Yavaş dövsün
Printable View
Acaba mrs ve 207 rcnin fiyatları nedir ?
Bendede stage 1 yazilim son haric komple egzos varken alev attigi soylendi :) ama daha ufak capli videodaki kadar degil
inanç tamam kardeşim ben bilmiyorum sen biliosun. En fazla megane la da sen uğraştın o nedenle ben arabayı sattığım zaman benim parçalara saldırdın. Arabanın kaputunu açtırıp her tarafını inceledin. Şimdi de senin yaptığın hataları yapmamak için baktık dersin. evet orada da basınç sonuna kadar açık 2 bar basıorum 1.5 luk maf sensörü ile. Arkadaş şaka mısın ya? Geçebileceğim araba için neden basınç açiim. Sana o yetiodu o nedenle o ayarla basıodum. En yüksek yazılımı açsam ne fark edecek ona göre boy hesabımı yapacaktın. Sanki yanımda yürümüşsünde açmamışım yazılımı. Aynı yazılımı sana attık gene açtım gittim. Yüksek basınç her zaman risk. Basınç açık olarak ta denemeye çıktık. Videosu olmaması demek o yazılımı kullanamadığım anlamına gelmio. Arkadaş daha egzosttan alev neden çıktığını bilmiosun gelmiş burada bütün dünya bilio diosun. Arka arkaya sık o egzost ısınsın ondan sonra bak bakalım arkadan alev mi atıosun şimşek mi çakıosun.
Dv yi işte bu nedenlerle sattım ben. Milletin ağzına yetişemiyoruz ki arabasına yetişelim. İyiki de satmışım. Bi tek içimde kalan metanolü takıp ayar yapamadan satmış olmaktır. Satmamış olsaydım da Audiye harcadığım parayı ona harcasaydım şu an Gtx30 vardı üzerinde. Gene geçemeyecektin.
Ama doğru haklısın türkiyede yazılımcı yok. Yunanistan da var. Büyük enjektörü aldın ama uzaktan kumanda ile çalıştırıosun heralde o yüzden arabanın üzerinde hala oem enjektör var.
Şuna da açıklık getiriiim özgünün bana söylediği kanka bunun kalibrasyonunu bilmiyorum üzerinde saçma sapan bi beyin var. Uğraşmak gerekio. Bana bir hafta bırak boş vakitlerimde deneme yanılma ile buliim. Yurt dışındaki lavukların hiçbiri yardım etmeye yanaşmadı. Parasını teklif etmeme rağmen ince iş arabayı getirmen gerek ya da bu kadar senedir uğraşıp buldum neden sana veriim gibi saçma sapan bahaneler sürdüler verse sanki kendisine rakip olacakmışız gibi. Türkiyede çok iyi yazılımcılar var. Özgün olsun yüreğir olsun emre levent olsun. Bu adamlara vakit verirsen yaparlar merak etme.
alper abi motor içi yapılı üstleride 16g var ,keyfi denenir yani denenmek istenirse 207 çokta giden bi araba degil, deneyerek görmek istiyoruz bizde
motor içi standart 260-280 aralıgında günlük kullanılanda var zaten turbolar çokta büyük degil günlük kullanılabiliyor
motor içine girmeden IC , td05 turbo , yazılımla 100 bin km sorunsuz binilen 300 hp lik GT ler var. ki
RC lerın pistonları GT lerın pistonlarından daha saglam. 1 mm daha etli.
TR de 10 binlerce KM td05 big turbo ile kullanılan stock motor sorunsuz RC ler var 300 hp lik. ama roll kovalayan arkadaslar degiller.
kaba taslak sökülünce 1150 lere düşüyor. 1250 kg lar.
bu setup ın üstüne piston kolda girdimi 350 hp leri buluyorlardı sanırım. dyno çin geliceklerdi istanbula.
207RC vs E46 M3 SMG2 - YouTube
Alper abi senin hesaba göre ben şanzıman parçalarını halletsem tek eksiğim yazılım kalıyor eski dvye göre. O zaman burdan sana atar yapıyorum, geçersem bana çay ısmarla, geçemezsem nickimi kelcandan yapıp saçımı kazıtıcam:D:D
benden çay gitti desene :D Çok paaalı yaw. Sen saçları kazıt daha iyi :D
megane da sıkıntı pistonda değil kollarda. Megane kol kırıyor maalesef. 207lerin motor içi ne kadar kuvvetli bilemiyorum dedim zaten. Ama o hacimle o güçleri kaldırabiliyorsa iyi demek ki. Miniler kaldırmıyor çünkü. Megane dan daha şanslı ağırlıktan dolayı. Megane 200 kg ağır. Aynı güçlerde daha avantajlı. Ama düşünen arkadaş o masrajı yapabilir mi bilmiyorum. Evo turbosu 1500 tl falandır en az. Enjektörü manifoldu ekstra maaliyet megane a harcayacağına göre. Kendi beyini ile remap yapılabiliyorsa gayet güzel.
tamam 1.8T aldın motor içi ciddi sağlam doğru. Yapacağın masrf. 28R turbo dünya parası. Headers dı wastegate di beyindi enjektördü yakıt pompası regülatörü. Aktarma zaten o güçlere dayanamiyacak. Onun masrafı. Jant ve lastik şart oğlu şart o güçlere. Yaw adam param olsa type R alıcam dio. Siz type R parası harcatıosunuz adama.
saçmalamayın ya böyle saçma bir karşılaştırmamı olur
Megane rc ye nazaran biraz daha iyi ama hangisinin temizini buluyorsan onu al başın ağrımasın.
Typer'ında biraz hakkı yenmiş rs ve rc'den motor ve yürüyen bakımından daha sağlam ve sorunsuz bir araba.
zamanında türkiyenin en hızlı megane rs i bendeydi stock internal stock enjektör 100-200 10 saniye küsür çıkardım 350hp falan vardır
sonradan çıktı bu dynocu gençler mertlik bozuldu yollarda göremez olduk yarışanları
hey gidi ne günlerdi şimdi 207 rc ile karşılaştırıyorlar kağıtla iş yapılmaz