User Tag List

Sayfa 9/37 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
697 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: ‘Modifiye’ trafiğe çıkamayacak!

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün hanımla alışverişe giderken çevirdiler seyir halinde şaşırdım eksozda twınloop var bilen bilir alt devirlerde ses çıkarmaz neyse çektik sağa film var ince aracın içi falan gözüküyo dedim abi hayırdır neden durdurdun film var dio abi dedm geç karşıya bak aracın içi gözüküyomu gözüküyo bin dedm içine varmı görüşü engelliyen bi durum baktı etti bişe bulamadı eksoz ötüyo gibi dedi gibi neyse artık yok lastikler büyükmü falan taciz edio sürekli laflarınla abi dedim şikayetmi var ne bu efendi efendi gidioz falan talimat var kardeşim bundan sonra böle bizide çok sıkıştırıyolar idare edemiyoruz artık falan dedi ceza yazmadı ama sök benden sana tavsiye kapatırlar bidahakine aracını dedi saldı nalet olsun satıcam aracıda soğuttular iyice

FiReWaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle bi anlatıyorlarki , dersin herkez buluşup hızlı ve öfkeli çekimlerine katılıyor .

yasak tuttuğun şeyin ithaalatını serbest bırakıp vergisini almayacaksın .
    Hasan ORAN

1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk

Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılmayın arkadaşlar. tamamen yıldırma stratejisi yapılıyor şuanda. bi grup bu sayede temizlenecek. abuk subuk gazlayan gecenin 3'ünde sokak arasında kesiciye giren kişileri böle böle temizlesinler. bi süre elbet can sıkıcı durumlar olacak ama bu temizlikler sonrasında biraz rahatlayacağını düşünüyorum ortalığın.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunların tek sebebi var başa bu işten anlamayan zamanında bu zevki tatmayan,bu modifiyeye gönül vermemiş morukları işbaşına getirirlerse böyle b*kunu çıkartırlar.Yazık ya

Ayrıca bizim üstümüze düştüklerii kadar,terör,uyuşturucu,hırsızlık gibi olayların üstüne düşseler memleket güllük gülistanlık olurdur

ladaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de yıldırma politikası şu apachi tayfası biraz temizlenene kadar aracımı pek çıkartmıycam .
    Gece egzost sesinden bebeğimiz uyuyaz oldu ....
    LADA 2110 TRACTOR

RUSSİAN POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlız cihan haberdeki video iyiymiş. cooper'lı kızların makarası, koskoca otto egsozu "az yaksın diye abi" diye yutturan eleman falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben normal bı vatandaşım ve her akşam SS arabaların sesınden dolayı uykumdan uyanıorm..

şahınlerı bağlasınlar tmm lafm yk ama aynı sevıyede ses yapan SS'lerıde bağlasınlar o zmn, gurultunun marka modelı olmaz şıddetı olur, bı sevıye vardır o sevıyenın ustunde olanları bağlarsın olur bıter kımse bışy demez zatn ona..

kavşakta SS yanlar polıs 'kım bılır babası kımdır' dıyıp sadece sıren çalarsa, şahın yanlayınca aracını trafikten men ederse, adalet olmaz..

kural herkes ıçın kuraldır yada deıldır benm anlatmak ıstedığım bu, yoksa bız otomobıl severler o şahıncı konumunda oluorz..
    bahçeşehirde oturuyosun galiba orda duymaman zaten hata olur ki orda mesela şahin geçmez böle abartılı egzozlu arabanın altyapısı var stock gezsede bağırıyor ama sen kalkıp 80-90 hp lik arabayı yürütücem diye bas bas gitmiyosa deli gibi de bağırıyorsa bunu bağlaycaksın

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç haksız sayılmazlar. hep böyle olmuştur kurunun yanında yaşta yanacak.

gereksiz dumanlılara, xenonlu kamillere, yürüyemiyen araçta çatara para egzozlara, makascılara hepimiz sövüyoruz zaten.

ceza puanları rahat çözer bu işi bu seferde ehliyetsiz adam çoğalır gibi

standart çoğu araçta kuralları ihlal ediyor kimisi bilmiyor bile kuralları.
    kesinlikle katılıyorum. Bence haberde bahsi geçen arabaların ne olduğunu az çok herkes idrak etmiştir.

O tiplere bende ayar oluyorum destekliyorum da inşallah adam gibi uygulanır.

Ama kurunun yanında yaş olarak bizlerde yanıcaz yine o kesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla SS arabam olucak bağlasınlar ertesi gün çıkartırım yani Para Çokomel Eğrisi koymaz yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    egzoz sesine , dumana , ses sisteminin sesine ve makas atmaya verilen cezaya saygı duyarımda janta lastiğe yay a filme neden ceza yazılır bu nası bi kafa ?
    RaceWerks/CTS Turbo/Milltek/Forge

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün her cami değişik renklerde filmli ve ön tamponu olmayan egsozu sökuk maximayla sağ arka kapisi ve her janti değişik olan taunus onlu arkali duran trafikte birbirlerine atar yapiyodu kesiciler yuksek devirler fln.simdi ben bu çükümenlerle bir olup cezami yiyeceğim ?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [IM]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10406828_802961629748738_1946938744605765679_n.jpg[/IMG]
    TK 30/1-b : Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullanmak, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanmak.

acaba ne vardı ?

bide en merak ettiğim olay şu çevredekileri rahatsız edecek derecede '' 2ucu boklu değnek'' neye göre kime göre belki beni rahatsız etmicek diğerini edicek.Devlet baba hala öğrenemedi ellerine tutuşturmayı desibelmetreyi
    - K -

________
    Dr.Ecu

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceza sebebi: modifiyeli araç şaka gibi ya

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceza Giresun'da... herhalde orada da bu kadar şikayete sebep olanlar ferrari ya da lambo değil! olayın özünü kavramazsak, daha çook ceza yeriz!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunların tek sebebi var başa bu işten anlamayan zamanında bu zevki tatmayan,bu modifiyeye gönül vermemiş morukları işbaşına getirirlerse böyle b*kunu çıkartırlar.Yazık ya

Ayrıca bizim üstümüze düştüklerii kadar,terör,uyuşturucu,hırsızlık gibi olayların üstüne düşseler memleket güllük gülistanlık olurdur
    daha cumartesi günü arkadaşımın aracı çalındı polise haber verdiler
    polisin dediği şey 3-5 piçtir gezer bırakırlar !!!
    sonrasında arabayı çalan hızsızlar bulundu kendi imkanlarımızla ! adamlar arabayı geri vermeleri için para istediler mecburen hırsızlarla pazarlık yapıldı neden mecburen çünkü polis yüzde 90 gezerler bırakırlar diyo bakmıyolar bile eeee senin görevin ne kardeşim ?

şimdi gelde emniyete güven amk !!!
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaş egsozlu araç öezellikle benin gibi bebekli aileleri rahatsız ediyor 1 saat uyutmaya çalıştığınız çocuğu bi şerefsiz yüzünden yataktan zıplayarak uyanması rahatsızlıktan öte asabiyet yapıyor.
    Yollarda çakal spek giden aksesuarlı araçlar trafik güvenliğini tehdit ediyor.
    Bende hızlı araba seviyorum ama hiç bi zaman egsoz sesim 3 mahalle öteden duyulmadı edep diye bişey var.
    Siz ilgi çekmek istiyorsunuz diye ben rahatsız olamam.
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki hafta once atasehirde kesik helezon diye ceza adi altinda bagladilar benim arabamida hadi baglanmak bisi deilde ceza puani can sıkıyo bundan sonr babamin sevdigi ayar orjinali neyse o sekilde kullanicaz
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahçeşehirde oturuyosun galiba orda duymaman zaten hata olur ki orda mesela şahin geçmez böle abartılı egzozlu arabanın altyapısı var stock gezsede bağırıyor ama sen kalkıp 80-90 hp lik arabayı yürütücem diye bas bas gitmiyosa deli gibi de bağırıyorsa bunu bağlaycaksın

kraliyet ailesinin malikanesinden bahsetmiyoruz. bahçeşehir altı üstü istemediğin kadar kekonun akın, hücüm ettiği, yanlamasınlar diye göbeklerin 4 tarafına kedi gözleri dikilen semttir.

komsu ilceler esenyurt/altınsehir/sahintepe/sanayi mahallesi ve aklıma gelmeyenleri

*** var gibi buraya akın ediyorlar sahinide var doğanıda var neydügü belirsiz arabası olanda vana-pickup ticariye dolusup 8-10 kişi hülooooğ diye gezen dallamalarıda var. s.git semtinde askerini ugurla niye ben burdan bebege gidiyomuyum kalkıp asker konvoyuna gibi gibi.

yada özellikle gecenin 2-3-4-5 saat dinlemeyen dallamaların, gölette cocugunu gezdiren eden bir ton ailenin, cafelerin onunde muhabbet etmeye calısan bizlerin lafını kesitircek kıvamda gezen arkadaslara sesleniyorm (burdansa söleyimde hatta rx8 ve 1-2 scirocco var dsgnin atış sesini duyurmassa rahat etmiyor.) Allah sizi bildiği gibi yapsın fark edilmek istiyosunuz yada kizlara hava atim derdiniz anlıyorm ama çok güzel küfürleri alıyosunuz dahada uf ne güzel geçti bee diyen kız duymadm
    1881 - 193

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş egsozlu araç öezellikle benin gibi bebekli aileleri rahatsız ediyor 1 saat uyutmaya çalıştığınız çocuğu bi şerefsiz yüzünden yataktan zıplayarak uyanması rahatsızlıktan öte asabiyet yapıyor.
    Yollarda çakal spek giden aksesuarlı araçlar trafik güvenliğini tehdit ediyor.
    Bende hızlı araba seviyorum ama hiç bi zaman egsoz sesim 3 mahalle öteden duyulmadı edep diye bişey var.
    Siz ilgi çekmek istiyorsunuz diye ben rahatsız olamam.
    Sizinle empati kurabilseler zaten böyle bir sıkıntı olmayacak güzel ülkemizde.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)