User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Ekonometri Bölümü

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gumruk musavirligi konusunda merak ettigini elimden geldince cevaplayabilirim.Babamin a belgesi var bende 3-4 senedir yazlari trakya serbest bolgesinde gumruk musavirliginde calisiyorum cok zor bir is degil onemli olan a karnesini almak
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gumruk musavirligi konusunda merak ettigini elimden geldince cevaplayabilirim.Babamin a belgesi var bende 3-4 senedir yazlari trakya serbest bolgesinde gumruk musavirliginde calisiyorum cok zor bir is degil onemli olan a karnesini almak
    İnşallah iyi yerlere gelebilirim. Tekrar hazırlanma gibi bi durumum var ama netleştiremedik bi türlü.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikstisat ve işletme ile aynı işlerde çalışacaksın ancak onlardan biraz daha zor derslerin olucak. bende şuan işletme son sınıf okuyorum tavsiye ederim tek handikapı çok sayıda mezun olması.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim bende akdeniz eko 1. sınıf okuyorum.

dersler zor ama abartıldığa kadar zor diğil hiç kitap açmassan kalırsın tabi.. biraz gayret etsen 4 senede bitmicek bölüm diğil ..bide sürekli zor diyolarda neye göre zor ? işletmeye göre tabiki zor ama kuzenim endüstrı muhendisliği okuyo onun yanında ekonometri çok daha kolay. ha şuda var bu zorluk kavramı üniden üniye çok değişkenlik gösteriyo.. iş imkanları konusunda ise kendini geliştirmen lazım o konuda bi şey diyemem.

ben bölümümden ne menunum nede şikayetciyim.işin doğrusu sınava çalışıp kamu yönetimine geçmeyi düşünüyorum.çünkü matemetiği pek sevmiyorum.puanım ona yettiği için eko yu seçtim.geçemessemde devam ederim. matemetiği seviyosan yaparım diyosan yaz. hayırlısı olsun şimdiden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilk 2 sene saldım cafe cafe gezdim sonra 8 senede zor bela bitirebildim ekonometriyi.
    matematigin cok kuvvetli degilse kopya cekmeden bitirmen imkansız.

MyMooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marmara Ekonometri mezunuyum. Forumlarda sorguladığına göre Ekonometrinin diğer İİBF bölümlerinden farkını net olarak bilmiyorsun derim. Puanı işletmeye, iktisata göre düşük diye tercih etmeni asla tavsiye etmem.

Ekonometride öğreneceğin ekstra şeyleri kullanacağın bir meslek tercih etmeyeceksen asla ve alsa bulaşma derim. Boşuna vaktini kaybeder, sinirini bozarsın.
    TEAM PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese teşekkür ediyorum, tekrar hazırlanma kararı aldım. Vaktinizi ayırdığınız için çok sağolun. Tekrar teşekkürler hepinize.

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayirlisi olsun kardesim
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunc. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese teşekkür ediyorum, tekrar hazırlanma kararı aldım. Vaktinizi ayırdığınız için çok sağolun. Tekrar teşekkürler hepinize.
    En doğru kararı vermişsin bence, sırf puanı yüzünden tercih yapma.

Daha çok gençsin biraz daha çalış derim. Emin ol üniversite giriş sınavı örgün öğretim derslerden daha kolay, sadece stresi adamı yıpratıyor.

İİBF den bir bölüm okuyacaksan adı geçen bir üniversitenin ingilizce kısmına gir derim.

Okuldayken zorla da olsa öğrenirsin sonradan birşeyler yapmak zor.

Kaldı ki iibf den çıkıp düz mezun olduğunda çevrende kalburüstü insanlar yoksa piyasada normal ofis elemanı olarak iş yaparsın, tecrübesiz adama kimse iş vermek istemez veren de çok düşük ücretle çalıştırır.

O yüzden önündeki 1 sene kalan ömrünün seyrini belirleyecek, sık dişini iyi bir yere gir, okul bi şekilde bitiyor. Ve mutlaka öğrenci değişim programlarıyla yurt dışına git. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden, başarılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayirlisi olsun kardesim
    Çok sağolun, hayırlısı tabi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En doğru kararı vermişsin bence, sırf puanı yüzünden tercih yapma.

Daha çok gençsin biraz daha çalış derim. Emin ol üniversite giriş sınavı örgün öğretim derslerden daha kolay, sadece stresi adamı yıpratıyor.

İİBF den bir bölüm okuyacaksan adı geçen bir üniversitenin ingilizce kısmına gir derim.

Okuldayken zorla da olsa öğrenirsin sonradan birşeyler yapmak zor.

Kaldı ki iibf den çıkıp düz mezun olduğunda çevrende kalburüstü insanlar yoksa piyasada normal ofis elemanı olarak iş yaparsın, tecrübesiz adama kimse iş vermek istemez veren de çok düşük ücretle çalıştırır.

O yüzden önündeki 1 sene kalan ömrünün seyrini belirleyecek, sık dişini iyi bir yere gir, okul bi şekilde bitiyor. Ve mutlaka öğrenci değişim programlarıyla yurt dışına git. Hakkında hayırlısı olsun şimdiden, başarılar.
    Çok teşekkür ederim, bi sene dişimi sıkıp iyi bişey olsun istiyorum. Dediğiniz gibi daha iyi bi bölüme girmek en iyisi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)