Yazmıcaktım ama şunu çok merak ediyorum ilk önce o telefon resimleri bana ait orjinal kendı cekimdir ikincisi arkadaş fatura diyo faturasını verdik diyorum fatura diyo alan adam aldı diyorum fatura diyo neyse
Telefon gerçekten çin malı olabilir yada orjinal olabilir patlak olabilir çatlak olabilir neyse sonuçta kimsenin sağlığı bozulmadı yada zarar gelmedi doğru mu?
Devam ediyorum konu dışına çıkıca çünkü halledilmicek bişey değil neyse;
Sitede öyle dolandırıcılıklar oluyor ki adam yolda arabasıyla spin atıyo ve hızla giderken ölümden zor dönüyor ama kimsenin buna kanı donmuyor yada arkadaş cesaretle tt üyeleri yolda 2 ye çekip beklesin demiş aynı sahiplenme duygusunu farklı olaylardada gösterirsen sevinirim bununla beraber burda olay kişiler değil banane o kişilerden anlatmak istediğim cana gelen olaylarda bu kadar cesaretlı konusmuyo kımse ama iş sanal ortamda note3 ve 900TL ye gelince herkes konuşuyor arkadaşım siz cinayet mi çıksın diye böyle konuşuyorsunuz yoksa sanal ortam bişey olmaz diye mi siz bi konuşmalarınızla kendinize gelin size hakaret etme hakkını kim veriyor ama emin olun bu olay çözülür ama bu konuşmaların nerde çözüleceğini ben ilerleyen zamanlarda herkese göstericem burda biri kalkar küfür eder biri hırsız der biri onu der biri bunu der size kim veriyo bu hakkı hayırdır yarın birgün bir yerde karşılaşmıcakmıyız.
Forumdan 2 kişi ile tersimdir bu olaya kadar 2 sinide gördüğümde benden yaşça büyük kişiler abi naber yaa diye geldiler yanıma selam verdiler niye bu kadar karı kılıklı topluma sahibiz daha ne istiyorsunuz açık açık olan olayları anlatıyorum dolandırmak niyetim olsa yada kazık atmam konuşmam kendimi savunmam yazan yazar ben verdim banane derim hiç kafanız çalışmıyor mu açık açık bilenler vardır diye fotoları gittiğim yerdeki konuşmaları ve de yapılan ticarette bişey atlamadan devam ediyorum ki açık olsun herşey diye ama bunu anlıcak topluma sahip değiliz .
Herkes saygı çerçevesinde olmak zorunda ben bu kadar postta birine hakaret ettim mi yada bugüne kadar burda o kadar şey oldu birine saygısızlığımı kim gördü duydu kimse kimseye hakaret edemez yargılayamaz kendinize gelin beyler.
Açık açık herşeyi yazdım çizdim koydum ki bilinsin çıksın nedir ne değildir diye siz dolandırıcı görmemişsiniz adamın kanı donuyormuş var yaaa demek bu olayda donduysa diğer olaylarda ne oldu geri nasıl çözüldü bilinmez bir durum
Evet Allaha inancım sonsuzdur ama beni bununla yargılıcak en son insanlar sizsiniz kimseyi bağlamaz ne derece ne kadar inanıp inanmadığım inanmasm yazmam anlatmam resim koymam
Bana mal Verdiğim FATURASI ile beraber gelsin bir gidelim sansung'a çakma derse malı alıcam ilk önce ateşe verip yakıcam sonra arkadaşın parasını vericem telefonu yaktığım videoyuda koyucam bu kadar Allaha inançlı kimsenin hakkında gözü olmayan haram yemeyen insanım namuslu şerefli insanım klavye delikanlısı değilim.
Bakın duygu sömürüsü değil başımdan geçeni anlatıcam;
Bundan 10 gün önce markete girdim çıkardım 100 lira verdim bayan bana sahte dedi dedim emin misiniz evet dedi bende aldım başka verdim geldim eve oturdum ve dedim ki ne yapsam nerden aldım acaba diye aklıma gelmed neyse düşündüm ki dedim bu para bi insanın eline geçer son parasıdır hastalık olur çocuğuna ilaç alıcaktır alamaz para sahte hastaneye götüremez eline geçicek insan maff olur diye o parayı un gibi ufak ufak parçaladım ki kimsenin eline geçip canı yanmasın diye hee bu vicdan duygu meselesi allaha inanç meselesi olmayabiir
Dediğim gibi postlardada anlatmaya çalıştığım şey cihaza bakınılır öyle ise alınır yakılır ki kimsenin eline geçmesin yazı günah adam çalışır çalışır heves eder aır sonra çakma çıkar canı yanar
Her ne kadar hakaret eden arkadaşlarda olaya güzel yaklaşan çözüm yolu için parmaklarını yoran arkadaşlarada teşekkür ederim