Adam bildiğin para bizde çok gibi demişbugatti binen bir insanın paradan yana sıkıntısı yoktur diye dusunuyorum,dogal olarak olarak plakayı satmamasıda normal.
Adam bildiğin para bizde çok gibi demişbugatti binen bir insanın paradan yana sıkıntısı yoktur diye dusunuyorum,dogal olarak olarak plakayı satmamasıda normal.
2. videoda bu abi var hatta plakasına talip olunan araçla geziyorlar.
Bu arada İdris Elba nın belgeseli çok iyi ingilizceniz varsa buyrun
Part 1 30:46 ya dikkat
Part 2 Meşhur bugatti , Keichi amca ve Ari vatanen var
Abiler yeri olmayabilir ama 34HND64, bu plakayı kaça satabiliriz ne kadar eder bileniniz var mı?
az önce haberlerde ankara plaka bi tofaş serçenin plakasının araba ile birlikte 9 bin tl'ye satıldığı haberi yapıldı özelliğini ise buyrun plakadan çıkartın ==> 06 RTE 53
ankaradan bi galerici almış 1995 yılından beri rte hayranıymış adam ne kadar doğrudur miktar ve söylenenler bilemiyorum![]()
Barış
Iyi paraymis![]()
RTE plakalı Serçe 1988 model ve normal fiyatı 1500 TL olan bu araba plakasından ötürü 9000 TL'ye satıldı. Çöpe atılan 7500 TL ile gururla sevgilerini dile getirdiler
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
akp plakası olanlara bakın hele, ticari plaka satıyorlar sanki.
Bana tesadüfen denk gelse, üstüme almadan plaka değişikliği isterdim herhalde.
Fiat's Are Faster Than You Think!
E Ali Ağaoğluda 34 aga 61 plaka bej plaka suzuki jeep'in plakasını almak istedi dehşet milyarlara kadının kocası da laz olduğu için inat edip vermemiş söylentiye göre "paranla benim şerefimi satın alamazsın" demişvale'lik yaparken o aracı park ettiğimde kendimi bi garip hissetmiştim
![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Antalya gerçekten şanslı bu konudaKendime ait ilk arabamda 3 harfli plakamda kız arkadaşımın 2 ismi ve soy isminin baş harfleri olan plaka hiç uğraşmamış olmama rağmen denk geldi
Hatta esprisi oldu arabayı hanımın üstüne yaptım diye
kaç para verdin diye defalarca sordu arkadaşlar,denk geldiğine inandıramadım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)