18.6 milyon verdiler, bu plakayı satmadı!

Thread: 18.6 milyon verdiler, bu plakayı satmadı!

1. Faruk'S's Avatar

Faruk'S said:

18.6 milyon verdiler, bu plakayı satmadı!

İNGİLTERE’de yaşayan işadamı Afzal Kahn, “F1” plakasını satmak için rekor bir teklif aldı. Ancak Kahn 2008 yılında 440 bin sterlin (1.4 milyon TL) gibi rekor bir fiyat ödeyerek aldığı plaka için gelen 6 milyon sterlinlik (18.6 milyon TL) teklifi reddetti. İşadamının sahibi olduğu şirketin sözcüsü “Bu Kahn’ın en sevdiği plaka. Bu yüzden satılması gündemde değil. Dahası plakanın değeri çok daha yüksek” dedi. Teklifin kimden geldiği ise açıklanmadı.
    Bugatti Veyron’un plakası Formula 1’in kısaltması.
    Kaynak

Haber tarihi biraz eski olmasına ragmen haziran ayına ait haberler de mevcut.:
    Afzal Kahn denies he is selling 'F1' license plate

Yaklasik yarim saattir Afzal kahn hakkinda bilgi toplayayim dedim "Kahn Design" olarak bildigimiz modifiye firmasinin sahibiymis.Cahilligime verin pek forumda da bu konuyla alakalı birsey bulamadigimdan sizlerle paylasiyorum

Bunlar da bizden ) bonus :

Connecting site...

Connecting site...

not: paylastigim linkler de herhangi bir kasit, siyasi amac yoktur.Paha da değerli olmasindan oturu bildigim 2 ornek sadece
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

2. FaBeRgE's Avatar

FaBeRgE said:
    parayı verenin nasıl aklından şüphe ediyorsam, o teklife rağmen vermeyenin aklından x2 şüphe ediyorum

3. Mutu's Avatar

Mutu said:
    34akp34 için ilanlardaki ücretin çok üstü miktarlara satıldığını söylemişlerdi. Demek ki medyadaki haberlerin %90'ının olduğu gibi yalan habermiş.

f1 plakasına yapılan teklifle alakalı ise ruhunu paraya satan insanların yanında dünya üzerinde paranın satın alamayacağı şeylerin varlığını gösteren insanların olduğunu bilmek sevindirici.

4. mert_can 41's Avatar

mert_can 41 said:
    Bizim için büyük teklif olsada adam bugati veyrona biniyo bence adama göre düşük bir teklif olabilir bu arada bizim özel plakalara 1 lira vermem
    Quote Originally Posted by MBALP View Post
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

5. akıncı's Avatar

akıncı said:
    Quote Originally Posted by FaBeRgE View Post
    parayı verenin nasıl aklından şüphe ediyorsam, o teklife rağmen vermeyenin aklından x2 şüphe ediyorum
    verdıklerı paranın 100 katı paran varsa satmanın ne anlamı var,bana gorede boktan olan bı tabloya mılyon dolarlar verıyorlar amaç para değil parayla alınamıcak şeylerın sahıbı olunmak ıstenmesı

6. Dookan's Avatar

Dookan said:
    iyi yapmış gardaşım
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

7. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    yurt dısında birileri anlatmstı eğer plaka boşta ise plakayı almak basit ve cüzi rakamlara halloluyor diye. bizde ise plaka almak günden güne zorlasıyor, simdi sabah bu haberi gören amir sırf özel istedin diye 1 rakam 1 harf e bile deli paralar istiyorlar. uygun yapıp sürümden kazanacağı plakaları bile sırf olmaz garddasım ayağına insanları geri çeviriyorlar. adama zaten plaka vermek zorundasın ufak tefek bağıslara ülkede kimse için anlamı olmayan(zsz v.b. gibi) isteyeni bile seyrek olacak plakaları ver emniyetde kazansın adamında istediği olsn ama malesef çanakkale geçilmezleri oynuyor bazıları
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

8. Mr.K's Avatar

Mr.K said:
    ben olsaydım bende satmazdım .nelik diil mi şaka biyana adam class'ını konuşturmuş : ) Bazen paranın satın alamayacağı şeyler vardır.
    - K -

________
    Dr.Ecu

9. STP's Avatar

STP said:
    Arabasi suan tam hatirlamadigim birkac ozelligiyle dunyada tek bi veyron. Ropartajinda anlatmisti discoveryde, neden sikayetiniz var dendiginde ceza puanim dolmak uzere yuksek suratten demisti

10. STP's Avatar

STP said:
    Quote Originally Posted by SekoLive View Post
    yurt dısında birileri anlatmstı eğer plaka boşta ise plakayı almak basit ve cüzi rakamlara halloluyor diye. bizde ise plaka almak günden güne zorlasıyor, simdi sabah bu haberi gören amir sırf özel istedin diye 1 rakam 1 harf e bile deli paralar istiyorlar. uygun yapıp sürümden kazanacağı plakaları bile sırf olmaz garddasım ayağına insanları geri çeviriyorlar. adama zaten plaka vermek zorundasın ufak tefek bağıslara ülkede kimse için anlamı olmayan(zsz v.b. gibi) isteyeni bile seyrek olacak plakaları ver emniyetde kazansın adamında istediği olsn ama malesef çanakkale geçilmezleri oynuyor bazıları
    İlk STP yi aldigimda muamele islemleri dahil 500 vermistim 2009da. Bu sene. 2500 verdim malesef adamlara gore ismime gore plaka tamamen anlamsiz halbuki

11. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    Quote Originally Posted by STP View Post
    İlk STP yi aldigimda muamele islemleri dahil 500 vermistim 2009da. Bu sene. 2500 verdim malesef adamlara gore ismime gore plaka tamamen anlamsiz halbuki
    stp kaç kişi için önemlidir kaç kişi talep eder sorsan cevaplayamazlar 2500 cok cılgın para hani isim v.s. olur cok talep gören bişeydir harfler istersinde bu harflere bu rakamlar asırı fazla. eminim sanada 3-4 den açmslardır kapıyı pazarlıklı halidir.

2 sene önce biz erc plaka için emnyete gittik taşıma yapacağız adam pazarlık etmiyo diyo ki siz boşa cıkarın ben size 1000tl veriyim boşda plaka yok bekleyenler var diyor

12. ahk said:
    saçma bir plaka burdaki insanları bile konuşturabiliyorsa demekki işe yarıyormuş ve 18,6 milyondan fazla edermiş.

13. atituti said:
    Memlekette herşey satilik mk hale bak plaka harfi icin bile deli paralar isteniyor.gerci gururun namusun bedava oldugu ulkede bunlarin pahali olmasi kadar nornal birsey yok

14. iynn-RS's Avatar

iynn-RS said:
    bizde olsa hemen çakma çift muhurlusunu yapar 100 kisiye satarlar

15. Yogi's Avatar

Yogi said:
    bu plaka kaç para eder ozaman ?

16. bilalMW's Avatar

bilalMW said:
    aklı olan ingilterede GT1,GT2,GT3,GTR 35,TT,RS,SS gibi etiket plakaları alsın deli para yapar bunlar
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

17. SekoLive's Avatar

SekoLive said:
    arda 1000 ötesi olaydı cok iyi paralar ederdi

18. Yogi's Avatar

Yogi said:
    3905 de arkadaşımın babasında

edit: 0905 annesindeydi ama araba satılınca ben ustume aldım yalan olmasın dıye plaka.

Beşiktaş şubeye gidip bi plakamız vardı onu 2-3 gun bekletebilirmiyiz dedim 0905 için. Adam plakayı sordu ve cevabı aynen şu oldu

hmm onun için komiser bey ile görüşmeniz lazım

19. ERK_RS's Avatar

ERK_RS said:
    valla ibretlik adam bunlar..
    satmamak da en doğrusu.. paraya mı ihtiyacı var adamın?

diğer veyronunun plakası da "4 AK"