Farkındaysan ben bugün telefonda zaten çocuğumun üstüne yemin ettim sana olayı burda dillendiren adam sensin ne kadar çokmuş 300e 500e 1000 nın lafını yapan bee paranla mal aldın ucuza aldın kalkmış karşındakini kazıklamaya çalışıyorsun.
Sitede kalkıp adamı göz göre göre tokatlarlar dolandırırlar herkes ap açık bilir çünkü ortadadır biz burda paramızla rezil oluyoruz var mı böyle bir memleket yaa gelçi vardır.
Senin söylediklerine aldırmıyorum sebebine gelicek olursak Mustafa çoçuğumu tecavüz edicekmiş bana bu kelimeyi söyledikten sonra bu adamı benimm normalde öldürmem lazım ama ben öldürsem bu adamı şerefli bir adam diye söyledğinden ötürü korurlar benide cezaevine atarlar çocuğum babasız kalır olan kime olur çocuğuma o yüzden aldırış etmiyorum emin ol çocuğun olunca sende etmiceksin çünkü mecbursun
Sakin olmaya çalışıyorum sebebi çocuğum ailem...
Belki hepinize şaka gelebilir ama bakın kısaca bişey anlatıcam ...
Ben 13 yaşından beri okulu bırakana kadar çalıştım...İlerleyen yaşlarda babamın hastalığından dolayıda kazandığım neyim var neyim yok kaybettim ve ben bugüne kadar anneme kardeşime bakan insanım ki evlendim çocuğum oldu düşünün bakın annem kardeşim eşim çocuğum ve çalışan benim neyse ben bu kadar sene bu insanlara haram lokma yedirmedim yedirmemde bir kere birinin hakkı bana geçti ondanda fazlasyla benden çıktı bir daha yolda yürürken bile dikkat ettim çünkü yukarıdaki allaha inanırım karşıma ne ile gelirsen gel kul hakkıyla gelme diye söylemiş neyse o yüzden insaları suçlarken tanıdığım kardeşim can yoldaşım diye savunmayın mantıklı olarak düşünün şahısların yerine kendinizi koyun ve o şekilde düşünün aldığım 900 tl çok bi para değil 2 ayakkabı 2 kot parası yada bir kişinin aylık maaşı ama önemli olan şu ben eğer burda bu şekilde kendimi savunabiliyorsam var ki sebebi savunuyorum demek ki bişeyler var bunları duygu sömürüsü yada insanların beynini yıkamak için değil her zaman işi görülmeyen yada yapamayan insan karşısındakine *** atar neden işi görülmedi...
Ne diyorum bakın faturalı cihaz verdim diyorum yaa kardeşim gitse cihaz almaya ilk imei falan bakar sorar faturasına falan bakar yapmayın kaç yaşında insanlardan bahsedşyoruz birde bu adam benim çocuğum için ya telefonu al yada çocuğunu s.kicem diyo bende buna gel kardeşim mi diyim saçma sapan iş yapmayın...
Ben o aileme evdeki kalabalık aileme bakmak için sabah 5 en geç 6 da çıkıp akşam eve geri 10,11,12'yi buluyo girmem kar kış soğuk çamur farketmiyo oturduğum yerden sıcak masa başı çalışmıyorum dışarda soğukta çalışıyorum