RedSun Nickli Üyeden Alıntı
tr'de benim kadar uğraşanı yok. bi yiğitin mrs3'ü var bide bendeki mrs2 var.
aracına herşeyi yaparsın en son iş yazılıma geldimmi bir yurt dışı kadar verim alamazsın. kıstas alabilceğin 2. mrs yok çünkü.
alper abi yaptı, ne zaman yürütse aracını hep kısık yazılım vardı ve bende hep bunu merak ettim. madem 298hp'lik yazılım var neden her zaman kısıktaydı.
stock internal ve 14T ile alıcağın max güç 275~280hp'dir.
Şuanda ben forged intenal, stock enjektör ve 15T turbo ile 295hp alıyorum. Yazılımı yapanda yunanlı Nikos Papadakis. Ülkemizde mrs'e yazılım yapabilen yok, yapsada sağlıklı yürütebilen yok.çünkü mrs çok yok. olanda ya stg1 yüklüyor yada hiç yüklemiyor.
mugen veya kpro lu type R ile stg1 yazılım varken kafa kafaya yürüyordüm, şuanda hedefim egzantrikli bir type r ile yürüyüp sonucu görmek.
götü başı ellenmemiş mrs yok. daha toprak altına gömülüpte seneler sonra çıkaranı görmedim. 100.000'den sonra sorunlar başlar gerek mekanik gerek motorla ilgili sorunlar gerekse trim sesleri gelir. sonuçta 1.4 şehir arabası kullanmıyosun. spor bir araç kullanıyorsun. şehir arabası 250-300bin yaparken bu tip araçların ömrü ortalama 100bin oluyor.
aracın genel yapısı pist için ama koşturursan rollde üzmez. ben severek rollere çıkıyorum. :)
abuk sabuk parçalara ihtiyacın oluyor, 1-2 haftada fransadan gelmesini beklemek zorunda kalabiliyorsun. en ucuz parçası 200 liradan başlıyor :D 4 tane fren pimi 300 lira mesela.
benim hedefim gt28 yada gt30 la 400-450hp bandını zorlamak. bu yaz sonuna kısmetse yapıcam.