Merthan sana şöyle anlatıyım kardeşim ep3'ün bu araçlara olan üstünlüğünü,
ülkemizde honda'nın kabul görmüşlüğü
ülkemizde 20bin tl'ye aldığın bomboş arabayı karla satabilmen (1.6ies'ler vs.)
parça ucuzluğu
usta bolluğu
tutması
kolay bozulmaması
gidişi duruşu
abartmalarımız
her türlü para harcatması(modifiye adı altında)
vtec oluşu( 5500den sonra hayat durur unutmayalım)
bla bla bla
yeterince açık oldu galiba.
ülkemizde typer > mrs - leon cupra - vs. vs.
bir gerçekte var ki typerın zevki kesinlikle üst düzey. ama mokununda mokunu çıkardılar honda'nın aşırı sıktı.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Istanbulda olsa idin seni evinden alip beraber otobana cikarip sadece sesi disinda daha ne ozellikleri oldugunu gostermek isterdim
Kprolu egzantirikli citir atmosferik bir typer im var aracima her bindigimde sanki ilk deda biniyorum hissi bir tutkuyla baglanmak cok farkli hisler
Allah herkese bu duyguyu yasatsin isterim
Hondanin bu ozel motoru inanin insana muthis zevk veriyor
.
konuyu saptırmayalım ki kilitlenmesin.Hondayı başka konuda tartışırsınız arkadaşlar konu sahibine yardımcı olmuyor yazılanlar.
Megane da motoriçi girmeden turbo büyütmek sıkıntı anladıgım kadarıyla. Büyük turbolu rcler ozaman daha hızlı araçlar mrs den. Antalyada e46 m3 le videosu olan rc vardı. M3übaya geçen. Rc trde daha kolay yüklenebilen bir araç. Çıkan sonuçlara göre. Kaç yıldır piyasada ama hala sağlam yürüyenini göremedik mrs nin.
Renault üzerindeki turbonun limiti kadar dayanıklı yapmış motor içini.O limit bence 280 avrupalılar 300 civarı diyor.Neden 280hp 400 nm diyorum ha kırıldı ha kırılcak korkusu olmasın diye.Rc de standart turbosuyla çıkan gücü çıkarsın rs muhtemelen yine hızlı olacaktır.Olay sadece düz yol performansıysa evet diğer disiplinler kadar kusursuz değil ama tatminkar.1420kg 280 hp önden çeker bir araç yeterince keyifli.Şu an redsun nickli arkadaş yapıyor zaten bitirdiğinde Türkiye de çok ciddi yürüyen mrs göreceğiz umarım.Renaultun parçası ülkemizde Avrupadaki kadar kolay bulunmuyor ne yazıkki.
inanç seninle denerken bana söylesene neden stage 2 yazılımı atiim. Yok yapılamıyor demişsin. Ahanda dynodynamix üzerindeki hp değerim belli oem turbo ile. Yaw arkadaş adamı geçersin neden stage 2 yazılımı kullanmazsın diye sorarlar. Denediğim arabanın ayarına göre basınç açıyordum da ondan. Sürekli motoru yoracak fazla yakacak yazılımla gezmeye ne gerek var. RS tuner elimin altında istediğim zaman açıodum. Denerken yanından uçup gitmenin ne gereği var. Bi de taksi gibi sürekli yol yapıyorum evden işe işten eve gitmiyorum. Hadımköy merter bayrampaşa çorlu geziorum bütün gün iş gereği. sen stock sıkıştırmalı type r ile yan yana yürüyebiliosun ben herşeyi yapılmış type r larla deniodum. Kısık ayarda bursada kprolu ep3 ü geçen semii nin arabayı da geçtim herşey takılı bagaj dolu halde hem de ben kendim kullanarak. Benim arabamı senin araba ile denediğim zamanlardaki ayarı ile kıyaslıosan çok yanılıosun. Demek ki kısık ayarla çıkmamak gerekiomuş. ben onu anlıorum. Araya vilayet sokmak gerekiomuş ki aradaki farkı anlasınlar.
IN BOOST WE TRUST
buyrun aynı araba kprolu ep3 ile denedi semii. Kullanan ergül.
semii-rocco vs. ep3 Type-R K-Pro part2 - YouTube
aynı akşam benimle denemesi. Ozgunun stage 1 yazılımı ve bagaj full dolu.
vol2 - YouTube
IN BOOST WE TRUST
ramazandan sonra bayramda bitane 207 ile istanbula gelicez
en hızlı atmosferik ep3 ile deneriz en hızlı megane ilede deneriz olmaz mı böylece en iyi yolda belirlemiş oluruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)