mercedesli kalantor arkadaşa app plaka hangi masum ss veya lüx arabada yok demişim mercedesli kalantor arkadaş ben otobüse de bindim okumadın mı diye sitem etmiş :D
Printable View
mercedesli kalantor arkadaşa app plaka hangi masum ss veya lüx arabada yok demişim mercedesli kalantor arkadaş ben otobüse de bindim okumadın mı diye sitem etmiş :D
Yassah hemşehrum yassah!
Diyorlarsa yasaktır arkadaşlar.
Bunda anlamayacak birşey yol kanun ne diyorsa o uygulanır.
Burada serzenişte bulunarak birşey elde edilmez.
Ne yapmanız gerektiğini arkadaşlar yazmış özellikle Evrenoz açık bir şekilde yazmış.
Egzoz cam filmi vs anlarımda keşke şu jant lastik basıklık olayına el atmasalardı güzel olurdu ama yapacak bişey yok artık
Arkadaşımın arabasi fabrika çıkışlı renkli cam ve az önce camların filmli diye ceza yedi . Açıklama yapıyorsun anlamıyorlar gel bi bak Allah aşkına film var mı diyosun , benden çok mu biliyorsunuz diye sidik yarısına giriyorlar .
Kimse savunmasın şunları ya. Allah aşkına yaptıkları eziyete kimse ses çıkarmıyor da bizim bi tarafımız yiyorsa kanunu değiştirtelim olayina geliyor konu .
Herkes de biliyor ki kendilerine muhalefet olanları sevmiyorlar .
Var mı böyle bir şey biriniz de mantıklı açıklama yapsın . Arabanın dış görünüşü gayet güzel ve yapılı diye " kesin bunda da vardır bir şeyler egsoz megsoz "diyip hiçbir hata olmadığı halde film diye ceza yazılır mi ?
Adam incelemiyor bile eline almış kağıdı yagdiriyor abimiz.
Gırtlak gırtlağa gelsen iki gün sonra hapistesin. Bir imkan olsa da tası tarağı toplayıp gitsek şu ülkeden .
burada sinirli konuşan herkes kanuna kitaba değil de polislerin tutum ve kararlarına tepkili iken siz anlamıyorsunuz diye ithamda bulunan arkadaşlar aslında anlamıyorlar bence. Anıl E. isimli arkadaşın son yazdığı postta ve benim ilk yazdığım postta (ki onu bile başka yerlere çeken arkadaşlar var) olduğu gibi denetim yok polisler kafasına göre yarım yamalak kararlar veriyor. Böyle polisler varken üzerine böyle yasa çıkarsa iyice yanarız. Kimse ben egzozla gezerim demiyor (birkaç istisna hariç ki bu istisnalar bile egzozla terör yaparım kimse karışamaz kanun ne kural ne demiyor). Birileri ondan önce hırsıza uyuşturucu satıcısına çözüm bulunsun diyor ise burada onlar yapıyor ben de yaparım mı demiş oluyor bunu çıkaranı da tebrik etmek lazım. İnsanlar buraya tepkisini bu şekilde belirterek önceliğin yanlış olduğunu vurguluyor. Başka insanları anlamamakla itham etmeden önce herkes kendi okuduğunu iyi anlamalı. Çok takılıyorum ama amacım örnek vermek :D mercedesli kalantor arkadaştan app plaka soruma cevap istedim (ki soruyu iki kere sordum), bu arkadaş başkalarını anlamamak veya anlamak istememekle itham eden kişi (yanlış hatırlıyorsam kusuruma bakma), ama benim app plaka soruma ben de otobüse biniyorum mercedes yazdığıma bakma diye cevap vermiş :D bence bizim sorunumuz anlaşamamak :) iyi forumlar
2 bilemedin en fazla 3 aya kadar herşey unutulur , rahat olun bosa gerılmeyın ;)
iyice deli dumrul gibi oldular,geçenden 5 geçmeyenden 10 hesabına döndü olay :D
Yok yok senin cidden okuma problemin var :)
Sadece 1 mesajı değil hepsini okuman gerek.Adana'da ferrarili arkadaşım polisden bıkıp arabasını sattığını yazdığım yerden bahsediyorum.Bunuda anlamazsan daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum,pes ediyorum :)
Yani yazdığım mesajların hepsini oku lütfen son kez tekrar ediyorum.
Hatta polis saçmalığına aynı adamın yaşadığı başka bir anektodu ekleyim.En az 5 ayrı polisin sen bu arabanın motorunu arkaya almışsın dediğinide anlatır aklına geldikce.
Bunu diyince ooooo olacak şimdi ama gariban edebiyatıyla kanuna uymamanın alakası yok beyler.Gayet plaka yok diye ferrariye musallat oldular adanada.Ama bu demek değilki ferrari görünce el pençe divan olan polisde asla yoktur illaki vardır.
Konu, sen önce kurallara uy yada kuralı sevmiyorsan değişmesi için çaba göster.Ama ben uymuyorumda başkasıda uymuyor önce ona bak deme.
Arkadaşlar uzun lafın kısası kuklalara değil kuklacılara tepkimizi gösterelim.emir verilmiş bugün,bu hafta,bu ay bu kadar para toplayın diye veya bu kadar doldurulması gereken kota var diye adamlarda o kapasite ücretini doldurmak için ceza kesiyorlar.benim anlayamadığım konu ulan okadar kanunlara kurallara namus şeref onur davası edercesine bağlısın yıllarca doğu ve güneydoğu Anadolu Bölgesi hırsızları kaçak elektrik su kullanmakta ne fatura ne vergi her şey kaçak Madem ki büyük ve güçlü devletsin kanunları kuralları uygulamada hassasiyet olarak sıfır taviz sıfır toleranslısın ozaman seni o bölgede neden göremiyoruz büyük ve güçlü devlet?bu cezalar kimseyi rahatsız ettiğinden değil ,nasıl yıllarca doğu ve güneydoğu Anadolu Bölgesi hırsızlarının kaçak olarak kullandığı faturalar bizlere kilitlendiyse her ay,bu uygulamalarda tamamen devletin dokunamadığı ama beslediği amaç ve araçlarının gotlerini toplamak için çıkardığı ek gelir uygulaması.siyasi yada ideolojik deyin ne derseniz deyin gerçek şu ceza kesilecek bir çok konu varken modifiyecilere keyfi cezalar yapılması sadece mafyavari bir haraç uygulamasıdır.
modifiye zaten yasak degilmiydi arkadaşlar, yine gündem degiştiriyorlar :)
E30 ve Şahin kafalı polisler oldugu sürece, Subarunun kanadınada ceza yazarlar Kartal SLX'in kanadınada yazarlar :)
yav arkadaş inceyi anlamıyorsun bir de okuduğunu anlamıyor diye ona buna laf atıyorsun burada birkaç kişi sayende güldük ramazan ramazan sevaba girdin :D öncelikle ben fakir edebiyatı yapmadım mercedes demem sana seni kalantor ilan ettiğimi düşündürdü nasıl bir ego varsa kendini kalantor ilan ettin bununla geçtiğim dalgayı ciddiye almış üzerine yazdığım soruya hala cevap vermeden başka konuları yazıp yazıp duruyorsun çok komiksin konu dışı güldük sana şukunu verdim devam :D
Yaw hee hee diyip ben pes ediyorum :)
Bana hiç inandırıcı gelmiyor bu hırsızların çıkardığı yasa.Hep kendi menfaatleri için yasa çıkarıyorlar.Adalet kendileri için var.Türkiyede o kadar sorun var alinin velinin egzozu sorun bizde yedik
memurlar boş geziyor napsın.onlarada ekşın lazım yoksa insan patlar sıkıntıdan.bütün gün klima açık 2.vites rölentide gezip trafiğin canına okuyacaklarına çevirme yapıp araç bağlarlar.bol atraksyonlu oh mis gibi
pes etmek çok yakışmış ayrıca alfabemizde w harfi yok :) ayrıca yanlış anlama kötülemek gibi olmasın ama orta sınıfın ötesine geçemeyecek ve dizel bir araç sırf mercedes diye kalantor arabası olamaz. yani kendini kalantor ilan ettin ya ondan kendi görüşümü belirtmek istedim. kalantor seWiyesine gelmene az kalmış ama PES ETmekle olmaz dimi yaW :)