Vizesiz avrupadan tabletsiz amerikaya...
Printable View
Vizesiz avrupadan tabletsiz amerikaya...
Vizesizi geçtik, vize alsak da Avrupa ülkelerine giriş yapamayacak hale geliyoruz. .
Bundan sonra unutun avrupayı çok ciddiyim...
İyice zıvanadan çıktı... Kimse de dur demiyor... Yahu terör olayı olmuş yeni ingilterede insanlar ölmüş, sen çıkıp televizyonda "Avrupa kimse sokak da rahat yürüyemicek" diyorsun , la nasıl bir cümledir bu ? Sen bizim adımıza nasıl böyle cümleler kurabiliyorsun ? Bu nasıl cahilliktir bu nasıl cesarettir yahu ? Acaba gideceğini anladı iyice ortalığımı karıştırayım diyor abi nedir bu adamın aklındakini ben anlamıyorum.. nasıl bir ülkede yaşar olduk... Bütün avrupa medyası son dakika geçti "erdoğan avrupada ki herkesin güvenliğini tehdit etti diye"
http://i.hizliresim.com/aLdj42.jpg
http://i.hizliresim.com/Npl3yg.jpg
Allah sonumuzu hayır etsin.
Ülkede ekonomi kan ağlıyor arge ürge yapacak yatırımda belli kesimde var onlarda da bir gram **** yok olanı da başka yerlere harcıyorlar bir dönem denizci olarak çalıştığım için bazı ülkeleri görme fırsatım oldu (1.sınıf Dünya ülkelerinden 3.sınıfına kadar) kusura bakmayın ben Avrupa'nın yerinde olsaydım vizeyi filan kaldırmazdım Gana'daki petrol rafinelerinde Amerikalının İngilizin kölesi olarak yevmiye usulü çalışıp senden 1dolar kopartmak için kırk takla atan yerli halk bile malesef bizim ülkemizdeki İsviçrede banka hesaplarında bulunan artık nasıl hesapsa 8 tane varmış paralarını çekte Avrupa gününü görsün diye paylaşım yapıp afişe edecek kadar vede destekleyecek kadar akıl yoksunu değiller Köle olarak çalışan adama Amerika,İngiliz sizi sömürmüş dediğinde bile bunun farkındalar da iş işten çoktan geçmiş yani argeye ürgeye gerek yok sadece birazcık düşün be kardeşim gerisi gelir
Yukarıdada birisi yazmış, avrupa"ya olan vizede KALKIYOR galiba. Temelli vizeli girişide kaldıracaklar herhalde :D
Bişey ima etmiyorum. Açık açık yazmışım zaten.
bilmem kaç millete/ırka hükmeden bi imparatorluk söz konusuyken, atalarımızı zaptedilmiş topraklardan değil de bu imparatorluğun kurucularından görmek bize özgü bişey.
Tamam en asil tarih bizim olsun da arap seviciliği yaptığımız yeter. Zaten istanbulu kökten onlara bıraktık; dilencisi + işçisi suriyeli.. turisti para babası suudi, iran vs..
Aslında basit adamın hitap ettiği evinde zor duran bir kitle var. Elinde palası, arabasının arkasında kime ait olduğunu bilmediği bir Osmanlı Tuğrası,
Face'te paint terk şekilde kuru sıkı silah ve yanında 1 TL lik mermive shoplanmış fotoğraf ve altında "vur de vuralım, öl de ölelim" yazısıyla paylaşım yapmış insanlar.
Bir de "atarlı bir lider arayışı" sanıyorlar ki 20 küsür yaşında İstanbul'u fetheden bir fatih var karşılarında.
Ki bu Erdoğan'ın ilk atarı gideri değil, daha önce de "EYYY ile başlayan bir cümlenin devamında "salarım suryileleri haaa" minvalinde birşeyler söylemişti.
Biz alışkınız bu tür söylemlere ama avrupa bunu yemez. Kurduğu son cümleden itibaren yabancı ülkede yaşayan Türk vatandaşları potansiyel suçlular olarak algılanacak.
Maalesef gerginlikten / kaostan beslelen bir yapı var ülkede. Bilim de ilim de güçlü olmaktansa kasımpaşalıyım eli maşalıyım modunda muhtemelen 3 gün sonra ama ben öyle demek istemedim kem küm diyeceği lafları söylüyor.
Ve genelde insanların medyadan gördükleri de işin atar kısmı oluyor. Sonrasında yutar kısmını pek yansıtmıyorlar.
En tipik örneği mavi marmara gemisinde (israil gelirlerse vururuz demiş olmasına rağmen) biz o geminin bilmem nesiyiz dedi.
Sonra giderken bize mi sordular dedi.
Şu da şurada dursun :) ahh ahh sabaha kadar yazarız da biri çıkar gelir " omo onlor mozlomloro yordom odon moslomonlor " der hoş olmaz :)
ERDOĞAN'DAN ŞOK EDEN 2 MAVİ MARMARA KONUŞMASI - YouTube
imkanı yok kimse kimseye laf anlatamaz ne burda ne başka ortamlarda.
olan bize, çocuklarımıza ve sonrasına olacak.
herşey bundan sonra düzelirse güzel olursa cidden çok şaşırırım. Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının, zamanının vatandaşlarının binbir zorluklarla kurduğu ülkeye çok yazık oluyo, bunu insanların göremiyo olması, aksini savunuyor olması da ayrıca resmen şaşırtıcı valla.
yazık oluyo kısaca mirasa...
avrupyaa vize kalkcamış:)
kim buna cidden inandı çok merak ediyorum:)
@KAMBOZ rica etsem mesjaımı eksilemenin nedenini yazar mısın ? (+ lasan da mühim değil ama beğenmediğine göre bir fikrin vardır sanıyorum)
Yazdıklarımın neresi yanlış ? Neresi hatalı ? Reisinin kendi ağzından çıkan ifadeleri yazdım oraya üstüne bir de video ekledim.
Varsa bir fikrin savunabilecek buyur yaz diğer türlü komik oluyor :)
Trump'u beğenmiyor olabilirsiniz ırkçı diyerek, ama yeni trend bu göremiyor musunuz?
Hollanda'da artan sağ görüş, Alman neo-nazilerin Merkel'den sürekli şikayet etmesi(hele de Trump'ın el sıkışmayıp ardından da "send a good picture back to Germany make sure please" demesi) Türkler'in evlerinin kundaklanması, aşırı sağcılara artan ilgi,,Fransızlar'da Le Pen(aşırı sağ parti lideri) artık işçi sınıfından bile destek almaya başladı, Ruslar'da bir tane deli boğaza atom bombası atalım demişti, Yunanlar yine aynı şekilde sürekli Adalar ve Kıbrıs'a çalışıyor, Adalar'ın çoğu işgal altında hiç duyuyor musunuz?
Yine aynı şekilde bizim başımızdaki de kendi çapında bir sağ siyaset yürütüyor, hatta ülkenin tek bariz sağ partisini de yanına aldı kağıt üzerinde.
Dünyada yeni trend budur.Bu ortam içinde Trump'ı eleştirmek saçma.Geçen bir konuşmasını dinledim, 20 yıla yakın sürede ortadoğuda 6 trilyon dolar harcadık, bu parayla ülkeyi baştan aşağı yenileyebilirdik, köprüler, havaalanları, hepsi çok eski diyor.Vergi verdiğini ve bunun kendisi için kullanılmasını söylüyor.Ortadoğudan ellerine geçenin bu miktarın yarısı bile etmediğini falan söylemişti.
Medyadan nefret ediyor, devlet yöneticisi olsam ben de iktidarımın medya ile kısıtlanabilmesinden hoşlanmazdım, medyacılar dünyayı yönetebilmeli mi sizce?
Merkel'in elini sıkmadığı ayyuka çıktıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam Twitter üzerinden, Almanya'nın yüklü bir Nato borcu olduğunu söylemiş, ve ödemesi gerektiğini belirtmişti.Nato'da irili ufaklı ülkelerin savunma masraflarını Amerika'nın ödemesine anlam veremediğini söylüyordu.
Yani özet olarak, adam ülkesi için çalışıyor.Vatandaşı ölmesin diye yasak koyuyor, kamu hizmeti için kullanılmasını istiyor verginin, milyar dolarların.Amerika'nın uzun ömürlü projeleri var.Trump bu kadar süredir doğru dürüst getirisi olmayan projelere daha fazla para gömmek istemiyor, fakat diğerleri(devletin diğer kuruluşları)de projeleri bu noktada bırakmak istemiyor, durum bundan ibaret.Impeachment usülü yargılama olsa bile yine oy farkıyla düşer sanırım, Clinton aynı şekilde yırtmıştı herhalde.(1 oy farkla)
Zaten adamı yargılayacaklarını da sanmıyorum.
Putin demir yumrukla yönetiyor Rusya'yı, geçen yıllarda iş adamlarını toplamış hamamböcekleri diyordu.Onu bile yargılamadılar, Amerika'nın da böyle bir adama ihtiyacı var, uzaklaştırılacağını sanmıyorum.Bahsettiğim videoyu da bırakayım şuraya;
https://youtu.be/uUq7QDEJ09k
Amma kafaya takar oldunuz ,bitti baba bitti. Elimiz bitik yerden okeye dönüyoruz gelirse diye.
Şimdi kamboz gibi kardeşlerimizin gözün de reis ''Dünya Lideri.'' Ecevit eğilip bükülüyordu(güya) ama reis herkese kafa tutuyor,asıyor kesiyor beee,heytt beeeee..
Ver olm ordan dombra müziğini yer gök inlesin. Halkıııın adamı hakkın aşığıııı,o milletlerin gerçek rüyasıııı.
duzeyli mi olsun?
Ya ulan ülkemizin ihracatının çok büyük bir kısmı avrupaya, yeter yahu artık. Yemin ediyorum hepimizi batırmak için yapıyor. Ulan biz küçük firmayız 1000 kişinin ekmek yemesine sebep oluyoruz. Birde büyükler var.
Yemin ediyorum bıktık bu adamın bu hallerinden yahu. Ulan rusya ya yılda 8-10 milyonluk ihraacat yapıyorduk, güyya arayı geri düzelttik diye yalan atıyorlar.
2 yıldır 50bin dolar mal satabildik rusyaya, 8-10 milyondan 50bine düşüş ne demek anlayabiliyor mu savunan arkadaşlar? Biz sadece 1 firmayız. Kaç bin firma var bu siyasi polemiklerden nalları dikmeye yönelmiş?
Yok abi ya bu millet yeminle adam olmaz. İşsiz kaldıklarında da hiç biri hükümeti suçlamaz firmayı boklar görürsünüz. 10 Yıldır elemanıyız da bizi işten çıkardı da diye ağlarlar ondan sonra patronun arkasından.
İnternet elinizin altında. Bir kaç sene önceye gidin, Kaddafi, saddam, Esad vs. Bunlar kendi sonlarını nasıl hazırlamış, halkını nasıl sefil bırakmış bakın. Ülkeleri cehenneme dönmeden önce Avrupa'ya ABD ye nasıl atıp tutuyorlardı neler söylüyorlardı bir bakın.
Evet çıkarsa benim kısa vade karamsar tahminim şu.
Başta idam getirme bahanesi ile ab süreci tamamen bitirilecek. Sonrasında yukarıdaki konuşmaya benzer bir kaç konuşma daha gelir , ülke başlı başına dünya tarafından tehdit haline gelmiş gibi gösterilir.
NATO'dan çıkarırlar
Sonra ver elini kurtuluş savaşı.
Ne gerek var , neden Avrupalıya ABD liye düşmanca bir tutum var onu da anlamıyorum. Savaşmaya bu kadar meraklı mısınız? 10-15 sene önce öyle ya da böyle turistler geliyordu bizler gidiyorduk rahat rahat.
Bu arada ülkemize kısıtlamalar zaten hali hazırda başladı. Hava alanı kararı ve shengen vizelerinde süreler azaltılıyor.
@GokhanRS işte en tipik örnek.
Uçak mevzusu oldu, akdeniz bölgesinin ihracatı sekteye uğradı,
Sonra turizm aynı şekilde sekteye uğradı. Şimdi almanlarla sıkıntı yaşadık. Yapılan araştırmada %60'ı bir daha TR ye gitmem diyor.
Mevcut rez. iptal edenler var. Bir ton bomba patladı, gelmeyi planlayan varsa bile vazgeçti.
Bir Türk'ün şu zamanda Suriyeye gitmesiyle eş değer bir görünüme büründü yabancıların gözünde Türkiye.
Mal-hammadde-ara parça ihracı yapanların hacimleri düştü, çekilen siparişleri iptal oldu, alternatif kanallara yöneldiler bla bla.
Neticede kaybeden hep biz oluyoruz yani halk. Senin firman belki 3 ay sonra arkadaşlar kadroyu 800 'e düşüreceğiz diyerek 200 kişiyi işten çıkaracak kim biliyor olmayacağını.
Çok üzüldüğüm şey yalan yanlış bilgiler ile insanları kandırıp ahlaktan iyi niyetten bahsetmek. Bu ikiyüzlülüğün daniskası benim gözümde.
@barisy benim sinir olduğum hepsi numara.
eğer bir alıp veremedikleri var ise medyada hakaret etmek yerine incirlikten amerikayı almanyayı çıkarsın. Sonuç kendi toprağımız üs vermek zorunda değiliz. Hep bir oyun peşindeler.
Siyasiler oyun oynuyor sorunu biz yaşıyoruz. Çünkü çalıştığımız firmalar psikolojik olarak milliyetçilik yapıyorlar olayları gerçek sanıp türklerden mal almayalım moduna giriyorlar.
Halbuki kapalı kapılar ardında hepsi kanka. Giren çıkan hep sanayi firmalarına ve turizim sektörüne. Dolayısı ile halka. Sanayi çökerse bu ülke çöker. Ben bıktım bu siyasi medyatik kavgalardan.
https://www.youtube.com/watch?v=bTcQaQ7JuTM&spfreload=10
bence türkiye bu adam ve siz bu adam bir şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz ..
Yüreğimiz buruk siz olmadan eğlenemiyoruz :D
Bu adamı kollayan savunan kitle var yahu :D
https://www.youtube.com/watch?v=2GlcZqv5Tls
@gokhan rs aklıma şu video geldi direkt, (ilk video için)
salak bu cocuk, su hareketlere bak - YouTube
Hollywood filmine gizlenmiş hayrete duşuren 'Erdoğan' duşmanlığı | Son dakika - Son Dakika Gundem Haberleri
16 nisan'a kadar daha neler görücez . Bu ne lan ? :D :D
Devletin televizyonu yılların bağımsızı TRT ne hale geldi be .
https://www.youtube.com/watch?v=QjNC8sXAV_g
Kilitli kapılar açılsın lütfen.
O kadar yazıyoruz vs inananlara gözü kapalı olanlara yazık diye ama adamları da takdir etmek lazım :) Kendilerinden önce gelenlerin tecrübelerinden çok büyük çıkarımlar yapmışlar. Bir halkı nasıl manipüle edeceğini iyi göstermişler. Halkın kaçta kaçı sizce sadece yerel kanal ve medya dışında ülkenin gündemini sorguluyor? Ne bileyim açıp da the guardian okuyan kesim yüzde kaç, sadece bunlara bakan kesim hatta bunların bile biri ile tüm gündem bilgisini edinen kesim kaç... Çok güzel hesap kitap yapmışlar. Sıra ile önce medyayı basamak basamak kendilerine çektiler önce terörist ilan edip halkı kışkırttılar sonra kendi taraflarına çektiler. İşte iyi kötü bir muhalefet vardı nasıl madara edebiliriz küçük düşürebiliriz dediler kaset zımbırtısı çıktı ana muhalefet büyük darbe aldı, düşenin ardından gelen kk'nin bile bunların işi olduğunu düşünüyorum mesela. Yine aynı şekilde asker-yargı karşılarına çıkabilecek her organı tek tek çökerttiler. Bütün bunları uygularken de kimse ikinci bir plan veya komplo teorileri olduğunu düşünmesin diye zaten medyayı çökerttikleri için birer birer seslerini bile çıkaramadan hepsi ya kendi tarafına çekildi ya da elimine edildi..
Ben ve benim gibiler yüzünden de " konuşmayayım her ne kadar hakkım olan memuriyete sahipsem de işimden olmayayım " cılar yüzünden de birer birer sesimiz soluğumuz kesildi. Gezi de biraz zorladık kimisi acaba dedi ama yine yeterli olmadı. Ben referandumdan zaten şu veya bu sebeplerden dolayı halkın çoğunluğunun ne yazık ki evet çıkmasına sebep olacağına eminim. En büyük üzüntümse bunu düzeltmek için yapılabilecek hiç birşey olduğunu göremiyor olmam.
Keza çevrem niteliksiz, üçkağıtçı, güçlü yanlısı, buraların insanının tabirince "tırşıkçı" dolu. Ve ne yazık ki bu insanlar için o kadar güzel bir "HAL" sürecindeyiz ki istenmiyor ve sevilmiyorsanız, muhalifseniz terörist damgası yiyip "ünvanınız" "işiniz" "gururunuzun" karaktersiz insanlarca ayaklar altına alınması da an meselesi olduğundan herkes susuyor. Alım gücü düşerken, geleceklerini bankalara satan "ama" halkım sahip olduğumuz sahte zenginliklerle başı ne yazık ki çok güzel döndürülüyor. 18 mart gibi ulvi bir zamanın anması bile benim üzerimden planlanan tamamen benim zarar edeceğim bir proje ile utanmazca harap ediliyor. Sonumuz hayır olsun.
Avrupada bize şu aralar kalkan bişey var ama vize değil bu.
http://i.hizliresim.com/R01gbo.jpg
Vize sorunu büyük beyler :)
Laa yoksa vizeyi kaldırıp hayırcılar memleketi terk etsin diyemi acep :)))))))
https://www.instagram.com/carlsberg/
buna giriyordu aklıma bi bu geldi..
kimse bizi sınamasın avrupayı ele geçiririze getirmeye başladılar,bu akp liler toplu halde birşeymi kullanıyorlar?
Rahmetli Turgut Özal"ın oğlu televizyonda konuşuyordu biraz önce.
3,5 milyon Suriyeli"yi ülkemize aldığımız için ALLAH bizi 15 temmuzda korudu diyor.
24 tane patlama olurken ülkemizde biz insan değildik heralde, 3,5 milyon Suriyeli"yi aldığımız için insan olduk.
Yahu arkadaş koskoca adamsın biraz mantıklı düşün, Suriyeli"lerle birlikte ülkemize giren teröristler 24 tane bomba patlattı, o kadar insan öldü onu söylemiyor.
Kimse kimseyi kandırmasın, ab"ye girmek şu an için imkansız.
1. ab devletlerininin %100"ü haçlı birliği, yok avrupa din ayrımı yapmıyor falan geçin o ayakları.
Aşırı sağcı partilerin avrupa"da son yıllarda aşırı bir yükselişi var.
Haa sen 15 yıldır biz ne geliştirdik, ne ürettik?
Bizde suçluyuz herşeyi x devletten y devletten alırsak olacağı buydu.
Yanlış bilmiyorsam bugünlerde başbakan bişey yardımcısı "iran"dan 3 MİLYON MÜLTECİ GELEBİLİR" şeklinde bişey söylemiş.
3 MİLYON MÜLTECİ diyor, onlarda gelirse ülkemizde 7 MİLYON MÜLTECİ olacak.
Ben ülkemin %10-%13 mülteci olmasını istemiyorum.
Dünyada sadece bizmi varız?
Aç sınır kapılarını.
Şuan elimizde güç varken bence azınlıklara daha da geniş haklar verilmesi için herşeyi yapmalıyız. Suriyelilerin pompişe düşkünlüğü, yeni gelecek mülteciler falan derken biz kendi vatanımızda azınlık olacağız.
Konu açılalı 3 sene olmuş.. 3 senedir vize kalkamamış mı.. Yazııık..
Her söylenene inanmaması gerektiğini hiç bir zaman öğrenemeyecek bu insanlar.. Öğrenmesini de istemezler, o da ayrı bir konu..
şimdide afganistandan 3 milyon mülteci iran tarafından gelme ihtimali varmış..
avrupa mültecilere kalıcı sağlam bir çözüm bulursa türkiyenin elinde kullanıcağı hiç bir kozu kalmaz..
misal avrupalı bir fon oluşturup atlas okyanusunda yada atlantik okyanusunda bir ton adalar var sahipsiz irili ufaklı .. misal deselerki bu adalardan birine yada ikisine bu mültecileri altyapısını üst yapısını binalarını oluşturup ülke kurup yerleştirelim buralara başlarınada bizim adamlardan koyalım.. zaten avrupalı ülke kurmaya bu tür şeylere sömürgelerinden alışık.. o zaman avrupanın mülteci sorunu falan kalmaz.. bizdede kullanıcak koz kalmaz.
doğalgaza %20 indirim sözü verilip tutulmayalıda 2 yıl oldu :D
mal geldik mal gidicez, niye biz gerçekleri söylüyoruz ki? bizde artık hep yalan söyleyip iftira atalım. Bu ara bu moda. Davulla zurnayla terorist karşılayalım sonra, başkalarına pkklı diye hakaret edelim.
Dürüstlük out, Yalan iftira hakaret in :)
vay be konu açılalı 3 sene olmuş ne vizeymiş :D
Vize Loading..
:) vize kalkinca ilk işim avrupayi gezmek olacak.