eğer halk umurlarında olsaydı gezi olaylarında birşeyler değişirdi.. toplumsal gaz alma operasyonları bunlar..
Printable View
Gezi olayının ilk bir haftası ve sonrası diye ikiye ayrılır. İlk haftası gerçekten doğaya ve çevreye önem veren insanların savaşıydı ve gezi parkı yıkılmadı geri adım attırdı. Yani birşeyler değişti.
Ayrıca kendi içine değilde daha çok başka ülkelerinin iç işlerine karışmayı sevdiklerinden umarım birşeyler yaparlar.
Zaten bizde o gt yok dedim, konsolosun gönderilmesinden sonra olabilecekleri yazdım ama hayal işte yapmıyorlar.
en son gelen din islam ama cehaletin en yoğun olduğu ülkelerde müslüman ülkeler. Neden? Ülkeyi dinle yönetmeye çalıştıkları için. Aynı topraklarda filistin ne zaman kuruldu israiloğulları ne zaman geldi. Filistindeki halk ne durumda israiller ne durumda. Sen bi *** yapma bütün geçmişin boyunca din vasıtasıyla halkını süründür ondan sonra birileri aynı topraklara savaştan kaçarak yerleşsin sende para alarak kabul et. O parayı da ye hiç gelişme. O yerleşen Musevilere de bunlar yahudi diye kaçırmak için saldır ondan sonra tepene bindiği zamanda ölen çocukların resimlerini paylaş. Ulan kimsede sesini çıkarmıyor Hamasta ortada fol yumurta yokken 3 tane musevi genci parçalayarak öldürdü. Onlar insan değil miydi. Mike tyson denen herife egemen bağış saldırırsa sonucu ne olusa aynısı oluo şu anda. Filistin halkını Hamas öldürüyor. İsrailliler değil. Saldırdıktan sonra halkın arasına karışmaya çalıştıklarını için.
Alper Abi hamas suçlu fakat israilinde bu kadar acımasız olmaması gerekiyor. Bazı şeyler yenilir yutulur cinsten değil, filistin halkı BM nin okuluna sığınıyor ve İsrail oraya bomba yağdırıyor tamam içinde hamastan olanlar karışıyor fakat bu sorun savaşla çözülecek gibi değil. Müslüman ülkeler cahil olduğu kadarda cesaretli böyle giderse ya filistinin ya israilin silinmesi lazım ordan.
alper yazdıklarının hepsine imzamı atarım ama o öldürülen 3 genç konusunda katılmıyorum. o gençleri hamas ben öldürdüm diye açıklama yapmadı. bence onları mossad öldürdü, sırf saldırıya bahane bulmak için. aynı 11 eylülde yapıldığı gibi ;)
bu arada hamas da suçlu. onlar da sütten çıkmış ak kaşık değil.
konsolosu sınır dışı edemezsin. Sadece irtibarı kesersin ülkede o nedenle konsolosu geri çeker. Hangi konsolosluğa girersen o ülkenin topraklarına giriyorsun sayılır.Havalimanına giren uçağa hop diye ayak basamazsın aynı şekilde gemiyede adam çıkaramazsın. O bayrak orada asılı olduğu sürece orası ülkenin toprağıdır. Suriye hükümeti neden türk konsolosluğuna dokunmuyor tayyibe bu kadar tersoyken. Konsoloslukta hala çalışanlar var. Sadece suriye irtibatı kesti. O kadar.
Bugüne dek Filistin için İsrail'e karşı direniş gösterebilen, İsrail'in tehdit olarak gördüğü, Filistindeki direniş cephelerini destekleyen tek ülke Suriye idi, başka hiç bir ülkenin İsrail'e söz söylemeye cesareti yoktu. Bunun üzerine başbakanımızın da büyük desteğiyle 3 yıldır Suriye'ye Suriye ile alakası olmayan yüz binlerce terörist sokuldu ve Suriye halkı katledildi, Suriye devleti zayıflatıldı. Bunların sonucunda şimdi İsrail istediği gibi at oynatıyor Ortadoğu'da.
Hiç bir Allah'ın kulu İsrail'e tek laf edemez, birileri ancak "one minute" der, ertesi gün İsrail'le iş birliği yapmaya devam eder.
Kim kimi kandırıyor arkadaş? erkekçe çıkıp 3 yıldır Suriye hakkında yaptırdığım bütün haberler yalandı, medya sizi kandırdı, ben İsrail'in önündeki tehditleri kaldırmak için "Suriye'ye demokrasi" bahanesiyle ABD ve İsrail ile işbirliği yaptım, sizi de 3 yıldır çok da güzel kandırdım derse belki mertliğinden dolayı gelecek seçim oy veririm kendisine.
Üzerinde ağır ambargolar olan Filistin'in can damarı olan Gazze tünellerini suyla dolduran ABD ve İsrail maşası Mursi'ye kardeşim deyip Rabia diye ağlayanlar gelmiş bana Filistinci olmuş.
Drahte çok doğru söylüyor, bunlar bu kafayla devam ettikçe filistin DÜMDÜZ olur, nice bebeler ölür.
Serkan bu konuda tam olarak katılmıyorum sana. Biz PKK konusunda aynı acımasızlıkta olabilsek 10 sene önce 20 sene önce biterdi.. Bir bölgede faaliyet gösteren örgüt varsa oraya ölüm yağdırırsın , halka da uyarı yaparsın orayı terk edin yada siz de örgüte karşı mücadele edin. Ölecez diye korkmayın zaten öleceksiniz biz saldırınca dersin. O örgüt biter..
Acıyan , acınacak hale düşer. :rolleyes:
Pkk yada hamas vurmayla bitecek örgütler olsaydı 2 güne bitirirlerdi. Binlerce insan evinden toprağından zorla göç ettirildi ama değişen birşey olmadı hatta dahada kötü oldu. Ayrıca sivil bir halk silahlı ve istihbaratı olan bir örgüte karşı nasıl karşı çıkabilir içleri evlat acısı doluyken kime kinlenir?
Şu yanlış bina önü protesto işi doğrumu gerçekten?
Doğruysa zaten var ya "bilmem ne parkına dinozor getirelimmi" sorusuna verilen cevaplar daha bir anlam kazanıyor.
ya bırak allasen çocukların yanında en son hamas üyesi hatun görülmüş. İsimleri dahi var hatunların. Çocukları kafalayıp öldürmüşler. Yaw bırakın film senaryolarını. İsrail girmek istese girer daha önce sebepsiz girmedi mi. Saldırmadı mı. Yaw ateşkes ilan edilmiş Mısırın isteği ile. Hamas hoop 2 saat sonra gene roket yollamış israile. Yaw ben diorum gene iyi kendine hakim oluo israil. Ben olsam bana bu kadar sıkıntı yaratan problemi kökünden temizlerim. Tansu Çillerin yaptığı gibi. PKK diye bi sorun kalmamıştı kafasını kaldıranı indiriodu. Filistin i işgal ederim halka da söylerim artık benim halkımsınız aranızdaki pislikleri çıkarın temizleyelim beraberce kardeş kardeş yaşayalım yoksa sizinde canınız yanar diye. Nooldu hoop diyarbakır vs daki pkklıların hepsi ırak a kaçtı halk baskısı yüzünden. Sen evine sığınan katil akrabanı saklar mısın yoksa ailene zarar gelmemesi için kapı dışarı mı edersin. Aynı şey.
Bir tek çocuğun kadının ve erkeğin, hiç bir masumun veya masum olmayanın canı yanmasın istiyorum..
Çoğu kez bu kirli savaşlar bitsin dedim ne yani askerimizi şehit eden pkk lı yaptığı yanına kar mı kalsın dediler. Ben hiç bir anne ağlasın istemiyorum. hiç düşündünüz mü gece uykusuna dalmış annenin kapısına oğlunun cenazesinin geldiğini bi kere düşünün.
artık asma kesme bitsin istiyorum. kimse ölümü hak etmez. HİÇ KİMSE .
Yukarda yazılanlarada sonuna kadar katılıyorum cidden neden konsolosluk ? O adamlar mı çıkardı savaşı farzetki orda öldürdük onları elimize ne geçecek savaşın önünü kesmek istersen daha iyi birşeyler mi yaptık ??
Geleyim din konusuna, bunu müslümanlıkla sınırlandırmak yanlış olur. Tüm dinler için konuşuyorum cehaletin ve göz boyamanın merkezi oldular.. Yazık.. Allah'a gönülden bağlı Hz. Muhammed gönülden anlamış hiçbir insan insan öldürmez. ister anlayın. ister bildiklerinizi okumaya devam edin.
Hay ağzın bal yesin ne güzel söylemişsin... Din konusunda da artık herkes birşeyler yapıp din yapısının arkasına saklanıyor. Her suç, her hata bununla gizleniyor. Onlar farketmeden arkasına saklandıkları din'e karşı da bi antipati oluşturuyor.
İşin aslı: Dinle bağdaştırmaya gerek yok nerede insan hakları? Nerede modernlik? Nerede yaşam hakkı?
Abi iyi güzel söylüyorsunda hamas dediğin kim ? yada saddam kimdi usame bin laden kimdi ?
İsrail soykırım yapmaya hazırlanıyor şu anda tüm dünya ayağa kalksada bunu engelleyemez ama insanların inançlarını sömürerek iktidarda olan muhterem devlet büyüklerimiz hiç değilse göstermelik bi atar gider olayına girseydi bizde belki kendimizi kandırırdık ve ne yazikki şu da ortaya çıktı bizim halkımızda insanlığını kaybetmeye başlamış artık. siyasi sebeplerden dolayı bazısı mısıra , bazısı gezi parkında ölene yaralanana , bazıları çindeki suriyedeki ıraktaki türklere bazı kesimde filistindeki müslümanlara üzülmüyor tepkisiz kalıyor.
Tek üzüntüm orada sebepsiz yere ölen masum çocuklara
Soyları kurur inşallah pisliklerin lanetli millet
ne füzesi ya? adamların neyi var? hamasın bi füzesi israilin bi taşına geldi diye bu olaylar oluyor. hamasa füzeyi veren kim? yine israil. amaç belli; hamas israili güya vuracak bunuda bahane edip filistine giricekler.
hiçmi resimleri görmüyosun ya?
iftar saatinde kafası parçalanmış yaşlı kadın
ölen çocuklar, parçalanmış vücutlar. görmüyomusun bunları?
israili haklı bulanları gerçekten komik buluyorum.
Allahın kitabında bile bu şerefsizlerin laneti pisliği yazarken hemde.
Hamas acaba başka bir yerden mi çıkma ? Siz bu adamların minareyi çalarken kılıfını uydurmadığını hiç gördünüz mü ?
yaw arkadaş kafayı mı yedin iftar vakti miftar vakti ne fark eder. Ben israilin yaptığı meşrudur demiyorum. Ama israil gibi ülkenin vatandaşına saldırıp öldürürsen adamda sana bunu yapar. Evet hamasta silah yok o yüzden tankları geri çekti israil askeri de köprüyü geçerken düştü öldü. Tek taraflı bakmayın olaya diyorum. Sen bana saldırırsan sonucu ne olursa savaşta da aynısı oluyor. Bu demek değilki israil doğru yapıo.
yaw hep kıyılan müslümanlar diosunuzda kıyanlarda müslümanlar.
Siyonizmin amk !!!
Bunların altında Siyonazist akıl var ve bu akıl INGILIZ AKLININ VE ABD DERİN AKLININ ortaya çıkma durumudur !!!
Herşey ONLARIN TALMUD KİTABI nda yazanlara çıkıyor ...
Bknz.Google'dan TALMUD ILK EMIRLERI !!!
Ozaman herseyi daha iyi çözümler siniz arkadaşlar!!!
Lanetli kavim bunlar ...
Size insan değilsiniz diyen TALMUD HAKLI ÇIKAR bunlara vicdan gösterirseniz
Bunlar TALMUD emrine göre hareket ederler ve BiZE GOYiM derler kabul ederseniz ???
Hepinize saygılar ...
Başçalan israile tavır düşünmüş, "Ben görevde olduğum müddetçe İsrail'le olumlu bir şey düşünmem mümkün değil."
her şey düşüncede, sözde. tek derdi İslam dünyası, tek derdi cuma namazında çıktığı görülsün diye açıklama yapmak, bla bla bla..
sen konsolosluk önünde fiilen eylem yapsan ne olur? adam düşünüyor, düşünceyi harekete geçirmeye ne gerek var?
Hamas israili çok kışkırtıyor gibime geliyor. Dünya bu yğzden sesini çıkarmıyor. Birleşmiş milletler bile ateşkesden sonra attığı füzeler için haması suçlu ilan etmedimi.
Kusıra bakmayın ama israilin hamasa yaptığını biz pkk ya yapamadık. Bir de israil neden hamasa saldırıyor? 3 genci fikistinliler tarafından öldürüldüğü için.
İsrail 3 genci için filistini yerle bir ediyor biz ölen o kadar mehmetçik için cudiyi bile yerle bir edemedik.
Hani diyorsunuz ya israil korkak diye ah diyorum şu israildeki cesaretin %10 u bizde olsaydı kim bilir neler olurdu.
Hamas hangi teknolojisine güveniyorda füze atıyor? O füzeler topraga inmeden habada israil tarafından imha ediliyor. Bu kışkırtmaktır. Zamanında sattılar vatan topraklarını başlarına ne geliyor şuan.
Bizde satıyoruz bolca vatan toprağı. Kanla kazandıklarımızı parayla satarsak sonumuz hamas olacak.
arkadaş tarih okusanız neyin ne olduğunu anlayacaksınız.
israil gibi ülke dediğin ne? güç manyağı olmuş, paranın kölesi olmuş, kendi topraklarına sığmadığı için ülke çapını genişletmeye çalışan terörist bir ülke.
adamların derdi kafalarına düşen misket kadar füze değil filistini kendi topraklarına katmak. daha yenin arkasından hangi ideolijiyi savunuyorsun?
ortada saldıran tek taraf var, hamasta israilin tarafında, israilin sözde haklı sebebi oluyorlar.
Bende bizim halkı çözemiyorum Arapların , osmanlıdan cumhuriyet tarihine kadar bize yaptıkları ihanetler , Filistinin şerefsiz Pkk kamplarını beslemesi ne çabuk unutuluyor he bu demek değilki İsraili haklı buluyorum asla şerefsizlerin yaptığı zalimlik gel gelelim İşid telafere girerken TÜRKMEN ler evlerinden sürülüp katledilirken ben niye bu tepkiyi göremiyorum niye sezemiyorum bu milletten yazık !
Karabağda Türkler katledilirken adeviye meydanın da gösteri yapan arap göreniniz varmı , kerkükde Türkmen katliamı yapılırken sokaklara dökülen filistinli gören varmı , Doğu Türkistanda Türklere en büyük vahşet uygulanırken müslüman kardeşlerden tek bir cümle duyan varmı , KKTC yi tanıyan arap ülkelerini bana biriniz gösterebilirmi ? Söz konusu TÜRK olunca müslüman kardeşliği yalan oluyor nedense
malatyadaki füze radar sistemi neye yarıyor ? şu an kimin için çalışıyor bilen varmı ?
yahu orasi bizim sirket konsolosluk bir arka bina!
A blok, yanlis yeri tasliyorlar:(