arkadaş TR de 4 , 5 tane var daha ne olsun 30 , 40 tanemi olması gerekiyor tam anlamıyla sorun teşhis etmek için ? hepsinde motor açılmadan kullanılan stock fabrika cıkıslı aynı piston kol ile 10 bin lerce km dir sorunsuz kullanılıyorlar arkadaslar stock motorla. fare deneyi yapar gibi 30 tane arabamı deneyelim daha ne olsun yani ?
yok 100 bin km yapmıs ama 5 bin ini anca basmıstır diyor bir arkadas buna kendisi inanıyormu acaba

bunu neye dayanarak diyor anlamadım ben. stelios kadar arabayı deney tahtasına çeviren bir RC ci daha yoktur dünyada herhalde. oraya buraya yazmaktan sıkıldık artık iyice laf anlatmaktan millete. farkındaysanız RC cilerin cogu yazmıyor biliyorlar cunku bu tip konusmaların olacagını.
1200 sayfalık RC konusunu okumus biri olarak arkadasların RC lerini ne zamandır o şekilde kullandıklarını bildigim için , tekrar ve son kere söylüyorum.
RC de saglıklı 280 / 300 hp ler için.
pistona , kol a , enjektöre , beyine gerek yok.
turbonuzu alın , ıntercoolerınızı alın. bakın yolunuza.
bir arkadas forge inteercoler 2 bin tl demiş sana kim diyor RC için git 2 bin tl verip FORGE al diye.
antalyada 207 RC için custom seat sport yapılan 28 , 33 dereceleri devamlı sabit gören çok verimli intercooler yapıyorlar 550 tl ye fıstık gibi cogu RC ci kullanıyor.
bu iş şuna benziyor yurtdısından 5 bin tl ye komple egzoz siparişi verirsin , ama iskender ustana en fazla 2 bin tl verip speclerıne göre işi daha iyi ve kolay yonden cozersın.