Cok guzel beygirler dedikleriniz ama motor disinda yapabilceklerimden bukadar alamam
Sanirimki
Clio 197 ilani bitane oda turbo beslemenin tadini vermiycegi kanisindayim yoksa gorsel olarak gercekten guzel bi araba alip cila atip gezilcek bi araba ulkemiZde pek ornekleri yok aslinda guzel bi macera olur ama turbo besleme cazip geliyo suanda senin dedigin gibi megane rs öndr gidiyo iki tercihten![]()
İkinci RC Le Mansımı aldım , ikincisinde de ilkini almış kadar mutlu oldum hatta daha fazla
Yakında bi typer denemesi yapacağız nasipse , ondan sonra daha detaylı yazarım araç almamış olursanız sizede fikir olur..
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Gel daha ucuza 35r li integra vereyim herkese sikinti ver![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
seceneklere czk,ekleyebilirsin bence yada gc8 olabilirmi
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Öncelikle segmentleri farklı olan bi karşılaştırma bu,197 ile kıyaslasanız anlarım ama 207 yi megane ile kıyaslamak bence saçma.
Megane rs in olduğu yerde 207 rc nin hiç şansı yok diye düşünüyorum.
Zamanim olsa o tarz bi arabada isterim ama emek ve zaman daha fazla gerektiriyodur tahminim ve fazlada bilgi gerektircektir beni asabilir
Czt guzel ama biraz kucuk bana gore gc8 de biraz model olarak istegimi karsilamiyo
Marka karsilastirmasindan cok uygulanabilcek specler birbiriyle hemen hemen ayni typer alamiyorum ama typerdan hizli olsun istiyorum hangisi olur diyorum![]()
stock arabalarda megane zaten 207 den de type R dan da daha hızlı. Ama megane da şu sıkıntı var piyasada doğru düzgün eli ayağı düzgün araba sayısı az. Hor kullanılmışına denk gelirsen gerçekten uğraştırır. Çözmek içinde deneyimin yoksa ve ustanın hiçbir bilgisi yoksa gerçekten ızdırap olur. Hanım abladan oynanmamış ve düzgün bakımlı varsa al. Ama her tarafı kurcalanmış. Yan sanayi parça kullanılmış bu araba varya uçak uçak diyen adamdan da araba alma sakın.
IN BOOST WE TRUST
İki aracada bindim suanda da mrs ye biniyorum kesinlikle
Megane.yanina yaklasamaz rc her anlamda hemde
--34 BBY 36 Evolution VIII--
Rally Art Mr Edition EVO IX
kullanıcı yorumlarına baktığımızda da sorunsuzluk olarak mrs, yol tutuş mrs, verim mrs.
kalite olarakta bence mrs.
görsel olarak - göreceli.
2.el piyasası rc.
işin içinde renalut sport olunca her zaman bir başka geliyor renalutlar bana. umarım hayırlısı olur.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Kesinlikle Renault Sport...
2 kez Megane RS sahibi oldum; hic de pisman olmadim.
Temizini bulabilirseniz ki 3-4 tane ya vardir ya yoktur, paraniza kiyin ve alin..
İşte benim konum
Aynı 2 araç arasında kaldım, hatta 207 ile anlaşmıştım gibi birşey. Sonra ne olduysa gittim megane aldım, hatta satışı aldıktan sonra hala aklım 207de idi. Eve yaklaşmadan önce 2-3 viraja girdim pispis sırıtmaya başladım aracın içinde
Bakımsızı namaz kılmıyorsan namaza başlatır, rüyalarına girer kabus olur. Çok anlayan adam yok bu araçlardan. Düz yol aracı değil birde o var, 1400kgye yakın bir araç. Roll kovalanacaksa ben megane rs'i gereksiz buluyorum, araç pist viraj eğlence ise megane güzel tercih.
.
rollde ıyı gıtmezmı ya mrs anlamadım gitti alper abi kadar daha yürüten hızlı olmadı sanırım.
en dolu gırtlak ep3 le arası nasıl olur acababu arabayı kıstas alırsak hangı araclarla yurur merakedıyorum
![]()
doğuştan araba manyağı
Bu arabalara aşık, bilincli kullanici sayisi cok az.
Onlarin ellerinde cok guzel isler cikardi Megane RS'ler. Bi de hor kullanilanlar var ki aman diyeyim bulasmayin. Temizi ise can sıkmaz ve zevk de verir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)