User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ford neden b sınıfı hot-hatch getirmiyor ?

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e hani downsizing yapıyorlardı ?
    emisyon degerleri 1.6 motora göre daha düsük, illa gerekli degil downsizing

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tipini seviyorm ama ne reno vede ford farklı değil ikisi sirket spec gazlıyım modundalar sattıgı satacagı 3-5 st-rs olsa nolur olmasa nolur mantıgı

vw de salak degil birton insanı denek kullandı heralde deneme yanılma süresinden sonra büyük ihtimalle baktı cok bası agrıyo direk 1.8 e geçtiler
    1881 - 193

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin belkide ford a karşı antipatin olabilir, kötülüyormuşsun gibime geldi

Tsi ın şanzımanından ve yağ yakışından en azından bu sitede 10 larca şikayet konusu okumuşumdur belkide,kullanıcılardan ?
    Antipatik yok sadece yolda gormden kullanici testlerini yorumlarini dinlemeden ne desek bos

Sanziman icin birsey diyemem cok problem yasayan oldu
    Ama istatistige gore diger otomatikler arasinda en sorunsuz

Yag yakmasi kime gore neye gore
    Misal 2.0 tfsi kullanicisi cogu tanidigim 5000de bir bujileri bitiriyo benzin pompa parcasini degistiriyo
    Ama ben 15binde bir ve benzin pompa parcasini daha yeni degistirdim (86bin km)

Gazlayip kullanirsaniz illaki yag yakacaktir
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide bu sınıftaki arabanın gelmeme sebebini sadece vergilere yada satış stratejisine baglamayın.

Birde alıcı olarak kendinizi düşünün.

Sonuçta sıfır yeni araçlardan bahsediyoruz Ford ta bu aracı allıcak pullucak sınıfındakinlere karşı ezdirmemek için bunun bedelini istediğinde minimum 55 60 binlira isteyecek.

Burda sormuycakmısnız kendinize.

55 60 bin fiesta ya verene kadar 65 bin Cupra yada Polo gti scirocco yada mini neyse artık, almak daha cazip gelmiycekmi

sonuçta prestij de giriyor işin içine yolda birbirine benzeyen bir sürü fiesta dan biri olmakmı yoksa mini rocco yada cupra mı ?

Marka fanatikliğini köseye koyarsak bence çok fazla bir artısı yoksa ST ezilir..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nurburing Tr'de olsaydı her araçtan olurdu böyle bir derdimiz olmazdı

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    1.6 ecoboost iyi motordur wtcc ve wrc de kullaniliyor ona keza eski wrc de 2.0 duratec motor.Ford ile ugrasmasi daha zor oldugu icin tercih edilmiyor ve sokaklar da gormuyoruz ama oldukca verimli ve hafif motor uretimi so konusu ford tarafindan.Ornek duratec 2.0 k20 den cok daha hafiftir mesela ve bir o kadar da verimlidir.

Emre-U - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma direk bu geldi ne yalan soyliyim

Ne len bu ford, biz renocuyuz oğlum! - YouTube

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka bir forumda denk gelmiştim:

keşke gelse...

bir çok marka gibi adamların tek hedefi özellikle de filolara ve şirketlere dizel fiesta dizel focus satmak gerisi umurlarında değil
    Bu özel sipariş meselesini ford adamına göre yapıyor. trde 1 adet focus3 st geldi. siyah renk özel sipariş bayi çıkışlı. Hatırınız olursa fiesta st getirirler de, garantide verirler.

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide bu sınıftaki arabanın gelmeme sebebini sadece vergilere yada satış stratejisine baglamayın.

Sonuçta sıfır yeni araçlardan bahsediyoruz Ford ta bu aracı allıcak pullucak sınıfındakinlere karşı ezdirmemek için bunun bedelini istediğinde minimum 55 60 binlira isteyecek.

55 60 bin fiesta ya verene kadar 65 bin Cupra yada Polo gti scirocco yada mini neyse artık, almak daha cazip gelmiycekmi

sonuçta prestij de giriyor işin içine yolda birbirine benzeyen bir sürü fiesta dan biri olmakmı yoksa mini rocco yada cupra mı ?

Marka fanatikliğini köseye koyarsak bence çok fazla bir artısı yoksa ST ezilir..
    4 kapı bir polo gti ın görünüm olarak diğer pololardan çok çok farklı olduğunu düşünmüyorum, bizler yolda gördüğümüzde illaki farkedebiliyoruz ama bir st diğerlerinin yanında hiçte ezilmez bence özellikle cupra ile falan kıyaslayacak olursak iç mekan olarak falan fiesta sınıfında bende 1 gömlek üstün diğerlerinden kalite açısından..

Sonuç itibariyle rocco ile kıyaslama yapmak istemiyorum aynı sınıfta değiller zaten.

Polo cupra ve st kıyası yapacaksak ST en aykırı duran hot hacth lerden bence hem dış hemde iç akşam olarak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ahmet_xy
    Misafir
    polom var diye söylemiyorum, ama polo bence fiestadan içiyle de dışıyla da daha güzel bir araç.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eski bir 2013 Cupra kullanıcısı olarak konuşuyorum.
    Fiesta ST ülkemize gelmiş olsa ve mantıklı bir fiyattan satılıyor olsaydı Cupra'yı almazdım. Testlerde çılgın atan bir otomobil yeni ST. Rakipsiz kaldı resmen hot-hatch sınıfında. Motor sağlamlığı hakkında birşey diyemem ama esp'sinin kapanabilmesi, manuel oluşu vs. daha bir sürücü otomobili yapmış ST'yi. Ama çok akıllı Ford 'amaan banane yeaaa ST getireceğime 5 tane daha dizel kitlerim kekolara ahaah' kafasından çıkmadıkça biz böyle özel otomobillere affedersiniz 'nah' bineriz.

edit: ayrıca görünümü oldukça sportif. Polo gibi aile aracı tarzında değil, cupra gibi 'psikopat'ta değil. Bence çok tadında ve çok yakışıklı.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polom var diye söylemiyorum, ama polo bence fiestadan içiyle de dışıyla da daha güzel bir araç.
    Güzellik tabikide göreceli şahsen bende çok beğeniyorum poloları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koç Grubu'nun distribütörlüğünü yaptığı ve orta segment markaları olduğunu düşündüğüm Fiat ve Ford'da bu tarz araçların üstüne pek düşülmüyor sanırım.

Fiat'ta da GP Abarth, 500 Abarth gibi modeller gelmedi. Ford'da da bahsettiğiniz Fiesta ST.

Fiat'ta bile 90'lı yılların sonunda Bravo HGT'leri getirdiler, sonrası yok.

Fazlaca satılmayacağını düşünüyorlar sanırım, bu sebeple az olan araçlar için servis eğitimi, yedek parça tedariki gibi işlerle uğraşmak istemiyorlar galiba.

Nasılsa filolara satılan dizel Focus - Fiesta'lar var hâli hazırda..

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hahahahaha.

Vwi prestij araci yaptiniz ya diyecek sey bulamiyorum. Trafikte az bulunma olayina gelirsek butun liselilerin altinda olan bir arac polo gti. %80i de beyaz. Sahinden farki yok. Bir fiesta st gorsem doner mal gibi bakarim ama.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 kapı bir polo gti ın görünüm olarak diğer pololardan çok çok farklı olduğunu düşünmüyorum, bizler yolda gördüğümüzde illaki farkedebiliyoruz ama bir st diğerlerinin yanında hiçte ezilmez bence özellikle cupra ile falan kıyaslayacak olursak iç mekan olarak falan fiesta sınıfında bende 1 gömlek üstün diğerlerinden kalite açısından..

Sonuç itibariyle rocco ile kıyaslama yapmak istemiyorum aynı sınıfta değiller zaten.

Polo cupra ve st kıyası yapacaksak ST en aykırı duran hot hacth lerden bence hem dış hemde iç akşam olarak..
    4Kapılı bir polodan bahsetmedim yoksa 4 kapılı bir fiestayla karşılaştırmış olurdum.

Yolda tabiki st nin st oldugunu sen ben anlarız ama dikkatli bir göz olursa ancak.

Karşılaştırma konusunda kişisel tercihler öne çıkar zaten kımısıne gore a iyidir kimisine göre b

Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski bir 2013 Cupra kullanıcısı olarak konuşuyorum.
    Fiesta ST ülkemize gelmiş olsa ve mantıklı bir fiyattan satılıyor olsaydı Cupra'yı almazdım. Testlerde çılgın atan bir otomobil yeni ST. Rakipsiz kaldı resmen hot-hatch sınıfında. Motor sağlamlığı hakkında birşey diyemem ama esp'sinin kapanabilmesi, manuel oluşu vs. daha bir sürücü otomobili yapmış ST'yi. Ama çok akıllı Ford 'amaan banane yeaaa ST getireceğime 5 tane daha dizel kitlerim kekolara ahaah' kafasından çıkmadıkça biz böyle özel otomobillere affedersiniz 'nah' bineriz.

edit: ayrıca görünümü oldukça sportif. Polo gibi aile aracı tarzında değil, cupra gibi 'psikopat'ta değil. Bence çok tadında ve çok yakışıklı.
    Sizinde düşüncelerinizde bence kısmı var.. benımde aynı şekilde bence diye ifade ettim genel olarak ne diyoruz mantıklı bir fiyattan satılıyor olsa tercih edilebilir evet. zaten ben fiestaya tüü kaka da demedim. tecih meselesi dedim

Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede daha hoş aynı para olsalar gene polo alırdım sanırım.

Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahahaha.

Vwi prestij araci yaptiniz ya diyecek sey bulamiyorum. Trafikte az bulunma olayina gelirsek butun liselilerin altinda olan bir arac polo gti. %80i de beyaz. Sahinden farki yok. Bir fiesta st gorsem doner mal gibi bakarim ama.

hahahhaha bir fiesta st görsen dönüp nasıl baktıgın senınle alakalı.

VW i prestij arabası biz yapmadık. gerek CC ler gerek Phantom gibi modeller olsun passat lar olsun şimdi bu araçlarla mondeo ları bir tuttarsan hakkaten gülerim

Bahsettiğin poloların hepsi gti mı yoksa paket filanmı bilgin varmı tam olark. aynı şekilde fiesta larda st ye döndürülebilir.

Fakat gerek kiralamalar gerek şirket araçları olsun trafikte daha çok gördüğün araç fiestadır.

Tekrar sölüyorum fiesta kötü demiyorum tercih meselesi.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Güzel bir karşılaştırma var keyifle okudum.

http://www.caradvice.com.au/258074/h...agen-polo-gti/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mk2focus styi iyi bu kadar getirdiler simdi olsa hic goremezdik..
    Fiesta st super bir araba.. 1,4u bile keyif makinesi ozellikle direksiyonu...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahahaha.

VW premium bir marka değil. Ama Doğuş sponsorluğunda Türkiye'de artık o sınıfa getirildi. Yapcak bişey yok. Lakin VW'nin premium sınıf modelleri yok diyemeyiz. Phaeton,Touraeg birazda CC.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)