Bu gidişle arabayı satıp racing alacağız :(
Printable View
Bu gidişle arabayı satıp racing alacağız :(
Kimse kusura bakmasın. Bir ordu standardın baya dışında araba trafiğe çıkıp 3 korna yapmakdan haz alırsa, bunu istemeyenlerde mantıksız yollarla bunu önlemeye çalışır. Anlarım 2 aracın kendi arasında bikaç kez roll yapmasını da, işi abartıp terör estirenler? Yani gazlayanlar da olayı bazen abartıp, trafiği terörize ediyorlar. Tabiiki çözümü bu olmamalı ama çift taraflı düşünmek lazım. Keşke ülkemizde pist açısından, pist organizasyonları açısından daha geniş imkanlar olsada bu işler profesyonelce yapılsa. O zaman tuning mağazalarının ürün gamı da değişir, gazlama yeri ile şekli de...
Arabanın basıklığı normal yol şartlarında fazla sekme yaşayıp kontrolden çıkıp kaza yapmanıza veya yaptırmanıza neden olabileceği için yasak arkadaşlar.
Hiç kimsenin aklına gelmedimi bu?
Devamında kurala uymayan bağlansın arkadaş neden bu kadar tepki veriyoruzki?Çoğu aldığınız taktığınız üründe "track use only" yazdığının farkındamısınız?
Bir yerde otururken dip gaz yapıp herkesi rahatsız eden ferraride olsa şahinde olsa öküzdür.
Mesela cam filmi sürücünün hareketlerini veya sürücüyle göz temasını engellediği için yasaktır sanıyorum ki olmayada devam etmelidir bence bunuda biliyoruz değilmi?
Her kanun doğru değil pratikde denemeden hayata geçiyor ama kanunlar senin hakkın kadar başkasının hakkını korumayıda amaçlar.Senin arabana yaptığın her hangi bir değişiklik yüzünden yaşayacağın sorun ile başkasına vereceğin rahatsızlığı engellemeyide amaçlar.Simsiyah duman atan araçlar vs.
Biraz çuvaldız kendimize iğne başkasına yapalım lütfen.
Hı unutmadan bende bundan önce kurallara uymayan bir sürü araçda bulundum kural ihlalide yapılmıştır o arabalarda ama benim kullanımımda olan hiçbir arabada kurallara aykırı bir ekipman bulundurmadım bulundurmamda trafiğe çıkıyorsa.
Bilende bilir mesela benim arabamı bu teneke işte,deyimimi.
kurunun yanında yaşta yanacak başımıza geldimi çekizez mecbur :(
memlekette arabaların lastıklerınden jantlarından daha önemli olan uyuşturucu problemı war... gencecık ınsanlar ölüp gıdıyor... sen git önce onu hallet sonra gel bnm arabamın lastıgıne tamponuna karış....
Kavşağa girerken polis var mı kontrolü yapıyorum. Sabit polis olması muhtemel yerlerden geçmiyorum. Hırsızla aynı modda araba kullanıyorum. Saçmalık. Desinler ki parasını ver değişiklikleri ruhsata işleyelim öğrenci halimle para biriktiririm yaparım. Ama şunu biliyorum hangi arabayı alırsam alayım hayatım boyunca kişiselleştirme yapacağım.
Özellikle ayarsız farla gezenlere,son ses gezenlere,abart egzozla gezenlere ağır yaptırımlar uygulanmalı. O arabaları press yapsalar yeridir.
Cam filmi görüşü engelliyormuş, diğer araçları tehlikeye sokuyormuş..Ekip otolarının sivillerin makam araçlarının kapkara ön camları noluyor peki, o neden benim canımı tehlikeye atıyor? Kanunlara lafım yok ama uygulayanların anlayışına var. Cahil cühelaya kadılık verirseb haklıyısa asar haksızıda....
Orjinal hizli araba alacam sonra keyfime bakacam en temiz i bu
Yurt disindan gelen jant, egsoz, film ve bilimum modifiye (?) malzelerinden vergini aliyosun. Sonra bunlari tuketiciye satarkende kdv ni aliyosun, ama takip kullanmaya gelince YASAK!!
Vay bee ne alaaaa memleket. Madem yasak, getirtme kardesim, sattirma. Millet vitrine koymaya almiyo o malzemeleri.....
'' ustam eve soba kurucam 3 tane düz güzel boru ayarlarmısın?'' bundan sonra egzos ustamla konuşmam bu teknik takibe takılırız filan yanmayalım
Gündüz rahat rahat dolaşamıyorum , gece çıkıp iki tur atıyım diyorum ondada kaçak gibi dolaşıyorum harbiden sinir stres oluyor insan
Duman, çok koyu filme ve gereksiz iğrenç bir şekilde bağıran egzozlara bir şey diyemem ama sadece modifiyeli araçlar mı duman,ses çıkarıyormuş ? Şu tarihi eser yolcu otobüslerine,dolmuşlarına ne demeli peki ? Adamlar sinek ilacı gibi geziyor,ses desen iğrenç..??? Trafik kurallarına uyuyor mu desen çoğu uymuyor.Diğer sürücelere saygıları bile yok ..:ofk::mad:
Yengeler de dokunulmaz oldu-Gündem- Gazeteport.com
Siz bunları tartışırken 2. Araçlarınada ceza yazılmaz oldu ;)
Herkese keyifli forumlar
Yani bir sey demeyeyim dedim de, dayanamadim. Race/track use only yazan parcalar bir derece ama ornegin bir alcaltma yayinda tuv onayi var ve biz muayeneye tuvden giriyoruz. Jantlarda tse kontrolu olmadan satim yapilamiyor, kazim karabekirdekilerde bile tse onayi var. Aydinlatma ve cam filminde haklisin ama o kadar koruma araci ve icindeki essekler arkadan patpatlariyla simsiyah camlariyla gazlarken kimseye tehlike yaratmiyorsa ben hic yaratmiyorum. Ayrica araclarin jant lastik ebatlari donanima gore bile degisiyor, ornegin sizin aracin aynisinin yari fiyati olan megane 3lerde dusuk donanimda 15 ortada 16 gtlineda 17 jant var. E hangisi tehlike yaratiyor simdi ayni arac? Duman konusunda da sadece modifiyeli araclarin degil, yag yakan araclarin ve butun belediye araclarinin ve dolmuslarin da yaptirima dahil olmasi durumunda sorun yok.
Dusunmeden konusmamak lazim.