User Tag List

Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
211 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Megane rs mi ? 207 rc mi?

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu typer baz degil yanliz
    B16 ile 4 sonuna kadar tanyana yurumustuk suan setupu degisti
    Hatta videomuz bile var vtec ile typer gececegini dusunen adam diye

Yanlış bi örnek bencede
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stage 4 207 rc.

TD05 16g big turbo , turbonun şuanki fiyatını bimiyorum 1800 dü sanırım en fazla

çok iyi sonuclar veren custom seat sport intercooler. 550 tl. 207 RC için özel yapım. antalyada yapılıyor.

kople boost boruları forge filtre kitie dahil kople ramazan usta yapımı bal dok yala set olarak 600 tl.

70 dp. sıfır iskender 400 tl. cat out 300 tl.

s3 dv 150 tl.

+ stage 4 yazılım 600 tl.

geri kalan ıvır zıvırada 600 tl de.

toplam 4900 tl.

280 - 300 hp arası güç. 400 - 420 nm tork

şimdi onlar düşünsün...

STAGE 3 207 RC.

stock motor - stock turbo , ıntercooler update , filtre 70 dp , orjinal düz boru , orj son susturuc geri kalan incik boncuk.

EP3 kprolu typer denemesi.

Hedars , kpro , filtre , kople egzoz.

BORKED

FB 207rc-DY ep3 typerkpro - YouTube
    Bu videoyu baz almayın yanılırsınız.Oradakı durumu bilen biliyor.Ayrıca çoğu kişi yok hondanın neyı var type rın neyı guzel deyıp durmuş.Fiyat eleştirisi yapmış.Leonla kıyaslamış.O yuzden bazı arkadaslar arabasını cok hızlı sattığından heralde imzasına satılık leon yazmiş.Acaba neden?Bence megane rs te çok güzel ttype r da.207 de fiyatına göre tercih edilebilir.Ama şu Honda düşmanlığı nedir anlayamadım.Sevmıyorsan almazsın.Herkezin ağzında Honda ama sonuç kötü pahalı.Almazsın olur bıter.Bınenler genelde mennun hem gıdısınden hem durusundan hem sesınden..Herkes beğenmek zorunda değil.Zaten herkes alamaz kaç tane kaldıkı?O yuzden kendınızı yormayın alın megane rs 207 rc leon yolunuza devam edin.İnanc ıstese alamazmı type r_?Alabilir ama o arabasını sevıyor o yuzden boklamak yerıne arabasıyla uğrasıyor keyıf için.Bazıları ise keyıf için arabayla uğrasmak yerıne dedıkodu yapıyor..

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    widebandım yok ama afr'om olması gerekn yerde, taktıktan sonra gelir bakarsın. ben programlamadım, programlayan adamda ilkkez mrs yapmadı, az çok nerelerde ne olduğunu bilirki saçma sapan birşey çıkıcak olsa bu işe girmez. programlamadan önce sordum almam gerekliyse alayım diye gerek yok, büyük enjektörlere geçiceğimiz zaman alırsın dedi. ne alakası var benim bilgimle widebandın?
    Afrsiz nasıl emin oluyorsun yazılımdan yau. Ben aynı rsin yazılımını atmaya korkuyorum acaba bir farklılık oluşur mu diye.
    .

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dbnsi 10sn altı olan bir arabayla denedik 207 geçiyor

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Afrsiz nasıl emin oluyorsun yazılımdan yau. Ben aynı rsin yazılımını atmaya korkuyorum acaba bir farklılık oluşur mu diye.
    rst'den aldığı verilerle afr nin ne durumda olduğunu tahmin ediyodur herhalde, yoksa bana derdi kesin afr almalısın diye. adam mrs'i çözmüş belliki iyi tanıyor.
    2.0T FSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rst'den aldığı verilerle afr nin ne durumda olduğunu tahmin ediyodur herhalde, yoksa bana derdi kesin afr almalısın diye. adam mrs'i çözmüş belliki iyi tanıyor.
    Tek parametre değil tabi ama yine de bi afr edinmen lazım overload rs diyosun afr yok. Saplıcam görücen overload'ı
    .

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek parametre değil tabi ama yine de bi afr edinmen lazım overload rs diyosun afr yok. Saplıcam görücen overload'ı
    acelesi yok overload olucak daha değil

sen 2 ben 5 de olursam saplarsın tabi neden olmasın
    2.0T FSI

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanları yanıltan sensin dostum,kaale almıyosan laf kalabalığı yapmak yerinde cevap vermezsin olur biter.
    Neye cevap verceğime bırakta ben karar vereyim.Baştan kulaktan dolma bilgilerle yazacağını bilseydim zaten cevap vermezdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane ile typer kıyaslıyoruz da, temiz bir rs 33 lira, typer 45. Aynı yaştalar aynı sınıftalar, donanım yol tutuş ve fren olarak alakaları yok. Typer'daki motor hissiyatı, devire aç motor da megane'da yok. Megane'ın parçalarını kolay kolay bulamıyorsunuz modifiye olarak. Ama soft tune olarak da çok birşeye ihtiyacı yok. Aralarında 10 bin lira fark var, o paraya düz yol şöförü motor indirip arabayı söker typer'a ızdırap olur, pist adamı coil kilit ve soft tune yapar çok keyif alır.

Turbo typerlar için birşey demiyorum, zaten k20ye laf söyleyen çarpılır. Arada fn2 ve ep3 kullanıyorum aileden beri 6 kasadır civic kullanırız. Hatta arkadaşımın biri egk20 biri egk24 ile meşgul hala hondayla uğraşıyorum yeri geldiğinde kısıtlı bilgim dahilinde. ies parasına clio rs, vti parasına megane rs alınıyor bu ülkede, ben o günden beridir de hondaya binmiyorum. Amaç yürütmek para/çokomel ise, typer zaten baştan sınıftan kalıyor. Ama o k20 yok mu o k20
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw şu dediğine çocuklar güler. MRS i çözmüş ne demek kafa mı buluosun. Özgün bu zamana kadar yüzlerce evo subaru yapmıştır hepsinde de afr ve knock kontrol eder yazılımı yaparken. Büyük turbon var ve adam kotrol etme gereği duymuyor küçük enjektörle. AFR 13 se ne yapıcan. istediğin kadar forged olsun piston ve valf eritirsin yüksek afr de. rst üzerinde ben afr veriisi yok diye biliyorum ama tam emin de değilim. İnanç dünya para gömdün arabaya git bi tane afr tak 450 lira. Yazık edersin. Türkiyedeki yakıt yakıt değil.
    IN BOOST WE TRUST

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse hondaya kotu demiyor ki o paralari hak etmiyor diyor. Bide ilah gibi gosterilmeye baslandi hondalar herkes sanirim ona takik....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dbnsi 10sn altı olan bir arabayla denedik 207 geçiyor
    Allah'tan 207ler pek ahım şahım gitmiyormuş efe gitse nolcak demekki
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda sorunsuz diyenlere soriim hanginiz thorttle position sensör sıkıntısı yaşamadınız acaba. Her arabanın kronikleri vardır. Megane da motor kulaklarıdır. Üzerindeki volan çift plakadır ve zamanla yay sistemi dağılır. Ama kullanmaya devam edebilirsin.
    IN BOOST WE TRUST

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K20 Tps sensörü 100dolar Rs'in volan,debriyaj seti 3000Tl ye yakın.İkisini bir tutup bakın iki arabanında sorunu var demek pek olmaz.Yazımın başında typer sorunsuzdur demedim zaten rs ve rc ye nazaran daha sorunsuzdur dedim.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neye cevap verceğime bırakta ben karar vereyim.Baştan kulaktan dolma bilgilerle yazacağını bilseydim zaten cevap vermezdim.
    Kulaktan dolma falan yazarak kelime oyunlarıyla aklın sıra haklı çıkmaya çalışma geç bu laf kalabalıklarını.
    Kendini bişeye inandırmışsın yürüyosun gidiyosun,hata bizde hondacılara bişeyleri anlatmaya çalışıyoruz.
    Typer yürüyenini rs yürüyeninden sağlam yaptın ya sana cidden diyecek bişey yok.
    Uzay mekiği olarak görmeye devam edin honda markasını.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kulaktan dolma falan yazarak kelime oyunlarıyla aklın sıra haklı çıkmaya çalışma geç bu laf kalabalıklarını.
    Kendini bişeye inandırmışsın yürüyosun gidiyosun,hata bizde hondacılara bişeyleri anlatmaya çalışıyoruz.
    Typer yürüyenini rs yürüyeninden sağlam yaptın ya sana cidden diyecek bişey yok.
    Emre bu isin eskilerindendir sendende bilgisi coktur ona emin olabilirsin eski reno fanlarindandir seneler once az birbirimizi yemedik bn pejocuyken o renocu iken

Surekli atismak yerine bilgi edinmeye calisirsan daha duzgun bir yol izlemis olursun
    Team PAŞAOĞLU

mturhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Serdar'ın RC yi ben yaptım ve sattım bu kadran videosu bendeki son halinde çekilmiştir..(vitesler adana üzerinden )

e-tuners Stage4 207 RC + pistons and rods - YouTube

BORKED

Bu da CTM 91 in kadran videosu;

Peugeot 207 RC Stage 4 Acceleration (CTM) - YouTube

BORKED

Alltaki de Özgür abinin stage 4 CTM 91 ile stage4+ FUG 35 in roll videosu (aramızdaki farklar benim aracımda kol, piston vardı ve basınç 0,3 bar daha fazla idi.. Özgür abide 1.4 bar..

e-tuners stage 4 207 RC's rolling race - YouTube

BORKED
    07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu neden type r ın yururune döndü 207 rc yürürü şanzımanının sağlamlığı hakkında bilgiler verilse ya zaten rs le ilgili çoğu limit belli.RC kaç hp ye kadar standart şanzımanla yürünür motor içi standart yaklaşık güvenli limitler nedir vs?

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Doğru söyle hadi naptı sana bu hondacılar ( ;
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)