abi sakin ya...
herkes kimle muhattap olduğunu görüyor,
kasmaya gerek yok.
batalıkta arkadaş, çırpındıkça batıyor zaten...
Parayı geri iade edene kadar ya da o 'kadar İSMİNİ düşünüyor madem arkadaş' mağdur olan arkadaş ona teklifte yapmış VAREX i ver diye... yardımcı da olmuş
bir şekilde anlaşana kadar mağdur arkadaşla konu başlığı böyle kalsın...
hatta 1-2 güzel ekleme bile yapabilirsiniz...
Burda dayı dayı yazma çoğu kişi istanbulda , yolda falan denk gelirsin üzerler seni benden demesihala şu Hollanda hattını açıklamadın????
Yeminle zıvanadan çıkartıyorlar adamı
Yok güzel kardeşim seninle alakalı mevzu değil. Kime ne dediğini bilmeden dal düz gidiyor herifçioğlu.. Ne karısına ne çocuğuna tek cümle kurmadım gelmiş "namusluym geçinirsiniz, elalemin karısı ağzınızdan düşmez vs diyor". Klavye başında ya erkekçik; ordan alıyor gücü..
Bak şimdi sezar iyi dinle
bu konu dun aksam acıldı mı acıldı tamam ben bılmeden orjınal dıye verdım bu adam benı aradımı defalarca ulan mustafa telefonda cocugunu s.kicem dedi ben bu cihazı kendıme namus meselesı yaptım almadım yalansa yalan desın
Sonra sabah 2 kısı aradı benı emırhan telefon cakma dedı nerden aldın dedı kı annemıde tanırlar evıme gelmıs ınsanlar abı dedım al konus annemle annem anlattı abla telefon cakma falan dıyınce bız tamam dedık bende yazdık bılerek degıl bılmeyerek oldu ama alıcam cıhazı gerı dedım hatta techturkeyede kahvaltıya götürücem dedim konuyu tatlıya bağlamak ıcın tamam dedım sonra sen bı basladın baslıgı degıstır falan fılan derken geldıgımız yere bak
Bi düşün kımseye dun aksam yazdıklarımla beraber hakaret etmedım ama küfür etmeyen hakaret etmeyen tehdt etmeyen kalmadı ne bısey soledınız ne ceza aldı hala konusuyo napıyım tamam alıcam dıyorum mesut ıle konustuk tamam daha neyı uzatıyorsunuz bıde baslıga yazdın emırhan altınbay dye zaten bılenler bılıyo en bastada konuda yazıyo daha neyı uzatıpta adamı bu duruma dusuruyorsun
Ben o telefonun çakma olduğunu bile bile verdiysem allah gün yüzü göstermesin bana ben eğer bile bile verdiıysem o telefonu benden kat kat cıksın o para sağlıkla cıksın parayla cıksın bılmıyordum dıyorum bu dolandırmak mı hırsızlık mı oluyor yada cocugum ıcın soylenenler mı yada senın mesajda karımla alakalı soyledıgın mı ya yapılan dolandırıcılık degıl yalnıs anlasılan bısey var ben tamam hata bende dedım konuyu kapatmak amacı ıle cunku ne dıyorum sıteden 2 kısı aradı bana teefon cakma dedı bende hee tm dogru demek kı dedım yoksa mesut benım babagım oglu mu yada sen ben yıne tamam hata bende dedım paranı yatırıcam kardesım dedım
Ya sıtede bu olaydan yapılan kat ve kat daha kötü şeyler var nıye bu kadar ufak bıseyde yada yalnıs anlasılmada bu kadar ılerı gıdıyorsunuz
Yaptıgın dogru mu gel yada ben gelıyım sana ne hırsızım ne dolandırıcıyım bu telefonda 800e geldı borcum var kredı odemem var her ay 2700TL en azınan bı bölümünü kapatsın verıyım ısıme yaramaz dedım ama cok uzerıme gelıyorsunuz uzatıyorsunuz
Benım hosumamı gıdıyor bu kadar ınsana rezıl olmak yada kendıme laf soylettırmek gıtmıyor yada cocugum yada esım yada aılem basımdan gecen olayı ufak bır sekılde anlattım oda kötu nıyetlı olmadıgımı gostermek amacı ile hepsı bu yoksa kımse duygu sömürüsü yapmıyo yada acındırmıyorum kendımı ıyı nıyetlı oldugumu gostermek ıcın bu sıteden kac kere alısverıs yaptım mal verdım ılk defa bole bısey yasıyorum daha dogrusu haksız olarak yasıyorum sercan mevzusunda haklı olarak yasadım oda kapandı aynı saatler ıcınde gıttı
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Allah kimseyi böyle durumla karşı karşıya getirmesin ama sakin olun el yumruğunu yemeyen kendinin kini balyoz sanarmiş birisi çıkar yüzünüze sover gık diyemezsiniz dedinizmi gerçekten dikerler ondan sonra tavsandan da korkarsiniz restlesmenin faydası yok dostlar
YamahA Xmax 250 ABS
herşeyi geçtim;
sen bu telefonu aldın samsung bayii ne götürdün ve o bayi buna GERÇEK dedi
öyle de birşey vardı değil mi ???
şaka mıydı yoksa o ?
şaka değilse o bayiyi burdan afişe et de, adamlarla iletişime geçelim böyle böyle bir iddia var diye onlarla da bir görüş
hatta zaten yazmıştın dilerseniz beraber gideriz tekrar diye...
değil mi? bak hatırlıyorum yavaş yavaş![]()
paragraf paragraf yazı yazmak yerine, mağdur kişiyi arasan hesap nosunu alsan parasını göndersen, dekontu da yayınlasan burda, konu kapanacak farkında mısın???
haa dersen nakitim yok, adama söylersin özür dilerim hata yapmışım, şu tarihte para hesabında diye, o güne kadar konu rafa kalkar..
Yok tamam sen söylememıssın sımdı onlara baktım ama klavye basında erkek degılım her yerde ölümüde bilsem erkeğim bak
Size bunu anlatmaya calısıyorum konusmalarına herkes dıkkat etseydı hakaretler kufurler havada uçuşmasydı bunlar olmazdı yıne top sizde bunlara izin veren sizsiniz hatta kufur serbest dıyen sensın senın ne hakkın var bana hakaret ettırmeye
Ben ınsan gıbı kapanması ıcın cabalarken sıze eglence olsun dıye uzattınız yada magdur olan ılla tanıdıgınız kardesınzdır kı ses etmıyorsunuz
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Ya bu para mara yollamaz laf salatası yapıyor para yollıcak adam tamam kapatın yolluyorum der susar yatıcak bu paranın üzerine yol yapıyo aklınca yalnız bu adının yayılmasından korkuyor mavi ekran verdi bildiğin o yüzden şimdi 5 paragraf yazı yazıyo. buna hayatında hiç unutamayacağı adının dolandırıcılıkla anılacağı herkesin görebileceği reklam etiket olacak yerler lazım . en başta kim ne kadar sinirlenirse sinirlensin bu konu kapatılmamalı kilitlenmemeli hep güncel kalmalı kendi fikrim bu benim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)