User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
150 sonuçtan 134 ile 150 arası

Konu: İsrail konsolosluğu önünde.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada konu hala dusurulen ucak hatta Obama birazdan canli yayina cikacak. Katliam ile ilgili bir tane haber yok kanallarda.

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ogulcan.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bizim halkı çözemiyorum Arapların , osmanlıdan cumhuriyet tarihine kadar bize yaptıkları ihanetler , Filistinin şerefsiz Pkk kamplarını beslemesi ne çabuk unutuluyor he bu demek değilki İsraili haklı buluyorum asla şerefsizlerin yaptığı zalimlik gel gelelim İşid telafere girerken TÜRKMEN ler evlerinden sürülüp katledilirken ben niye bu tepkiyi göremiyorum niye sezemiyorum bu milletten yazık !

Karabağda Türkler katledilirken adeviye meydanın da gösteri yapan arap göreniniz varmı , kerkükde Türkmen katliamı yapılırken sokaklara dökülen filistinli gören varmı , Doğu Türkistanda Türklere en büyük vahşet uygulanırken müslüman kardeşlerden tek bir cümle duyan varmı , KKTC yi tanıyan arap ülkelerini bana biriniz gösterebilirmi ? Söz konusu TÜRK olunca müslüman kardeşliği yalan oluyor nedense
    Bizde bu arap meraki buyudukce daha neler goruruz neler. Umarim o turkmenlere acik acik arap degillerdi zaten bosverin dediklerinzamanlari gormeyiz. Yakinda bu kafayla zaten 1000 senedir kaynastik biz arabiz derler. Bize cok destek olduklari icin anasini satayim zamaninda araplar, sanki suriyeliler pkk ile mucadelede ayagimixa celme takmamis her sehit haberinde gidip meydanlarda eylem yapmislar gibi, aynisi filistin icinde gecerli biz her atesim var diyene korukle gidiyoruz musluman olmalari yeter. Libyaya misira suriyeye filistine irakin islerine karismaya calismadik mi ? Bize ne ?

Allahin yahudileri gelip sen pkkyla mucadele edince cikip senin konsoloslugunun onunde eylem yapsa pkkya el altindan destek verse naparsin ? Adamlar 3 vatandasini oldurdu dile bak dumduz ediyorlar ulkeyi. Biz 49 vatandasimiz kacirildi gikimiz cikti mi ? E ne o zaman bu filistin sevdasi senin kendi vatandasin icin bu kadar eylem yaptin mi acaba ? Almanlar adamlarin konsoloslugu bile degil siemensin iscileri rehil diye ozel harekatla operasyon yapip kurtardilar. Bizim iraktaki topraklarimiz isgal edildi bizim ankitlar anca ramazanda isid denen adilerden rahmet dileyip birakmasini istesinler vatandaslarimizi.

BimmerM3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşananları şiddetle kınıyorum. İsrail bir kez daha insanlıktan nasibini almadığını göstermiştir. Bu zulme maruz kalan gayrimüslim bir ülke olsa da bu caniliği kınardım. Birey olarak üstümüze düşeni yapmalıyız fakat devlet başkanları ellerinden gelenin fazlasını yapmalılar artık.

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Puhahahahahahah

işte milletimizin ne kadar kolay gaza getirilebildiğinin kanıtıdır yanlış yer taşlaması

adam lan ora bizim ofis dedi ya resmen

dahada kimse bana böyle toplumsal olaylarda gaza gelinmedi yada kullanılmadık falan demesin

biz müslümanlar bu örnekde olduğu gibi bu kadar kolay kandırılabildikten sonra daha bize neler ederler neler...

Allah zulm edenin belasını versin mazlumu korusun.Dini ırkı yaşı cinsiyeti ideolojisi kaşı gözü hiçbirşeyi farketmez.

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bugun ofis gittim kapi önü karışık. Bir an once isimi halledip çıktım.
    Protestoya, gosteriye hiç lafım yok. Sadece biraz daha akıllı olmak lazım.
    Built to fall....

BEEPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Klavyenin başına geçen tarıhci kesilmiş maşallah. devam.
    Egon Ağırlık Yapıyor Dostum ...

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde bu arap meraki buyudukce daha neler goruruz neler. Umarim o turkmenlere acik acik arap degillerdi zaten bosverin dediklerinzamanlari gormeyiz. Yakinda bu kafayla zaten 1000 senedir kaynastik biz arabiz derler. Bize cok destek olduklari icin anasini satayim zamaninda araplar, sanki suriyeliler pkk ile mucadelede ayagimixa celme takmamis her sehit haberinde gidip meydanlarda eylem yapmislar gibi, aynisi filistin icinde gecerli biz her atesim var diyene korukle gidiyoruz musluman olmalari yeter. Libyaya misira suriyeye filistine irakin islerine karismaya calismadik mi ? Bize ne ?

Allahin yahudileri gelip sen pkkyla mucadele edince cikip senin konsoloslugunun onunde eylem yapsa pkkya el altindan destek verse naparsin ? Adamlar 3 vatandasini oldurdu dile bak dumduz ediyorlar ulkeyi. Biz 49 vatandasimiz kacirildi gikimiz cikti mi ? E ne o zaman bu filistin sevdasi senin kendi vatandasin icin bu kadar eylem yaptin mi acaba ? Almanlar adamlarin konsoloslugu bile degil siemensin iscileri rehil diye ozel harekatla operasyon yapip kurtardilar. Bizim iraktaki topraklarimiz isgal edildi bizim ankitlar anca ramazanda isid denen adilerden rahmet dileyip birakmasini istesinler vatandaslarimizi.
    Arap merakı yok orda. İnsan ölüyor çocuk ölüyor. Hala empati yapıyorsun. Sen Filistin ile pkk birmi tutuyorsun . Yazacak çok şey varda bi yazıya bakmak lazım yazımı diye birde yazana bakmak lazım .......

cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya buradaki bazı postları okuyunca kanım dondu resmen. Orada ölenler hep insan ve bu insanların çoğu gerçekten mazlum ne olduğunu bile bilmeyen insanlar.

Hepsini geçtim burada milletin tarih bilgisine atıp tutanlar bu konudaki Hadis'lere, Ayet'lere de bir göz atsın !
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kola icmeyerek protesto eden arkadaslar, Turkiye'nin disaridan yapilan askeri malzeme ve teknoloji tedariginde, ABD den sonra 2. sirada Israilin geldigini biliyor degil mi?

Hani basbakana gore iliskiler mavi marmaradan beri "sifirlanmis" durumda ama, daha bu sene ya da gecen sene Israil tarafindan tank modernizasyonu yapildi..

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arap merakı yok orda. İnsan ölüyor çocuk ölüyor. Hala empati yapıyorsun. Sen Filistin ile pkk birmi tutuyorsun . Yazacak çok şey varda bi yazıya bakmak lazım yazımı diye birde yazana bakmak lazım .......

Ben israilin yaptigi zuluma yapsin hakli mi demisim yoksa bizim milletimizin verdigi tepkinin oncelik sirasinin yanlis olduguna mi dikkat cekmisim ? Israile olan tepkime monilden acele yazdigim icin tam deginememis olabilirim. Aynen dedigin gibi yazana da bakmak lazim sen direk onyargiyla yaklastigin icin bende sana kisaca boyle cevap veriyorum. Yoksa benim filistin bombalanirken muhammed oldu bilmem ne salak salak tezahurat yapan israillileri savunmam mumkun degil.

Tufan Job34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah filistindeki kardeşlerimizin yardımcısı olsun.
    Sistem Honda & PowerTune

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede yaşayan ve İsrail haklı ıvır zıvır diyenler ya yahudi ya da göttür...
    Ben olsam götü tercih ederdim....

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben israilin yaptigi zuluma yapsin hakli mi demisim yoksa bizim milletimizin verdigi tepkinin oncelik sirasinin yanlis olduguna mi dikkat cekmisim ? Israile olan tepkime monilden acele yazdigim icin tam deginememis olabilirim. Aynen dedigin gibi yazana da bakmak lazim sen direk onyargiyla yaklastigin icin bende sana kisaca boyle cevap veriyorum. Yoksa benim filistin bombalanirken muhammed oldu bilmem ne salak salak tezahurat yapan israillileri savunmam mumkun degil.
    Bak diyorum ki masum insan ölüyor çocuklar ölüyor sen hala milletin verdiği tepkinin önceliğinden vsden bahsediyorsun. Neyin öncelik olup olmayacağına senmi karar vereceksin. Kimsin sen ?
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak diyorum ki masum insan ölüyor çocuklar ölüyor sen hala milletin verdiği tepkinin önceliğinden vsden bahsediyorsun. Neyin öncelik olup olmayacağına senmi karar vereceksin. Kimsin sen ?
    İsrail de de insanlar ölmüştü , cocuklar ölmüştü canlı bombalar patladıgında.. Aynı tepkiyi israilde ölenler için verdinmi ? Verdiysen eyw.. vermediysen 2 kere düşün... Ayrıca israil i boykot eden arkadaşlar öncelikle bu işe facebook larını kapayarak baslayabilirler.Zira facebook bir yahudinin ve israil e hizmet ediyor.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsrail de de insanlar ölmüştü , cocuklar ölmüştü canlı bombalar patladıgında.. Aynı tepkiyi israilde ölenler için verdinmi ? Verdiysen eyw.. vermediysen 2 kere düşün... Ayrıca israil i boykot eden arkadaşlar öncelikle bu işe facebook larını kapayarak baslayabilirler.Zira facebook bir yahudinin ve israil e hizmet ediyor.
    Sanırım yahudulere karşi bir zaafiniz var . Senelerdir Abluka altinda yemeği suyu vs hiçbirşeyi olmayan bir milletten bahıs ediyoruz burda Ve o insanlar Oruçlu ölüyorlar. Bombaların altında Oruç tutuyorlar ? Ya sen napıyorsun ey güzel adam Burda bana yahudi bir piç e üzüldünmü Diyorsun ?

GELELİM ONCA ŞEHİT VERDİK NERDEYDİNİZ DİYENLERE . ....
    E-5 Karayolu

En öndeki bmw e36 34 fk 528 plakalı araç Benimdir Ve organizasyon bana aittir. Sene 2011 - 26 şehit verdigimizde lanet konvoyu . Bizim elimizden gelen bukadar .

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Konu kitlenecek arkadaslar.
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve herne hikmetse Bu bombalar Zülümler hep Ramazan ayına Denk geliyor .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)