User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
211 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Megane rs mi ? 207 rc mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi kere de su Hondacilar yirtik dondan cikar gibi cikip da atlamasa her konuya da..

Konu zivanadan cikmis. Lafi sozu dinlenen biri de cikip demiyor ki tamam dunyanin en iyi markasi hondadir, biz fakirler de meganela onla bunla oynuyoruz iste diye. Hey Allahim yaa.. Heryerde Honda muhabbeti baydi artik yaa..
    Bisey kiyaslanir, lafi sozu edilir de bu kadar da olmaz ki yaa.. Bi basliyo gunlerce tartisiliyor.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya s2000 kelimesi ne zaman dahil olacak diye bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya s2000 kelimesi ne zaman dahil olacak diye bekliyorum
    Ben de bekliyorum... Aksamdan kolami cerezimi hazir ettim de cikmadi s2000li tartisma..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de bekliyorum... Aksamdan kolami cerezimi hazir ettim de cikmadi s2000li tartisma..
    Hazır ol az sonra

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş bi sürü araba var dedin hepsi yurtdışında. Türkiyede dolaşabilen var mı? S40 Concepts forumda da Carlos diye çakalın arabası vardı. Stock internal ile şu kadar güç alıyorum diye dolanıodu o reklamla parça sattı garajına müşteri yağdı. Arabayı faiş fiyata sattı ABD için. alan çocuk proje yapıcam diye parça aldı. Parçaları da Carlos tedarik etti yolladı. Motor bi açıldı. Motor içi gömleğine kadar yapılı çıktı üst kapak dahil. O yüzden yurt dışı forumlardaki garaj arabalarına güvenerek yola çıkmayın. Bi de yukarıda yazıldığı gibi parçaları takmıştır ama sıkmadan kullanmıştır. Ben de megane ile dünya yol yaptım ama hep kısık ayarda. Gazlamayada genelde kısık ayarda çıktım kırarım korkusu ile. Adamlar motor içi 301 hp de kırarsın diolardı. 290 hp ile sürekli gezmek mantıklı gelmiodu.
    arkadaş TR de 4 , 5 tane var daha ne olsun 30 , 40 tanemi olması gerekiyor tam anlamıyla sorun teşhis etmek için ? hepsinde motor açılmadan kullanılan stock fabrika cıkıslı aynı piston kol ile 10 bin lerce km dir sorunsuz kullanılıyorlar arkadaslar stock motorla. fare deneyi yapar gibi 30 tane arabamı deneyelim daha ne olsun yani ?

yok 100 bin km yapmıs ama 5 bin ini anca basmıstır diyor bir arkadas buna kendisi inanıyormu acaba bunu neye dayanarak diyor anlamadım ben. stelios kadar arabayı deney tahtasına çeviren bir RC ci daha yoktur dünyada herhalde. oraya buraya yazmaktan sıkıldık artık iyice laf anlatmaktan millete. farkındaysanız RC cilerin cogu yazmıyor biliyorlar cunku bu tip konusmaların olacagını.

1200 sayfalık RC konusunu okumus biri olarak arkadasların RC lerini ne zamandır o şekilde kullandıklarını bildigim için , tekrar ve son kere söylüyorum.

RC de saglıklı 280 / 300 hp ler için.

pistona , kol a , enjektöre , beyine gerek yok.

turbonuzu alın , ıntercoolerınızı alın. bakın yolunuza.

bir arkadas forge inteercoler 2 bin tl demiş sana kim diyor RC için git 2 bin tl verip FORGE al diye.

antalyada 207 RC için custom seat sport yapılan 28 , 33 dereceleri devamlı sabit gören çok verimli intercooler yapıyorlar 550 tl ye fıstık gibi cogu RC ci kullanıyor.

bu iş şuna benziyor yurtdısından 5 bin tl ye komple egzoz siparişi verirsin , ama iskender ustana en fazla 2 bin tl verip speclerıne göre işi daha iyi ve kolay yonden cozersın.

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    napcan ya bütün donanımlara sahip 207 veya rs alıp... sadece direksiyonu ve lastikleri olan bir tane 1,6 ies alacaksın bakacaksın keyfine. kardeşim adam kendisine iki secenek belirlemiş sorduğu sorunun içinde honda mı geçiyor ya....
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlaşılmasın ama örnek vermek gerekirse miltek Greddy tarzı firmalarla İskender usta veya diğer ustalar karşılaştırılmaz , o firmalar arge yaparak air flowu hesaplayarak geliştiriyorlar ikisini bir tutmamak lazım

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlaşılmasın ama örnek vermek gerekirse miltek Greddy tarzı firmalarla İskender usta veya diğer ustalar karşılaştırılmaz , o firmalar arge yaparak air flowu hesaplayarak geliştiriyorlar ikisini bir tutmamak lazım
    hacı arabalara zor yetişiyoruz birde egzoz muhabbetine girerse millet

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya herkes istedigini inansın
    burda 2 tane ornek veririm ama isimler acık olmasın, kim kac beygirde ne sıkıntılar yasadı
    davulun sesi uzaktan hos geliyor, ama bir sıkıntı yasadıgınızdada dersiniz ya bunun 300 beygire kadar bisey olmaması lazımdı
    olay piyasayı artırmaksa onu bilemicem sonuna kadar oynayın milletin hayalleriyle
    fabrikada zaten rcr da bosuna forgetlemiş motoru
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş TR de 4 , 5 tane var daha ne olsun 30 , 40 tanemi olması gerekiyor tam anlamıyla sorun teşhis etmek için ? hepsinde motor açılmadan kullanılan stock fabrika cıkıslı aynı piston kol ile 10 bin lerce km dir sorunsuz kullanılıyorlar arkadaslar stock motorla. fare deneyi yapar gibi 30 tane arabamı deneyelim daha ne olsun yani ?

yok 100 bin km yapmıs ama 5 bin ini anca basmıstır diyor bir arkadas buna kendisi inanıyormu acaba bunu neye dayanarak diyor anlamadım ben. stelios kadar arabayı deney tahtasına çeviren bir RC ci daha yoktur dünyada herhalde. oraya buraya yazmaktan sıkıldık artık iyice laf anlatmaktan millete. farkındaysanız RC cilerin cogu yazmıyor biliyorlar cunku bu tip konusmaların olacagını.

1200 sayfalık RC konusunu okumus biri olarak arkadasların RC lerini ne zamandır o şekilde kullandıklarını bildigim için , tekrar ve son kere söylüyorum.

RC de saglıklı 280 / 300 hp ler için.

pistona , kol a , enjektöre , beyine gerek yok.

turbonuzu alın , ıntercoolerınızı alın. bakın yolunuza.

bir arkadas forge inteercoler 2 bin tl demiş sana kim diyor RC için git 2 bin tl verip FORGE al diye.

antalyada 207 RC için custom seat sport yapılan 28 , 33 dereceleri devamlı sabit gören çok verimli intercooler yapıyorlar 550 tl ye fıstık gibi cogu RC ci kullanıyor.

bu iş şuna benziyor yurtdısından 5 bin tl ye komple egzoz siparişi verirsin , ama iskender ustana en fazla 2 bin tl verip speclerıne göre işi daha iyi ve kolay yonden cozersın.
    güzel kardeşim bu motor mini de de kullanılmadı mı. Motor içi olarak herşey aynı.Miniler problem yaşarken bi pug da mı sıkıntı olmuyor o güçler. miniyi forgedlemeden koy bakalım o turboyu basıncı aç pistonu nereden topluosun. PUG özel işlem mi yaptı motora kullanırken. Yaw tamam dayanır 16g ye. Megane da dayanır 0.8 barda.
    IN BOOST WE TRUST

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyin takmadan 9000 üstü nereye dönüosun. Beyinsiz dünya kadar type R carbon senkromeç takımı getirdi sürekli kırdıkları için. Hala da türkiyeye senkromeç gelio. Beyin takmadan güç alabilio musun alamıosun. Beyini takarsanda senkromeç dağıtıosun. Megane da da stock kullanırsan baskı balata volan sağlam kalıo. Hangisini yüklersen bi tarafı cortluo sonuçta.
    Kim dedi beyin takmadan 9000 üstü dönüyorsun yada dönemiyorsun güç alıyorsun veya alamıyorsun diye anlamadım ki benim öyle bir yazım yok.Ben standart araçların çıkardığı problemlerden bahsediyorum senkromeç dağıtıyor dediğin arabaların hepsi yüksek devir çevirdiği için dağıtıyor hiçbiri standart araçlar değil ne kadar devir dönersen okadar riskli..Fabrika çıkışı bu arabanın senkromeç dağıtmak gibi kronik bir problemi yok.O yüzden typerlarında senkromeçleri dağılıyor derken kronik bir arızaymış gibi bahsetmek yanlış.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim dedi beyin takmadan 9000 üstü dönüyorsun yada dönemiyorsun güç alıyorsun veya alamıyorsun diye anlamadım ki benim öyle bir yazım yok.Ben standart araçların çıkardığı problemlerden bahsediyorum senkromeç dağıtıyor dediğin arabaların hepsi yüksek devir çevirdiği için dağıtıyor hiçbiri standart araçlar değil ne kadar devir dönersen okadar riskli..Fabrika çıkışı bu arabanın senkromeç dağıtmak gibi kronik bir problemi yok.O yüzden typerlarında senkromeçleri dağılıyor derken kronik bir arızaymış gibi bahsetmek yanlış.
    Hocam o halde sizin arkadasinizin mrs si direksiyon kutusu dagitti diye bu problem kronik mi oluyor mrs lerde. Ayni kapiya cikiyor yani sizin soylediginizle.

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meganeların faz1 modellerinde direksiyon kutusu problem çıkarabiliyor,Faz 2de sorun çözüldü.Ön takımda taşıyıcı rulmanları sorunu yurtdışında yaygın,burda sanırım sadece ben değiştirdim.Bunların dışında kronik diyebileceğimiz problemi yok meganenın.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam o halde sizin arkadasinizin mrs si direksiyon kutusu dagitti diye bu problem kronik mi oluyor mrs lerde. Ayni kapiya cikiyor yani sizin soylediginizle.
    Ben bizim başımıza geldi diye kroniktir demedim bu sorunu yaşayan çok insan var yurt içi yurt dışı forumlardada aratırsanız bulabilirsiniz.

vinz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondanin piyasada bu kadar para etmesinin sorunsuzluk olmadigini herkes cok cok iyi biliyor. Malesef ergenlige giren her gencin ilk ogrendigi spor araba "vtec" oldugu icin fiyati bu hallerde.... Duzgun bi ies almaya kalksaniz bi clio rs parasi cekiyolar. Abartmanindan suyunu cikardi millet honda sevdasina.
    fiyatinin bu kadar abarti olmasi sorunsuzluk kesinlikle degil. Bana zorarsaniz honda benim gozumde guzel sesli bir rollcar dan baska bisey degil, kaldi ki zaten ulkemizde de bu amacla kullaniliyor.
    katılıyorum fiyatlarının böyle olmasının sebebi ne çok çok sorunsuz olması ne çok çok hızlı olması . honda fanatiği arkadaşlar honda'dan o kadar çok zevk alıyorlar ki o zevk gözleri kör edebiliyor honda fanatiği değilim ama onları da anlıyorum çünkü o zevk karşısında iradeli davranmak pek mümkün değil maalesef

konuya dönecek olursak herkes en hızlı en sorunsuz en yüklenebilir arabayı alsa o zaman ne mantığı kalır ki . 207 rc'nin de typer'ın da megane rs'in de arasında DAĞLAR yok o yüzden hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alırsınız .
    herkes kendi belirleyici noktalarına göre bi arabayı alır ve koşturmak istiyorsa her araba koşturulur .

ORCUN555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cansın ile denediğimiz akşam yanımda bilgisayar yoktu ve Özgür ile Orhanın denemesini seyretmeye geleceğimi söyledim. Deneme yapmaya çıkmadım. Ne senin nede cansın ın geleceğini bilmiyordum. Bilseydim de bişey fark etmezdi denemeye çıkmadım çünkü. O akşam üzerinde özgünün ilk yaptığı stoğa yakın map vardı. Yani stage 1 bile değildi. Konuları açarsan buradan da söyledim o akşam kısık ve seyretmeye geleceğimi. Cansın 3 te bas dedi 3 de bastım. 2 de bas dedi 2 de bastım. Hepsi de onun devrinde basıldı. 1 boy önümde yürüdü. İndiğimizde ona da söyledim Semii den yavaş araban diye. 0.9 bar ve gayet kısık avanslaydım o akşam. Stage 1 de 1.1 ve avans açık stage 2 de 1.3 bar basıodum.

İnanç anlatamıo muyum sana yalan borcum mu var olm kafayı mı yedin. Nereden ne yakıt çıkacağını bilmediğim yerden alıp neden basınç açıp denemeye çıkiim. Semii ile daha önce de denedik. O akşam yanımda orçun vardı ve bana shell den benzin aldırdı. Pidenin FN2 ile deneyecektik. Stage 1 var dedim abi aç dedi. Olm benzini bilmiyoruz dedim. Herkes buradan alıo dedi. Çektim kenara açtım. Deneme yerine giderken 2 sıktım oha çok fark etti dedi. hop ondan sonra avans vurup korumaya almaya başladı ondan sonra kenara çekip gene normal stage 1 e döndüm. O akşam 2 kişi fn2 yi geçtik. Bire bir de orçun kullandı farkı söylemiim dedi. Semii stock yazılımı at dedi stock yazılımı attım yan yana yürüdük. Ben geçilmekten hiç korkmadım o yüzden de kimseye yalan söyleyecek halim yok. Geçileceğimi bile bile de denemeye çıktığım oldu. O nedenle beni piyasadaki bi sürü adamla kıyaslama. Benim tek ricam video çekmeyin çekiosanızda plakayı kapatarak yayınlayındı. Saolsun kimse de kırmadı. Benim eski arabamın egzosunda istersen et çevir ya da çevirme ama azıcık az salla. Millette *** dynosu vardı sende göz dynosu var. Videodan basınç ölçüosun maşallah.
    Benden fazla uğraşmışsın belli kardeşim arabanda wideband yok daha. Çok anlıosun belli ki. AFR nerelerde gezio bilmeden basıosun. Maşallah. Harbiden bilgine hayran kaldım.
    konuyu okuyordum aa bide baktım adım geçiyor bende bir iki cümle birşeyler yazayım dedim

vallahi şurdaki tartışmayı anlamış değilim boş yere kalpler kırılıyor konu nee yapılan muhabbet ne

arkadaş araç almayı düşünüyor aklında da baskın iki marka var iki araç hakkında yardım istemiş tercih yapabilmek adına ama burda konu taaa nerelere gitmiş meganların birbirini geçmesinden tutunda işin içine hondalar bile karışmış

benim anladığım kadarıyla arkadaş öyle çok fazla yükleme yapmayıda düşünmüyor arabasına tat keyif alıcak ufak tefek ellemeler yapma taraftarı büyük sorunlar yaşamamak için bence bu yönde yardımcı olmaya çalışalım arkadaşımıza

ben açık konuşmak gerekirse iki markayıda iyi tanımam ne megane rs i nede 207 yi benim buraya yazmamın tek sebebi kel alperin yazdıklarına açıklık getirmek bursadaki deneme konusunda dediklerini onaylamak için yazıyorum söylediklerine bizzat şahit oldum tek bir kelimesi bile yanlış değil

bende honda fanatiği bir insanım ve tr nin en hızlı typer larından birisine sahiptim (DBS TYPER) ama objektif bakmak gerekirse burada söylenen bazı şeyler maalesef doğru hepimizin bazı yaptıkları yüzünden bu arabalar bu kadar prim yaptı 50-60 bin tl paralar havalarda uçuşuyor typer lar için kaldıki ben çok komik rakama satmışım bu piyasa şartlarında arabamı keşke bekleseymişimde şimdi 2 typer parası çıkartsaymışım arabamdan ağır kazalılar bile 45 binlerde geziyor buda bana gerçekten çok değişik geliyor neyse bende typer ile konuyu saptırmayayım

arkadaşım sana söyleyebileceğim tek şey kel alperin söylediklerini yabana atmaman çünkü kendisini bildiğim tanıdığım için söylüyorum alper bu araçla epeyce uğraştı ve deneyim sahibi oldu (alperin tatlı bir şekilde tartıştığı arkadaşı tanımıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın eminimki oda baya uğraşmış ve emek verip bilgi sahibidir) megane hakkındaki bilgileri bu kişilerden alabilirsin

birde 207 sahibi birisini emek veren uğraşan bilgilerine danışıp eksileri artıları çıkartarak doğru sonuca gidebilirsin bence.

nacizane tavsiyem yanlış anlaşılmasın lütfen...
    Garage Savaş MOTORSPORTS

Mapped by Dr. ECU

0-402mt. 13.5 sn. / DBS Type-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cogu marka turbo takip oem gucunun yuzde 70 80 vaglarda hatta cok daha yuksek gucleri kaldirirken.
    Psa nasil bir berbat teknoloji kullaniyorda 175lik makineden 270leri alamiycak. Sacma..
    Yakinda yazilim yapinca bile forged yapin muhabbet ine bile girilirse sasirmam..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesela renaultun o isini hic sevemedim ben.Arac 225 hp ama 300 yaptin kelle koltukta.Sonucta milyonlarca uretip sattigi bir arac degil ki kar oranini arttirsin,neden daha dayanikli yapmaz motor icini anlamadim.

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela renaultun o isini hic sevemedim ben.Arac 225 hp ama 300 yaptin kelle koltukta.Sonucta milyonlarca uretip sattigi bir arac degil ki kar oranini arttirsin,neden daha dayanikli yapmaz motor icini anlamadim.
    Adamlar 225 yapmiş biz 300 çıkartmaya çalışıyoruz.
    300 yapsalardı bu sefer 400 yapıcaktık ( ;
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)