bende böyle fotoya bakıpta, yorum yapanlara fitil oluyorum
canlı gözle görse boyalı olduğunu anlamazlar, fotodan şak boyalı diye hemen teşhisi koyuyorlar.
Bu aracında pedalı, direksiyonu bla bla bla.
Yapmayın abi Allah aşkına, belki o pedal üstüne bir yansıma geldi o yüzden parlıyor.
Bende 2012 doblo var 29bin km'de direksiyonda izler oluşmaya başladı.
Demekki benim aracımın fotosunu (dikkat foto !) görseler ona da diyecekler 200bin![]()
bu tarz konular araç alırken daha da nelere dikkat edebilirim görüşümü geliştiriyor![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Satıcının Adı: Ali
Soyadı: Bey
Ne kadar güvenilir buradan bile belli aslında soyismini vermek istemeyen kişiler genelde Bey vs gibi sıfatlar yazıyor soyismine. Banada burda böyle bir durum var gibi geldi :/
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Gayet anlaşılıyorBazi fotograflarda ton farkı, yansıma farkından boyalı oldugu belli oluyor. Veya aracın çizgileri bozuk/bombeli; yansıması dalgalı oluyor, buradan da macunu dayadıkları anlaşılıyor. Her ilanda kesin anlasilir diyemem ama fotograflara bakıp yorum yapılmasını yadirgamamalisiniz
Direksiyon parlamasına lafım yok artık kullanılan deriler iyice tirt oldugu icin cok çabuk yıpranıyor, parlıyor. Babamin connectinde 10 binde direksiyon degisti. 50 binde yine aynı oldu. Su anda 100 binde, komple soyulmuş durumda. Direksiyon artık kesin fikir vermiyor.
Ilandaki aracın debriyaj pedal lastiğinin sol tarafı bariz erimiş. Bu yıpranma 80000 kmde gerçekleşebilecek bir yıpranma degil. Bu da bir işarettir.
Istanbulda da var Adana'da da Kayseri'de de
Şerefsizliğin fix ikameti olmaz.
Adana'da da hayli dürüst arkadaslar var ama bu al sat işini yapan bir kesimin dürüst insanları sayı olarak bastırdıklarını düşünmüyor değilim.
Biraz ön yargı oluyor bir o kadar da haklılık payı![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
dolandırıcısı olmayan şehir olmaz. Kanı bozuk sadece bi tane değil ki hepsi çoğalarak aynı yere toplansın. Bu işlerin içine girip gece rahat uyku uyuyolar ya ona tilt oluyorum ben.
IN BOOST WE TRUST
bu olay en ağır dolandırıcılık olarak nitelendirilmeli, zincirleme sorumluluğa kadar varan inceleme yapılmalı, gereken kişi sağlam ceza almalı. Ortada para var mal var ticaret var, araba olması neyi değiştirir?
BBK90 CORSA OPC
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)