yemın et bende o parayı sadaka olarak bagıslıcam adam ol delıkanlıysan buna gercek cevap verırsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)