Bu videoyu baz almayın yanılırsınız.Oradakı durumu bilen biliyor.Ayrıca çoğu kişi yok hondanın neyı var type rın neyı guzel deyıp durmuş.Fiyat eleştirisi yapmış.Leonla kıyaslamış.O yuzden bazı arkadaslar arabasını cok hızlı sattığından heralde imzasına satılık leon yazmiş.Acaba neden?Bence megane rs te çok güzel ttype r da.207 de fiyatına göre tercih edilebilir.Ama şu Honda düşmanlığı nedir anlayamadım.Sevmıyorsan almazsın.Herkezin ağzında Honda ama sonuç kötü pahalı.Almazsın olur bıter.Bınenler genelde mennun hem gıdısınden hem durusundan hem sesınden..Herkes beğenmek zorunda değil.Zaten herkes alamaz kaç tane kaldıkı?O yuzden kendınızı yormayın alın megane rs 207 rc leon yolunuza devam edin.İnanc ıstese alamazmı type r_?Alabilir ama o arabasını sevıyor o yuzden boklamak yerıne arabasıyla uğrasıyor keyıf için.Bazıları ise keyıf için arabayla uğrasmak yerıne dedıkodu yapıyor..
Megane ile typer kıyaslıyoruz da, temiz bir rs 33 lira, typer 45. Aynı yaştalar aynı sınıftalar, donanım yol tutuş ve fren olarak alakaları yok. Typer'daki motor hissiyatı, devire aç motor da megane'da yok. Megane'ın parçalarını kolay kolay bulamıyorsunuz modifiye olarak. Ama soft tune olarak da çok birşeye ihtiyacı yok. Aralarında 10 bin lira fark var, o paraya düz yol şöförü motor indirip arabayı söker typer'a ızdırap olur, pist adamı coil kilit ve soft tune yapar çok keyif alır.
Turbo typerlar için birşey demiyorum, zaten k20ye laf söyleyen çarpılır. Arada fn2 ve ep3 kullanıyorum aileden beri 6 kasadır civic kullanırız. Hatta arkadaşımın biri egk20 biri egk24 ile meşgul hala hondayla uğraşıyorum yeri geldiğinde kısıtlı bilgim dahilinde. ies parasına clio rs, vti parasına megane rs alınıyor bu ülkede, ben o günden beridir de hondaya binmiyorum. Amaç yürütmek para/çokomel ise, typer zaten baştan sınıftan kalıyor. Ama o k20 yok mu o k20
.
yaw şu dediğine çocuklar güler. MRS i çözmüş ne demek kafa mı buluosun. Özgün bu zamana kadar yüzlerce evo subaru yapmıştır hepsinde de afr ve knock kontrol eder yazılımı yaparken. Büyük turbon var ve adam kotrol etme gereği duymuyor küçük enjektörle. AFR 13 se ne yapıcan. istediğin kadar forged olsun piston ve valf eritirsin yüksek afr de. rst üzerinde ben afr veriisi yok diye biliyorum ama tam emin de değilim. İnanç dünya para gömdün arabaya git bi tane afr tak 450 lira. Yazık edersin. Türkiyedeki yakıt yakıt değil.
IN BOOST WE TRUST
Kimse hondaya kotu demiyor ki o paralari hak etmiyor diyor. Bide ilah gibi gosterilmeye baslandi hondalar herkes sanirim ona takik....
Honda sorunsuz diyenlere soriim hanginiz thorttle position sensör sıkıntısı yaşamadınız acaba. Her arabanın kronikleri vardır. Megane da motor kulaklarıdır. Üzerindeki volan çift plakadır ve zamanla yay sistemi dağılır. Ama kullanmaya devam edebilirsin.
IN BOOST WE TRUST
K20 Tps sensörü 100dolar Rs'in volan,debriyaj seti 3000Tl ye yakın.İkisini bir tutup bakın iki arabanında sorunu var demek pek olmaz.Yazımın başında typer sorunsuzdur demedim zaten rs ve rc ye nazaran daha sorunsuzdur dedim.
Kulaktan dolma falan yazarak kelime oyunlarıyla aklın sıra haklı çıkmaya çalışma geç bu laf kalabalıklarını.
Kendini bişeye inandırmışsın yürüyosun gidiyosun,hata bizde hondacılara bişeyleri anlatmaya çalışıyoruz.
Typer yürüyenini rs yürüyeninden sağlam yaptın ya sana cidden diyecek bişey yok.
Uzay mekiği olarak görmeye devam edin honda markasını.
Arkadaşlar Serdar'ın RC yi ben yaptım ve sattım bu kadran videosu bendeki son halinde çekilmiştir..(vitesler adana üzerinden)
e-tuners Stage4 207 RC + pistons and rods - YouTube
Bu da CTM 91 in kadran videosu;
Peugeot 207 RC Stage 4 Acceleration (CTM) - YouTube
Alltaki de Özgür abinin stage 4 CTM 91 ile stage4+ FUG 35 in roll videosu (aramızdaki farklar benim aracımda kol, piston vardı ve basınç 0,3 bar daha fazla idi.. Özgür abide 1.4 bar..
e-tuners stage 4 207 RC's rolling race - YouTube
07YAĞMUROTO - 0 533 396 15 67
Konu neden type r ın yururune döndü207 rc yürürü şanzımanının sağlamlığı hakkında bilgiler verilse ya zaten rs le ilgili çoğu limit belli.RC kaç hp ye kadar standart şanzımanla yürünür motor içi standart yaklaşık güvenli limitler nedir vs?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)