User Tag List

Sayfa 11/37 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
697 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vergi geldiginden satisi serbest oluyor bu urunlerin hersey tamamen duygusal...
    jant yay vs hikaye maksat butce

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı tibet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polislerden cok akan trafiğin ortasında sıfır cizen karaktersızlerın kulaklarını cınlatıyorum ...
    Kesinlikle
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Polis araba beğeniyo resmen eski aracım 3 kapılı ek kasa civic ti cam filmi yoktu egzoz ucu vardı ama sesi yoktu her çevirmede yavaşta gitsem alıyolardı en son çevirmede egzoz ucu yüzünden bağlıyolardı yalvardım anlatmaya çalıştım tamam sana bir şans eğer daha önce uyarın yoksa bağlamıcaz diyip sistemden baktılar kurtuldum en sonda sattım bir başka arkadaşım zindan cam filmiyle honda olmayan aracıyla tüm çevirmelerden geçti daha bir kere çevirmediler.

Bir başka sıkıntım var söylemeden edemicem önce şu trafik kurallarına bir el atsınlar geçen gün tali yoldan gidiş geliş ana yola bağlanırken gidiş tarafı müsayiti ve çıktım dönemeçte durdum tekrar geliş tarafında araba var diye yanımdan dönen araca vurmamak için gidiş tarafındaki araç bana vurdu ve tali yoldan bağlandım diye eksperler sen suçlu çıkıcaksın diyo bukadar boşluk varken kurallarda modifiye araçlar için durma kural çıkartanları kutluyorum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

MrtYILDIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Milletvekili eşleri ve çocuklarına ceza kesmek kesinlikle yasak , bu ülke onların bizler sığınma talebiyle geldik bu ülkeye, keser geçmiş ellerine yontup tontup duruyolar ama sadece kendilerine kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyosa haram zikkim olsun :@
    Sıradanız ama.. Ön Sıradan.

MR AirMass qreen AnacHONDA

YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit

0533 653 88 39-0262 32263 40

Murat YILDIZ ..

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün s de yeni mezun cahil cüheylan bir arkadaşımız çevirdi beni.Muayne spec araba susturucu üstünde gram ses çıkmıyo egsoz ucu falan da yok bildiğin oem.Tutturdu bağlıcam seni diye.Haklı olduğum yerde yalvar yakar ceza yazdırıp geçtim.Yanımızdan bir amerikan geçti sıkarak bunu niye bağlamıyosun dediğimde kardeş o 10 bin motor nasıl susturcak adam onu dedi

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün s de yeni mezun cahil cüheylan bir arkadaşımız çevirdi beni.Muayne spec araba susturucu üstünde gram ses çıkmıyo egsoz ucu falan da yok bildiğin oem.Tutturdu bağlıcam seni diye.Haklı olduğum yerde yalvar yakar ceza yazdırıp geçtim.Yanımızdan bir amerikan geçti sıkarak bunu niye bağlamıyosun dediğimde kardeş o 10 bin motor nasıl susturcak adam onu dedi

Herkes alsın birer tane efendi tarzı araba , bunlara laf anlatamazsın bunlara bir şeyi kanıtlayamazsın .

Gönül rahatlığıyla gezin . Bunların değişeceği yok .

Sinirimize stresimize cebimizdeki paraya yazık bunları zengin edicez diye boşa kasılmanın alemi yok
    imzasız..

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahinciler eksoz patlatmaya dewam ettigi sürece yaşın yanında kuruda yanar

Hakan-N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir süre ortalıkta trafikte görunmesin kimse 1 ay kadar sonra normalde döner durumlar hem bu sayede apaci tayfanın arabalar giderde kurtuluruz
    DR.ECU

SAFKAN Le Mans

Cans1993
    Misafir
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes alsın birer tane efendi tarzı araba , bunlara laf anlatamazsın bunlara bir şeyi kanıtlayamazsın .

Gönül rahatlığıyla gezin . Bunların değişeceği yok .

Sinirimize stresimize cebimizdeki paraya yazık bunları zengin edicez diye boşa kasılmanın alemi yok

Aslında yapılcak belli aynı yukarıda ki gibi çekicez arabaları bi yere arıycaz trafigi gelin cekin arabaları diycez bakalım gelicekler mi dalga geciyoruz sanarlar bence Ya herro ya merro secenegi son secenek galiba

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cans1993 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aslında yapılcak belli aynı yukarıda ki gibi çekicez arabaları bi yere arıycaz trafigi gelin cekin arabaları diycez bakalım gelicekler mi dalga geciyoruz sanarlar bence Ya herro ya merro secenegi son secenek galiba
    bu kadar olmasada bayagı bir arabayı zamanında bağlamışlıkları var emniyetin otoparkı modifiyeli araçlar fuarı gibiydi.

Cans1993
    Misafir
    İşte böyle bi organizasyon yapıcaksın dizicez bütün arabaları cagırıcaz televizyon kanallarını gelin arabaları diycez

Belki vazgecerler (hepsi baglandı)

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nameless34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Artık zıvanadan çıktılar haklı oldukları yanlar da var ama herşeyde yaptıkları gibi kurunun yanında yaş olanı da yakıyorlar.

1- Cam filmi = Yasal olarak zindan gibi karanlık yapmadıça elle tutulur bir yanları yok birçoğumuz biliyor yasada ki maddeyi "içeriden dışarıyı görmeyi engelleyecek şekilde ise yasaktır"

Neden mi yaptırıyoruz ilk sebep güneşten korunmak ikinci ise asıl ve önemli sebep zincirini koparmış abaza köpekler. Otobüste olan adam sunroof un açıklığından kızın bacaklarına bakmaya çalışıyor ışıklarda duruyorsun yanındaki kadını her halükarda taciz ediyorlar,rahatsız olmayanlar olabilir ama ben rahatsız oluyorum çoğu kez kavga çıkardım sıkıştırdım kaldırıma çıkarttığım adamlar bile oldu ama it bitmiyor memlekette ya belime silahı takacağım ya da cama filmi.

2- Yay meselesi = Gereksiz derecede basılmış 2 cm lik tümsekte bile sürten ve şehiriçi trafiği felç edecek kadar basık olanlar dışında bununda elle tutulur yasak bir yanı yok, Ben gidip 800 tl verip tüv onaylı yay alıyorum çok saçma bir tümsek değilse hepsinden rahat geçiyorum ama yaylarını kesmiş hatta sökmüş adamla aynı muameleyi görüyorum (kimseye laf sokmuyorum yanlış anlaşılmasın ama bunlar tehlike ve sorun arz edebilecek durumlar maalesef modifiye pahalı bir tutku)

3-) Egzoz meselesi; en büyük sorunumuz burda zaten, kendi aracımdaki sesten kendim rahatsız oluyorum 15 20 dakikadan sonra ama full performans için buna ihtiyacım var, ara sokağa girince mümkün olduğunca boşa alıp geçiyorum gece vakti yokuş sokaklara bile girmiyorum,etraf kalabalıksa küçük cocuklar korkmasın diye aniden gaza basmıyorum buna rağmen insanları rahatsız ettiğim için günlük 6 km için motorsiklet aldım hem aracı yormuyorum hem kimseyi rahatsız etmiyorum, kendimize batırdık iğneyi bir de diğerlerine gelelim;

Kardeşim git önce o milattan kalma otobüslerini kaldır o kadar yol yaptık diyorsun caddeden geçince 5.kattaki evin camlarını titreten otobüsleri yak artık, minibüslere düzenleme getir o eksoza bir çare bulunsun aragazına yüksek cezalar ver ve özellikle o havalı kornaları gerekirse kullananların bir tarafına monte edecek cezalar var. ve son zamanların sorunu 125 cc lik motor ile hayvani ses çıkaranlar, kaç kere balkondan şişe,çakmak ne bulduysam fırlattım şikayet ettim kimsenin umrunda değil gecenin 4 ünde bütün mahalleyi ayağa kaldırıyor kask yok ehliyet yok motorun plakası bile yok. at 2 gün nezarete soruştuma açıcam bu çalıntı de bidaha biniyormu o herif bakalım. Kontak açıp kapatarak egzoz patlatan şahinleri söylemiyorum bile

4- Jant lastik meselesi ; Hayır kardeşim sana ne? sana ne zararı var? absürd kaberler ve çok dışta kalan saçma offsetli ler dışında sana ne?

Önce insanları eğiteceksin o artist memurlarına bi çeki düzen vereceksin,sen benim para verip yaptırdığım cam filmini çizemezsin!, hatta yeltenirsen ben üzerine yürüdüğümde şaşırmayacaksın, eline ceza makbuzunu alan ulvi bir görev yaptığını zannediyor. Ve bilhassa yeni memur olmuş ve içinde ukte kalmış tiplerin "tabi kızı almışsın hava yapıyorsun" gibi bir laf etmesine olanak tanımayacaksın.

Makas atana 6 ay hapis diyip para cezasina çevirirler hepsini,oradan doldururlar hazineyi nereye bosalttiklarini hepimiz biliyoruz zaten ama kusura bakmasinlar o şehirlerarası otobüslere sol şeridi yasaklamadıkça gereksiz yavaş gidip trafiği aksatanları engellemedikçe gerekirse o plaka da sökülür sahteside takilir, şimdi bana o daha büyük suç falan diyeceksiniz ama biz suç işlemeyi suç yöntemlerini bizzat devlet büyüklerinden öğreniyoruz!

Son olarak eğer hala yasak kardeşim bunların hepsi yasak diye diretiyorsan o malzeme getiren,modifiye yapan bilimum parça satan dükkanların hepsini kapatıp vergi almayacaksın tabi yerse!
    sonuna kadar katılıyorum
    RaceWerks/CTS Turbo/Milltek/Forge

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temel olarak herkesle aynı şeyi söylediğimizi görmek sevindirici ama hala yazılanları okumadan post atan arkadaşlar olduğuda aşikar.

Mesela bir arkadaş mercedesli halilcakir demiş belliki sadece soldaki avatarda araba kısmına yada imza kısmına bakıp yazmış.Yoksa yazdığım tüm mesajları okusa orda belediye otobüsü saat ve güzergahları için bile mailleştiğimi görüp mercedesli kalontor vari birşeyler yazmazdı

Ayrıca adanadaki ferrarili arkadaşımın arabayı satma nedenini,corvettein cold starttaki yüksek sesinden dolayı bir anneden işittiğimiz lafın yaşattığı utancı vs okumuş olurdu.

Sonrasında başka bir arkadaşda hala, vergisini alıyorsa takarım vs demiş ve evrenoz de çok güzel şekilde bunu açıklamıştı."KDV sini ÖTV sini ödedim diye helikopteri caddeye indiremezsin" şeklinde.

Yani mevcut kanun izin vermiyor o yüzden yapamazsın.Yada kanuna uygun şekilde projesi vs ile işletip yapabilirsin.Yine örneklendirdiğim 78 camaro olayı gibi.Veyahut kanun bu nedenle hatalı,doğrusu bu olmalı diye farkındalık yaratıp yapılabilir.En basitinden ankaradan birkaç diksiyonu düzgün derdini yazılı ve sözlü olarak güzel şekilde anlatabilecek arkadaş bir milletvekilinden randevu talep edebilir.10 taneden 1 taneside belki tamamen iyi niyetle olmasa bile randevu verebilir.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tepki v.s. olayları fbookda bayağa büyümüş durumda.

bakıyorm adam tam bunların tarif ettiği tip modifye değil bildiğin trafik teröristi.

inşallah yine tepki bu haberdeki gibi adamlara kalmaz daha düzgün daha planlı daha programlı bir girişim olur.

E-5 karayolu'nda modifiyeli eylem-Sabah - 15 Aralık 2013
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bakıyorm adam tam bunların tarif ettiği tip modifye değil bildiğin trafik teröristi.

inşallah yine tepki bu haberdeki gibi adamlara kalmaz daha düzgün daha planlı daha programlı bir girişim olur.

bunlar değilmiydi protesto edip ceza yiyen
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Cans1993
    Misafir

Çok güzel ve bilinçli bir organizasyon ile sesimizi duyurmamız lazım

Ek olarak ! (Genel soru )

Benim aracımda tuv'den onaylı coilover var şimdi bu adam buna cezayı nasıl yazacak ?

Tüv ürüne 20-60mm Arası Alçalma-Yükselme Sağlayabilirsiniz yazmış benim ürünümde bu şekilde çalısıyor.Sen kontrolleri tüve verdin tüvde böyle birşey yaptı şimdi ben bu şekilde ceza yersem bu Coilleri kimin bir tarafına takmam lazım ?

Kimse yanlış anlamasın ama konuda çok bilmişlik taslayan arkadaşlar var hadi bakalım bu soruya da cevap versinler ?

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aslinda bunlar gibilerin yapmasi daha iyi, belki polisin gozu bunlara alisir da , orta ve ust sinif arac sahiplerine bulasmazlar. Baksana zaten protesto eylemi yaptiklari araclara.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda bunlar gibilerin yapmasi daha iyi, belki polisin gozu bunlara alisir da , orta ve ust sinif arac sahiplerine bulasmazlar. Baksana zaten protesto eylemi yaptiklari araclara.
    Ben geçen sene bi arkadaşn aracıyla cevirmeye girdim. evrak beklerken 2 polis laf kavgası etti bayağa gerildiler sciroccoyu cevirmedi diye bağırındı bizle ilgilenen gititti en az 100 tl diye

adamlar kendince sınıflamışlar arabaları.

yurdum polisi bu arabalarla uğraşmaz diye düşünüyorum.

gerçi istanbulda cok fazlada kalmadı bunlardan

Dipnot: görevini iyi yapan memur arkadaşlar üstüne alınmasın ben art niyetli olanlar için söliyoırm
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)