Manisa yaklaşık 1 aydır böyle .
Basık araç
Egsoz
Body Kit
Vs vs
Artık ceza hatta araç kapatma sebebi :(
Printable View
Manisa yaklaşık 1 aydır böyle .
Basık araç
Egsoz
Body Kit
Vs vs
Artık ceza hatta araç kapatma sebebi :(
:D Bu isten subarucular zarar gorer cunku onlarda cikinti cok...
apaçi şahincilerin, ek kasa civiccilerin, çakma xenonlu apaçi e36 cıların cezasını gercek modifiyeciler de çekecek. ama apaçiler yine gezmeye devam eder.
polis kadıköy-tuzla arasındaki 10numara yağ yakan arkasında simsiyah bulut bırakan belediye otobüslerinede yazıcakmı dumandan ?
yurt dışındaki modifiye dükkanları:
http://www.speedhunters.com/wp-conte...10/CRD-170.jpg
bizdekiler:
http://www.reklamvizit.com/images/fo...1212003115.jpg
böyle olduğu sürece, arabasına bu dükkanlardan abuk sabuk her türlü zımbırtıyı alıp takanla aynı kategoride olursunuz...
Onlarin duman uygulamasi bizden baska kimseye sökmez .
Hadi bodykite egzoza bi yere kadar anlarim da janti buyuk diye araba mi baglanir yahu? Misal benim TRdeki aracta 18 jant var, ama arabanin opsiyon paketinde de 18 jant var. Paketteki jantla benimki ayni degil diye mi ceza kesecekler? Ya da daha kotusu o opsiyon jantlari 'fabrika cikisi' almis arkadasa da mi ceza kesecekler? Xenona ceza keseceksen halojen farli ama ayarsiz gezen, insanin gozunu s.ken arabalara da ceza keseceksin... Egzoza ceza keseceksen hayvan gibi duman cikaran kamyonlara otobuslere de ceza keseceksin... Ama yok bi kac salak yuzunden medya modifiyeli araclari gunah kecisi ilan etti ya bittik artik...
Oldu olacak modifiye ve aksesuar dukkanlarini da kapatsinlar, satanlara uyusturucu saticisi muamelesi yapsinlar... Yurtdisinda aldigin TUV onayli parcayi 15 dakikada kosedeki karakoldan bile isletebiliyorsun aracina... Turkiyede isletin bklm sikiyosa, biz zamaninda ugrastik olmadi... Adamin vs falan yoksa icerde bin dereden ikibin su getirsen de bi bahane bulup yapmiyorlar islemi... Sen proseduru guncelle, mantikli hale getir ben de ne degisiklik yaptiysam isleteyim ruhsatima...
Mk 5 GTI alacagıma keşke renault symbol felan alsaydım. Şirket aracım symbol kaç defa çevirmeden geçtim yüzüme dönüp bakmadılar ama şahsi aracımla daha çevirmeye 50 mt varken sağa çek diye işaret yapıyorlar.
yetti artık ya, satıyorum arabayı cidden. porsche alana kadar da bi daha yok bana bu tarz araba tamamdır. ağız tadıyla binemez olduk dicem ama onu geçtim kafam rahat okula gidip gelemez oldum..
bize herşey müstehak ,çünkü biz hiçbişeyin ayarını bilemiyoz,sevinince havaya ateş edip insan öldürüyoz üzülünce gidip kafayı çekip gazlıyoruz kazaya sebebiyet veriyoruz vs vs yani demem o ki biş bu işi beceremiyoruz ve bunuda bazıları çok güzel kullanıp ranta çeviriyo :(
allah insanı basiretsiz yöneticilerden korusun..
İşte bu tarz sorunların önüne geçmek için ruhsatta araç için gerekli olan tüm özellikler yazmalı, fabrika çıkışı neyse lastik boyutu yazarsın. Çevirmede polis bakar, boyut aynıysa salar gidersin ama bunların olması için toplu düzenleme şart.
Araç üstünde değişim için her türlü parçaya bir standart gelir, buna uyulur.
Kendimden örnek vereyim, Almanya'dan. Aracımda spacer var, bunu işletmek için tüve gittim. Bayan çalışan aldı aracı çapraz olarak yükseltiye çıkardı, lastikler çamurluğa sürtüp sürtmediğine baktı. Üstündeki numarasını kontrol etti firmanın verdiği tanıtım kağıdından. Şu an ruhsata işli. Polis durdursa ruhsattan bakacak, işli olduğunu görünce sorun yaşamıyacağım.
Dediğim gibi parçalar için standart şart ama bi anda haydi ceza yazmaya başladık demeyle bu iş çözülmez. Arabasına paraya kıyarak arge yapılmış ürünü takan adamın yaptığı suç olmamalı, devlet yol göstermeli
Yeter artık nereden saldıracaklarını bilmiyorlar ! Ya arabanın jantının büyüklüğünden basıklığından sizene kardeşim ! Kime ne zararı var ülkemizde sol şeritten 60 -70 ile gidene değilde boş yolda sol şeritten hızlı giden arabalara yazarlar cezayı , insanların gözünde öyle bir yer oldu ki artık tipi güzel araba kesin her köşe başında dengesiz bir şekilde yanlıyor ,paso kesiciden çıkmıyor sanki daha debriyajın frenin yerini tam bilmeyenler vardır onları tespit etmiyorlar gelmişler cam filmine , egzoza , basıklığa laf ediyorlar şu makas atana ceza çıksın söylüyorum polis sağ şeritten hızlıca sol şerite girenlere heleki arabası basıksa (vti,typer,e30,e36,s2000,350z) gibi direk yazıcak cezayı .Ehliyetime 3 sene kaldı vallahi başka ülkeye kaçıcam :heyoo::mad::Deli:
İyice kaldırdılar bize belliydi zaten. Şu ruhsatlara işletme olayını getirseler o da yeni bir rant olur belki ama aracında mantıklı değişiklikleri üzerinde argesi olan tüv onaylı ürünleri kullananlarda rahatlar,ben isterim ruhsata işletme onaylatma olaylarının türkiyeye gelmesini. Bir diğer yandan ise biz mantıklı modifiyecilerde yanlarında yanıyor diye düşünürken sokaktaki arabadan anlamayan insanlar için hepsi aynı onların gözünde hepimiz her köşe başı yanlamaya çalışan vanalı catapatlı apaçi şahiniz. birşeylerin bir an önce değişmesi gerekiyor
Hadi ışıklandırmayla sesi anlarımda, lastik ve body kit neden?
valla onubunu bilmem ben severek kullandığım hondamı polisler yüzünden yok parasına sattım. ha arabam sadece basıktı cam filmi eksoz yoktu.önceden gözümüz yoldaki çukurlarda olurdu şimdi nerde polis görsek azrail görmüş ölümlü gibi kaçmaya çalışıyoruz iyce cılkı çıktı bende motosiklet aldım onunla idare ediyorum nereye kadar artık...
Çok sıkı denetim var Antalya'da bu yüzden sadece cam filmli 207 dizele biniyorum ondan bile korkar oldum kırmızı YBR li sivil polise dikkat edin dedeman civarında ve kamerasız kavşaklarda bekliyor