User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
126 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Maseratimi ? Bmwmi ?

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ezel'i izliyorum şimdi, kullandığı Maserati'yi duyunca icimin yağları eriyor.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    porsche 911 aynı fiyat aralığında ise 2. el vs farketmez bence duşunmeye gerek yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    911turbo, m6 veya maserati alırdım

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW nere, Maserati nere. Biri sedan tasarlanmış bir aracın güçlendirilmişi, biri baştan sportif özelliklerle tasarlanmış bir araç. Kıyas bile kabul etmez bence.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence maseratinin logosu bile yeterli, isterse 1.6 atmo araç gibi yokuşta 3. vitese düşsün, araç sollamayım; connectler, cliolar, linealar sollasın yinede durum olsa alacağım nadir araçlardan. 5-6 sene içinde fiyatlar istediğim seviyeye gelirse gözüm kapalı alırım. Bana göre daha karizmatik,günlük,spor ve keyifli geliyor.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlız yorumlarda dikkatimi çeken birşey oldu sanki herkesin altında 1000 beygir arabalar varmış gibi gitmiyo yavaş tarzı muhabbetler olmuşta maseratiye girip teknik özelliklerine baktım hiçte gitmeyen bi arac değil.

Güç 440 bg
    Maksimum sürat 295 km/saat
    Hızlanma 0 - 100 km/saat 4.9 saniye

Maserati - GranTurismo S - 4.7 i V8 32V (440) - Teknik özellikler, yakıt tüketimi

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ooo pardon boşver s mi değil mi italyan iyidir isterse ghibli olsun yine maserati diyorum.Ama söylendiği gibi f430 da listeye girecekse başka olur o zaman seçim.
    öhö öhööö şahin S muamelesi yapmayalım lütfen (yeni serisini kastettiğini biliyorum )

maseratinin motorunu bileniniz vardır belki F136-XXX diye devam eden ferrari ile ortak kullanım motorlardır, AlfaRomeo 8C de de F136 nın türevi bir motor vardır... yani her türlü masrafın alacağın bir ferrari430 ile hemen hemen aynı... ama f430 hem dizayn olarak hem de ağırlık-güç dengesi olarak hem de motor arkada olmasından dolayı aktarma avantajlarından dolayı bir de 50-60 hp güç farkından dolayı ciddi anlamda fark atar maseratiye ama şunu unutmayın, bunlar aynı çatının arabaları ve de hiç bir ferrari güç ve hız olarak maseratinin gerisinde kalmaz şirket politikası olarak...

M4 ise küçük güçlü kaslı yakışıklı bir efsane... yeni kasası çok güzel oldu bence ama BMW M serilerinin bir konsepti var, bizim gözümüz M leri rahat ayırır ama şöyle havam olsun dersen, 4,20d ile ayırt edemez çoğu... pist falan kovalamayacağım diyorsun (nedenini bilmiyorum; biz burada ölüp bitiyoruz keyfini alalım diye), o zaman M4 bence gereksiz olur senin için ayrıca V8 den sıralı 6ya geçti BMW (kesinlikle doğru karar) yani ses olarak da seni pek kesmeyebilir...

bütün yollar maseratiye çıkıyor, yakışıklı, klas, güçlü, V8... seni kesinlikle mutlu edecektir, ben olsam onu alırım
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

buristyle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fikirlerime yardimci oldugunuz icin cok tesekkür ederim. Arabam . com gibi isvicre araba satis sitesine bir bakin ve fiyatlari TRdeki araba fiyatlariyla bi kiyaslayin. Auto Occasion Schweiz, Autos kaufen, verkaufen - AutoScout24

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Anladığım kadarıyla M4 alırsan Maserati hep içinde kalacak, o nedenle benim fikrim Maserati'yi alıp kullanman ileride onu satar gider M4 alırsın sonuçta M4 daha çok yeni çıkan bir otomobil, böylece ikisinede binmiş olursun.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SEAT Ibiza SC 1.4 TSI Cupra R13 / Limitiertes Sondermodell, Vorführmodell, Benzin, 1'000 km, CHF 29'925.- - AutoScout24

Abt yazılımlı 210 ps diyor la bu ?
    Olum bizim bilmediğimiz bir durum mu var
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla M4 alırsan Maserati hep içinde kalacak, o nedenle benim fikrim Maserati'yi alıp kullanman ileride onu satar gider M4 alırsın sonuçta M4 daha çok yeni çıkan bir otomobil, böylece ikisinede binmiş olursun.
    Oda iyi bir fikir acik acik söyleyim biraz dönek birisiyimdir. Bugün Maserati derim yarin M4. Onun icin dogru bir karar almak istiyorum onada zaman lazim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öhö öhööö şahin S muamelesi yapmayalım lütfen (yeni serisini kastettiğini biliyorum )

maseratinin motorunu bileniniz vardır belki F136-XXX diye devam eden ferrari ile ortak kullanım motorlardır, AlfaRomeo 8C de de F136 nın türevi bir motor vardır... yani her türlü masrafın alacağın bir ferrari430 ile hemen hemen aynı... ama f430 hem dizayn olarak hem de ağırlık-güç dengesi olarak hem de motor arkada olmasından dolayı aktarma avantajlarından dolayı bir de 50-60 hp güç farkından dolayı ciddi anlamda fark atar maseratiye ama şunu unutmayın, bunlar aynı çatının arabaları ve de hiç bir ferrari güç ve hız olarak maseratinin gerisinde kalmaz şirket politikası olarak...

M4 ise küçük güçlü kaslı yakışıklı bir efsane... yeni kasası çok güzel oldu bence ama BMW M serilerinin bir konsepti var, bizim gözümüz M leri rahat ayırır ama şöyle havam olsun dersen, 4,20d ile ayırt edemez çoğu... pist falan kovalamayacağım diyorsun (nedenini bilmiyorum; biz burada ölüp bitiyoruz keyfini alalım diye), o zaman M4 bence gereksiz olur senin için ayrıca V8 den sıralı 6ya geçti BMW (kesinlikle doğru karar) yani ses olarak da seni pek kesmeyebilir...

bütün yollar maseratiye çıkıyor, yakışıklı, klas, güçlü, V8... seni kesinlikle mutlu edecektir, ben olsam onu alırım
    Blok evet f430 ile aynı ancak üst kapak manifoldlar gaz kelebeği tamamen farklı. Gaz tepkisi de farklı. Masraf evet doğrudur aynı fiyattır. 98 maserati alsanda parçası 400K € luk araba parçası fiyatı burada maalesef.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SEAT Ibiza SC 1.4 TSI Cupra R13 / Limitiertes Sondermodell, Vorführmodell, Benzin, 1'000 km, CHF 29'925.- - AutoScout24

Abt yazılımlı 210 ps diyor la bu ?
    Olum bizim bilmediğimiz bir durum mu var
    ABT Audi, VW, Seatlarin tuning modeli Brabus gibi...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buristyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ABT Audi, VW, Seatlarin tuning modeli Brabus gibi...
    Yok yok bunun derdi araba 2014 galiba ne iş diyor yazılım falan yapılmışı var diye şaşırdı bana niye almıyorsun bizde niye yok diyor kısaca

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizi bilmem ama keyif araci diyorsunuz v8 diyosunuz e birazda guc istiyosunuz 4 çeker sistemi sahip olan bir araca binmek daha keyifli olabilir diye düşünüyorum sıfır m4 ile sıfır audi rs5 aynı fiyatlara denk gelıyordur sanırım. masarati biraz fiyaka satmak için alınacak bir araç eger fiyaka istiyorsanız ferrari daha iyi bu konuda ama siz tr gelicem diyosunuz ferrari beni mahveder fln gibisinden yazmıssınız maseratide cok farklı bısy yapmıcak sonucta spor bi arac alıyorsunuz ıllakı olacaktır.

sahsen seçim yapmak istesem cebimdeki parayıda dusunurdum rs5 yada rs5 cabriolet almayı tercih ederdim (klas farkı olmasına ragmen)
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizi bilmem ama keyif araci diyorsunuz v8 diyosunuz e birazda guc istiyosunuz 4 çeker sistemi sahip olan bir araca binmek daha keyifli olabilir diye düşünüyorum sıfır m4 ile sıfır audi rs5 aynı fiyatlara denk gelıyordur sanırım. masarati biraz fiyaka satmak için alınacak bir araç eger fiyaka istiyorsanız ferrari daha iyi bu konuda ama siz tr gelicem diyosunuz ferrari beni mahveder fln gibisinden yazmıssınız maseratide cok farklı bısy yapmıcak sonucta spor bi arac alıyorsunuz ıllakı olacaktır.

sahsen seçim yapmak istesem cebimdeki parayıda dusunurdum rs5 yada rs5 cabriolet almayı tercih ederdim (klas farkı olmasına ragmen)
    Evet haklisiniz ama bi fren sistemine Audinin 7000bin Frank verecegime gidip o parayi Maseratide harcarim daha iyi. Burda Audinin hatta RS modellerin bakimlari ferrari ayarinda. Bence yazik günah. Nissan GTRde ayni tmm arabaya laf yok hizli falan filanda, arkadas sonucta bi Nissan yani arabayi bakima götürüyo adam, herifler 5000binlira bi fiyat gösterince insanin ici gidiyo, noluyo lan Lambomu kullaniyoruz diye bi düsünüyo insan.

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı buristyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He bisey daha ekleyim. Araba sadece haftasonlari kullanilacak.
    Is yeri yakin oldugu icin otobüsle gidiyorum.

Bu arabam gibi güzel havalarda cikarmayi düsünüyorum haftasonlari. Piste cikmayi düsünmüyorum.

Maseratiler nekadar hassas? parcalari cabukmu bozuluyor, sorun yasarmiyim o arabada?
    Kardeşim beni yanlış anlama ama sen bizi yemiyorsun değil mi ? Maseratiden m4'den bahsediyorsun işe otobüsle giderim diyorsun dizel alacak paran yok mu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)