kasko şirketim bana araba verdi 3 günlüğüne sadece 15 km yol yaptım evin önünde yatırdım.
En sağdan 3. vitesi geçmeden tın tın tın. Bizim arkadaşlar meganenin motorunu yakmışlardı hararetten.
kasko şirketim bana araba verdi 3 günlüğüne sadece 15 km yol yaptım evin önünde yatırdım.
En sağdan 3. vitesi geçmeden tın tın tın. Bizim arkadaşlar meganenin motorunu yakmışlardı hararetten.
Valla kiralıcaksan sokak arası rent a cardan araç kiralamıcaksın arkadaş bende çektim zamanında güvendiğim arkdaşımın firmada çalışmasına rağmen o yüzden bundan sonra lazım olursa hava alanında seçkin firmalardan kiralıyorum 10 kuruş fazla ödüyorum kafam rahat işimi görüyorum. Geçmiş olsun size inşallah sorun onlardan kaynaklı olduğu kanıtlanır başınız fazla ağrımaz.
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
Arkadaşlar olayı bugün hallettik, 400 TL gibi bir para verdik.
Araç kullanıcı hatasıymış ki değil, usta diyor parça bitmiş rent a carcılar yok biz düzgün verdik hesabı yapıyor, Ben ne kadar red etsemde arkadaşım sıkıntı istemediği için parayı verdi aracın ön sağ disk tarafından bi parça değişti, tam bilmiyorum ben sinirlenip gittim.
250 TL Parça 150 İşçilik aldılar.
Anlamadıgım kısım 3-4 saatte hor kullanmamamıza rağmen ne olabilir ki, Adamlar resmen dalga geçiyolar bide yatar parası alırdık ama hadi sana güzellik yapıyom verme bu sferlik demişGeri aradım ama telefonları herzaman ki gibi açmadılar, 2-3 Çift söz söylecektim.
Buda bize ders oldu işte, kurumsal yerler dışında sakın Sokak arası rent a carlardan araba kiralamayın, Başınız boktan kurtulmaz, adam istersen yaptırma arabayı satın al demiş serviste![]()
Daha ötesi yok gerçekten bu insanların.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Slammed Society Corci !
valla sen 400 le yırttığına şükret burdan ders çıkardıysan ne mutlu sana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)