User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
122 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ankaralıların dikkatine!

OttOman06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sasuuke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Erkut aracın çok güzel yürüyor.Gelen arkadaşların ayaklarına sağlık güzel gece oldu ben sabah 7 de staj oldugu için erken ayrıldım ama tekrarını yapmalıyız
    ikisinede masallah kardesim. Aynen erken ayrildin muhabbet edemedik bi hafta sonu daha rahat ederiz toplanip muhabbet edelim cekirdek Didi partisi verelim

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OttOman06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikisinede masallah kardesim. Aynen erken ayrildin muhabbet edemedik bi hafta sonu daha rahat ederiz toplanip muhabbet edelim cekirdek Didi partisi verelim
    Birdahakine daha güzel olur inşallah
    ferroo,zorbey,cgty,bomonti bugra Arkadaşlar tanıştığıma çok memnun oldum bir daha arayı soğutmayalım dostluk çerçevesinde rutine bağlayalım
    Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferroo,zorbey,cgty,bomonti bugra Arkadaşlar tanıştığıma çok memnun oldum bir daha arayı soğutmayalım dostluk çerçevesinde rutine bağlayalım
    aynen kardesım bende cok memnun oldum tekrarlayalım yıne... zaten bomontı arkadasın focus 3 u var 1.6 tdci bıde onunla denıcem o ara bulusuruz

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksam guzeldi, akismetrenin azizligine ugradim. Benim arac 1 barda 130hp gibi bir deger verir ferro halen stok diyorsaniz fokusa ben bir sey demiyorum.. Bu arada cekemeyen arkadaslar icin gece guzel bittii ama sikintiyi bulsuk akismetrenin teli kopmus rovansi bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan arkadaş ne çenesi düşük karı kılıklılar var içinizde.. Şaşmazdaki parçacı bile duymuş gece gece yemeyip içmeyip sağa sola habermi yapıyorsunuz ?
    Akşam bekliyorum yine aynı kadroyu

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Didi almayalim ferroo da kafa yapiyor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende tanıştığıma memnun oldum. Yine buluşuruz
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aksam guzeldi, akismetrenin azizligine ugradim. Benim arac 1 barda 130hp gibi bir deger verir ferro halen stok diyorsaniz fokusa ben bir sey demiyorum.. Bu arada cekemeyen arkadaslar icin gece guzel bittii ama sikintiyi bulsuk akismetrenin teli kopmus rovansi bekliyorum
    aksam guzeldı evet ben gecsemde gecılsemde sorun etmem 1400 kğ daha katı bıle dolu olan arabayla benım aracımda degıl yazılım kat bıle ıptal degıl ıstersenız ankaranın butun yazılımcılarını gezelım dosyasını bı okutalım yazılımlı focus 1.6 tdci ler en asagı 1.3 cont degerı var alının focusta 1.5 contada yuruyodu benım dıger focusta 1.3 contada yuruyodu bu arac yazılımlı olsa 0.9 damı yurur?fabrıkadan cıkısı zaten 0.9 1.0 bar basıyor focuslar...onuda gectım su ramazan ramazan kımsenın kalbını kırmaya gerek yok ben deneyelım dedımmı sana demedım atar yaptımmı yapmadım agzımı actımmı acmadım?sen deneyelım dedın orda o kadar adam benle denemek ıstedıgını soleyınce ben gecıcegını bıle bıle cıktım ama bnm arac bı degısık gıttıgı ıcın ısler tersıne dondu...benım kımseyı gecme gıbı bı derdım yok orda o kadar kısı vardı e halıyle mılletın agzı torba degıl kapatasın benım kımseye haber verdıgım arkasından konustugum yok denedıkmı denedık bıtmıstır benım ısım gucum yok onu gectım bunu gectım dıye bıyerımı arıcam?kım aradı sasmazı parcacıyı bılmıyorum ama o ben degılım kımseyıde aramam zaten yok o onu gecmıs yok bu bunu gecmıs benım ısım olmaz ole seylerle... umarım yanlıs anlamasssın soledıklerımı...bu arada benım aracım deneme tahtası degıl her aksam bırıyle denıyım...aksam bulusma vardı kalabalıktı hanı ortam guzel olsun denemedı demesınler dıye herkesten cok ben denedım ama ole her aksam basmaya cıkmam ...gelecek ay yıne bı bulusma yaparız o zamanda basarız basmam demıyorum yıne...kendıne ıyı bak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksam guzeldı evet ben gecsemde gecılsemde sorun etmem 1400 kğ daha katı bıle dolu olan arabayla benım aracımda degıl yazılım kat bıle ıptal degıl ıstersenız ankaranın butun yazılımcılarını gezelım dosyasını bı okutalım yazılımlı focus 1.6 tdci ler en asagı 1.3 cont degerı var alının focusta 1.5 contada yuruyodu benım dıger focusta 1.3 contada yuruyodu bu arac yazılımlı olsa 0.9 damı yurur?fabrıkadan cıkısı zaten 0.9 1.0 bar basıyor focuslar...onuda gectım su ramazan ramazan kımsenın kalbını kırmaya gerek yok ben deneyelım dedımmı sana demedım atar yaptımmı yapmadım agzımı actımmı acmadım?sen deneyelım dedın orda o kadar adam benle denemek ıstedıgını soleyınce ben gecıcegını bıle bıle cıktım ama bnm arac bı degısık gıttıgı ıcın ısler tersıne dondu...benım kımseyı gecme gıbı bı derdım yok orda o kadar kısı vardı e halıyle mılletın agzı torba degıl kapatasın benım kımseye haber verdıgım arkasından konustugum yok denedıkmı denedık bıtmıstır benım ısım gucum yok onu gectım bunu gectım dıye bıyerımı arıcam?kım aradı sasmazı parcacıyı bılmıyorum ama o ben degılım kımseyıde aramam zaten yok o onu gecmıs yok bu bunu gecmıs benım ısım olmaz ole seylerle... umarım yanlıs anlamasssın soledıklerımı...bu arada benım aracım deneme tahtası degıl her aksam bırıyle denıyım...aksam bulusma vardı kalabalıktı hanı ortam guzel olsun denemedı demesınler dıye herkesten cok ben denedım ama ole her aksam basmaya cıkmam ...gelecek ay yıne bı bulusma yaparız o zamanda basarız basmam demıyorum yıne...kendıne ıyı bak...

işte kendi ağzınla söylüyorsun 1400kg kat dolu vırık cırık vs olan bir araç beni geçiyor ve gavatın biri karı gibi laf yetiştiriyor ben akşamda dedim sıkıntı yok önemli değil diye ama bu kanı bozuk yediği kaba sıçan adamlar canımı sıkıyor. Farketmez ne zaman dersen ben basarım senle yada başkasıyla benim kaygım yok laf çıkmadığı sürece..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işte kendi ağzınla söylüyorsun 1400kg kat dolu vırık cırık vs olan bir araç beni geçiyor ve gavatın biri karı gibi laf yetiştiriyor ben akşamda dedim sıkıntı yok önemli değil diye ama bu kanı bozuk yediği kaba sıçan adamlar canımı sıkıyor. Farketmez ne zaman dersen ben basarım senle yada başkasıyla benim kaygım yok laf çıkmadığı sürece..
    valla su ramazan ayında hıc gerek yok bole seylere kım kıme laf yetıstırdı ne dedı ınan onu bıle bılmıyorum ben kımsenın arkasındanda konusmadım yuzunede soledım yasarada benım adıma konusan ınsan kılıklı kısıler kımse gelsın benım yuzume konussun...dun aksamdakı denemelerıde kım kıme yetıstırdı ınan hıc bı bılgım yok cok kısı vardı kımsenın gunahını almayalım ama samsazdakı parcacıya kadr gıttıyse o onun tanıdıgıdır sor kım solemıs ogren banada haber ver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla su ramazan ayında hıc gerek yok bole seylere kım kıme laf yetıstırdı ne dedı ınan onu bıle bılmıyorum ben kımsenın arkasındanda konusmadım yuzunede soledım yasarada benım adıma konusan ınsan kılıklı kısıler kımse gelsın benım yuzume konussun...dun aksamdakı denemelerıde kım kıme yetıstırdı ınan hıc bı bılgım yok cok kısı vardı kımsenın gunahını almayalım ama samsazdakı parcacıya kadr gıttıyse o onun tanıdıgıdır sor kım solemıs ogren banada haber ver
    söyledik isim ver diye isim vermedi ama araç clio sport.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazda 3 passat TSİ ve megachips focus videomuz var. Ferhat konuya eklerse stok focus ve chipli focusu kıyaslayabilirsin. Zira arkadan mazda ile focus arasındaki farkı gördün...

Cmax la focusu tekrar denedik çok yakın olmasalar bile yakın gidiyorlar. Yazılımlı focusun nasıl yürüdüğünü ben çok iyi biliyorum focus kullanıcısı olarak.

+ elleme kim nereye laf yetiştiriyorsa yetiştirsin, biz keyif için buluşup keyfine bastık. Arabandada arıza olabilir arkadaşım, kul yapısı neticesinde... Benim 1 haftalık 0 arabam arıza yaptı. Normaldir...

Hırs yapıp ver yansın yapacaksanız kimseyle basmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söyledik isim ver diye isim vermedi ama araç clio sport.
    yavas gel kavat ben senin gibi kari kilikli deilim ne dedigine dikkat kavat olan sensin ben butun gece cocuklarin yanindaydim bana sarma koyu olur bastan soyleyim isine bak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mazda 3 passat TSİ ve megachips focus videomuz var. Ferhat konuya eklerse stok focus ve chipli focusu kıyaslayabilirsin. Zira arkadan mazda ile focus arasındaki farkı gördün...

Cmax la focusu tekrar denedik çok yakın olmasalar bile yakın gidiyorlar. Yazılımlı focusun nasıl yürüdüğünü ben çok iyi biliyorum focus kullanıcısı olarak.

+ elleme kim nereye laf yetiştiriyorsa yetiştirsin, biz keyif için buluşup keyfine bastık. Arabandada arıza olabilir arkadaşım, kul yapısı neticesinde... Benim 1 haftalık 0 arabam arıza yaptı. Normaldir...

agzına saglık benımde bu 10. focusum yazılımlı focusun kımse nasıl gıttıgını bılmedıgı ıcın bnm aracımı yazılımlı sanıyolar halbukı bnm aracımda yazılım olsa dun aksam benım denıyecegım arac katogorım yoktu...kımse hır mırs yapmasın gerek yok bole seylere...zaten ben bı deneme ıcın yazılımlı olan arabaya yazılımsız dıcek kadar karaktersız degılım neyse odur bnde bunuda benı tanıyanlar bilir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hırs yaptığım yok, sadece gereksiz insanların gereksiz yorumları canımı sıkıyor okadar. hani derler ya el sikiyle gerdeğe girme diye... Zaten otobana çıkarken sizlerin yanında kaputu açtığımızda akışmetrenin çıkmış olduğunu gördük + olarak FeVıDun abi kelepçe atalım varsa dedi bende gerek yok gittiği yere kadar diyip bastım sonuç araç basınç basmadı sıkıntı yok denedik gördük.

Dip not
    OttOman06 aradı şimdi clio sportlu laf yapan gavat ben değilim dedi. Yanlış anlaşılma olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavas gel kavat ben senin gibi kari kilikli deilim ne dedigine dikkat kavat olan sensin ben butun gece cocuklarin yanindaydim bana sarma koyu olur bastan soyleyim isine bak...
    Alican msj atti bende duzelteyim yorumumu.Bu yorumum kendini adam zanneden ortaligi karistirmaya calisan kari agizli icin gecerli alican icin deil

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi sonuc olarak ortata sorun varmi arkadaslar gerginlige gerek yok.

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 beygirlik arabalarla ortam böyleyse beygirler 200 300 e çıksa sallama satır kavga çıkacak gibi duruyor.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FeVıDun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi sonuc olarak ortata sorun varmi arkadaslar gerginlige gerek yok.
    sorun yok ferıdun ne sorunu olucak allah askına

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)