Honda'dan bir kez daha soğudum.
Printable View
Honda'dan bir kez daha soğudum.
kanka al bi megan RS :)
300 hp ye kadar sıkıntı yok. sonrasında evet kırarsın. Yanlış yazılımla evet kırarsın. Dikkat etmen gereken şeyler onlar.
Videolar çok iyiydi alper abi
2sine de sahip oldum megane rs bence her yönden 207 rc den üstün bir araba
kankim o halinden suanda bi 10 boy daha hızlı 260km ye kadar!!
stage2 leon gibi gidiyor ordan hesap yapılsın şaka yapıcaz az kaldı :)
valla aslına bakarsan 2 tane var çok hızlı olan mehmet turhatın aracı birde serkan uçarın.turhat ustamın aracını serdar biraz daha ileriye götürdü
şimdi 400hp lik Rc yapılıyo vakti gelince konusu açılır :)
Efe bu arabalarin hepsi stock internal mi? Yoksa motor ici yapili mi? Motor ici yapilmadan ne kadar dayanio rcler. Forgedli araba ile stock internal olan arabayi denemeyin bence. Komik olur. Megane da motor ici yapili bi gokhanin eski arabasi bi de inancin arabasi var. Onlarda hemen hemen stock turbolardalar. 15t ile 16g arasinda dunya fark var.
benimle denerken değil, ben genelde senin hiç 290 lık yazılımla yürüdüğünü görmedim. ne alakası var motoru yorucak yazılımla sürekli dolaşmanın? basmazsın motorun yorulmaz. eskidendende 1 depoyla 450 gidiyordum son yazılımlada 450km gidiyorum. beni ozamanlar geçmen normal aracım 201whp veriyordu şuanda 265whp veriyor.
kprolu mugenli typer larla ben stage 1 ken yürüyordum bu arada. şuanda rahatlıkla geçerim.
ne arabaymış mübarek sendeki bastıkca gömlek yeniliyor, hiç eskimiyor. herşeyi yapılmış type r den kastın ne? egzantrikliyimi geçiyodun 14T turbo ile? satmıcaktında aracını bi senin 290 lık yazılımınla benimkini karşılaştırcaktık. zaten seni geçsem daha typer la falan denemeye gerek duymazdım...
Inanc sen stage 1 yazilimla kprolu typer ile yan yana yuruyodun. Bak bi onceki sayfada koymusum videosunu. Video ayni geceden. Bende de stage 1 yazilim var ve bagajim full dolu. Type r ile yan yana giden arabayi ne kadar gecmisim. Denemelrr bursada yani oyle hazirlikli gidilmis bi deneme falan degil.
Ben surekli en yuksek basincta gezmek zorunda miyim? Ne geregi var. Millet arabasina neden evc ya da tunebox koyuyor yazilim degistirmek icin bu unitelerde neden farkli map secme secenekleri var neden kimse full boost kullanmio acaba dusundun mu?
Daha onceki km ile su andaki gittigin km bir olabilir. Enjektor duty cycle in eski yaziliminda da dibine ksdar aciktir su anda da. O yuzden ayni mesafe gidersin.
Beni gecersin gecemezsin olayina girmiicem. Hem araba bende degil artik hem de turbon oem turbo degil hemde hacimin farkli artik sanirim. Haa bana kaldirdiysan bekle turbolarim gelsin deneyelim stock internal otomatik sanziman awd ve 1720 kg lik araba ile.
o videoda hangi yazılımın var bilmiyorum ama çatara patara egsozdan alev atıyosun. hiç bir megane rs kısık yazılımda alev atmaz bunu sen ben ve tüm dünya biliyor.
yahu max boost gez demiyorum sana ama ne zaman yanyana gelsek hep dediğin şuanda kısık yazılım var. açıkcası max boost yazılımını görmek çok istiyodum ama nasip olmadı :rolleyes:
ben kıstas olarak eski megane rs'ini aldım, turbom oem turbo megane 3 trophy turbosu var 1mm büyük :) hacmimde 25cc kadar büyümüştür herhalde, piston başına 8mm...
kaldırdığım bişey yok, dostane koşturmalara herzaman açığım. egomu değil arabamı koşturrum ben o yüzden geçmişim geçilmişim çok fark etmez, sadece dv yi satmasaydında deneseydik ne olurdu diye merak etmiyo değilim..
biri konuya HONDA yazıyo anında kavga başlıyor...
örnek bir video atacağım;
CTR vs MRS
Ep3 Type-R vs Megane II RS - YouTube
HONDA forever :icon_tup: alayınızı döver :D