vergi geldiginden satisi serbest oluyor bu urunlerin hersey tamamen duygusal...
jant yay vs hikaye maksat butce
vergi geldiginden satisi serbest oluyor bu urunlerin hersey tamamen duygusal...
jant yay vs hikaye maksat butce
Polis araba beğeniyo resmen eski aracım 3 kapılı ek kasa civic ti cam filmi yoktu egzoz ucu vardı ama sesi yoktu her çevirmede yavaşta gitsem alıyolardı en son çevirmede egzoz ucu yüzünden bağlıyolardı yalvardım anlatmaya çalıştım tamam sana bir şans eğer daha önce uyarın yoksa bağlamıcaz diyip sistemden baktılar kurtuldum en sonda sattım bir başka arkadaşım zindan cam filmiyle honda olmayan aracıyla tüm çevirmelerden geçti daha bir kere çevirmediler.
Bir başka sıkıntım var söylemeden edemicem önce şu trafik kurallarına bir el atsınlar geçen gün tali yoldan gidiş geliş ana yola bağlanırken gidiş tarafı müsayiti ve çıktım dönemeçte durdum tekrar geliş tarafında araba var diye yanımdan dönen araca vurmamak için gidiş tarafındaki araç bana vurdu ve tali yoldan bağlandım diye eksperler sen suçlu çıkıcaksın diyo bukadar boşluk varken kurallarda modifiye araçlar için durma kural çıkartanları kutluyorum![]()
Milletvekili eşleri ve çocuklarına ceza kesmek kesinlikle yasak , bu ülke onların bizler sığınma talebiyle geldik bu ülkeye, keser geçmiş ellerine yontup tontup duruyolar ama sadece kendilerine kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyosa haram zikkim olsun :@
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Dün s de yeni mezun cahil cüheylan bir arkadaşımız çevirdi beni.Muayne spec araba susturucu üstünde gram ses çıkmıyo egsoz ucu falan da yok bildiğin oem.Tutturdu bağlıcam seni diye.Haklı olduğum yerde yalvar yakar ceza yazdırıp geçtim.Yanımızdan bir amerikan geçti sıkarak bunu niye bağlamıyosun dediğimde kardeş o 10 bin motor nasıl susturcak adam onu dedi![]()
Bir süre ortalıkta trafikte görunmesin kimse 1 ay kadar sonra normalde döner durumlar hem bu sayede apaci tayfanın arabalar giderde kurtuluruz
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
İşte böyle bi organizasyon yapıcaksın dizicez bütün arabaları cagırıcaz televizyon kanallarını gelin arabaları diycez![]()
Belki vazgecerler (hepsi baglandı)![]()
Temel olarak herkesle aynı şeyi söylediğimizi görmek sevindirici ama hala yazılanları okumadan post atan arkadaşlar olduğuda aşikar.
Mesela bir arkadaş mercedesli halilcakir demiş belliki sadece soldaki avatarda araba kısmına yada imza kısmına bakıp yazmış.Yoksa yazdığım tüm mesajları okusa orda belediye otobüsü saat ve güzergahları için bile mailleştiğimi görüp mercedesli kalontor vari birşeyler yazmazdı
Ayrıca adanadaki ferrarili arkadaşımın arabayı satma nedenini,corvettein cold starttaki yüksek sesinden dolayı bir anneden işittiğimiz lafın yaşattığı utancı vs okumuş olurdu.
Sonrasında başka bir arkadaşda hala, vergisini alıyorsa takarım vs demiş ve evrenoz de çok güzel şekilde bunu açıklamıştı."KDV sini ÖTV sini ödedim diye helikopteri caddeye indiremezsin" şeklinde.
Yani mevcut kanun izin vermiyor o yüzden yapamazsın.Yada kanuna uygun şekilde projesi vs ile işletip yapabilirsin.Yine örneklendirdiğim 78 camaro olayı gibi.Veyahut kanun bu nedenle hatalı,doğrusu bu olmalı diye farkındalık yaratıp yapılabilir.En basitinden ankaradan birkaç diksiyonu düzgün derdini yazılı ve sözlü olarak güzel şekilde anlatabilecek arkadaş bir milletvekilinden randevu talep edebilir.10 taneden 1 taneside belki tamamen iyi niyetle olmasa bile randevu verebilir.
bu tepki v.s. olayları fbookda bayağa büyümüş durumda.
bakıyorm adam tam bunların tarif ettiği tip modifye değil bildiğin trafik teröristi.
inşallah yine tepki bu haberdeki gibi adamlara kalmaz daha düzgün daha planlı daha programlı bir girişim olur.
E-5 karayolu'nda modifiyeli eylem-Sabah - 15 Aralık 2013
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Çok güzel ve bilinçli bir organizasyon ile sesimizi duyurmamız lazım![]()
Ek olarak ! (Genel soru )
Benim aracımda tuv'den onaylı coilover var şimdi bu adam buna cezayı nasıl yazacak ?
Tüv ürüne 20-60mm Arası Alçalma-Yükselme Sağlayabilirsiniz yazmış benim ürünümde bu şekilde çalısıyor.Sen kontrolleri tüve verdin tüvde böyle birşey yaptı şimdi ben bu şekilde ceza yersem bu Coilleri kimin bir tarafına takmam lazım ?
Kimse yanlış anlamasın ama konuda çok bilmişlik taslayan arkadaşlar var hadi bakalım bu soruya da cevap versinler ?
Ben geçen sene bi arkadaşn aracıyla cevirmeye girdim. evrak beklerken 2 polis laf kavgası etti bayağa gerildiler sciroccoyu cevirmedi diye bağırındı bizle ilgilenen gititti en az 100 tl diye
adamlar kendince sınıflamışlar arabaları.
yurdum polisi bu arabalarla uğraşmaz diye düşünüyorum.
gerçi istanbulda cok fazlada kalmadı bunlardan
Dipnot: görevini iyi yapan memur arkadaşlar üstüne alınmasın ben art niyetli olanlar için söliyoırm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)