Facebook'ta suriyeliler tarafından öldürüldüler falan yazıyor, pek anlam veremedim..
Facebook'ta suriyeliler tarafından öldürüldüler falan yazıyor, pek anlam veremedim..
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Güneydoğu turu metruk binada son buldu - Hürriyet GÜNDEM
O. Cocukları bunlar hemde çok ağır o. cocukları.. delirdim ya tanımadığım halde bukadar üzülüyorken birde tanısam kahrolurdum heralde ya.. bu kadar mı ucuz insan hayatı abicim paraları bırak motorları bırak zevkine insan öldür..
Nasıl bi ****** cocukluğudur,nasıl bi vijdandır,yahu tura çıkmış iki maceracı,ne yapmış olabilirler diye düşünüyorum aklıma hiçbişey gelmiyo,herkim ne sebeple olursa olsun bunu yaptıysa allah bin belasını versin.. Ulan canın kıymeti mıymeti kalmadı heee..önüne gelen psıkopat olmuş manyak olmuş,boş gezmiceksin bu devirde diyicem kansızın tekını vurup atıcaksın adamdan sayıcaklar ömrün çürüyecek..ıkı ucu boklu deynek..
Ne denir bilemiyorum..desenki namusa göz diktiler birinin geldiler sonra öldürdüler..onuda aklım almıyo..yolunda ıkı gezgin..nasıl bi açıklaması olucak bu işi yapan götverenlerin..inşallah tez zamanda yakalanırlar..
Daha ufacık çocukları vardı ya aklıma geldikçe sövüp sövüp deliriyorum abicim ya :@
allah rahmet eylesin allah geride kalanlara sabır versin yarabbim
Dr.Ecu AntaLya
Hurrıyet mansetten haber yapmış olayı ;
Hürriyet Mobil
Bende haberlerde yeni okudum, Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Bu nasıl bir vahşiliktir bin insan nasıl bu şekilde cana kıyabilir, nereye gidiyoruz biz böyle. Artık sokakta yürürken insanlar birbirinin yüzüne bakmaktan çekiniyorlar kötü bir sonuç doğmasın diye, yazıklar olsun allahın laneti üzerlerinde olsun böylelerinin![]()
İnsanın boğazı düğümleniyor. Çok acı.
Şu mübarek günlerde Allah yakınlarına sabır, bunu yapanlarada lanet versin.
hürriyetten okudum. Allah topunun belasını versin. bin beterini onların çocuguna eşine gözlerinin önünde yapsınlar inşallah. kısasa kısas.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
İnsanlığın geldiği hale bak şu mübarek ramazanda nasıl bir psikolojidir nasıl bir caniliktir Allah belalarını versin...
çok şey derdimde ... benimde babam dogulu ama bu insanlar varya ah ah iyilerini çekiyorum aradan ama ne ima ettiğimi biliyorsunuz bu şerefsizler bu adiler mahfettiler lan ülkeyi... Kendi ülkemizi cehenneme cevirdiler... ne istediniz lan melek gibi adamlardan ha ? Din dil ırk olarak söylemiyorum yanlış anlaşılmasın... kötü niyetli insanlardan bahsediyorum... neyse cok üzgünüm çok sinirliyim yanlış syler söylemiyeyim...
http://inciswf.com/1287955941.swf
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Moralimiz sıfıra indi valla girdik 2 dk foruma neşelenirim diye. Halfetiye defalarca gittim hala da giderim orda tekne turuna çıkılan yerlerde turistik kısımlarda hiç sorun yok ancak bu motorcular daha sınıra yakın kısımlara doğru gezmeye çıkmışlar orda olanlar olmuş. Malesef ki allah rahmet eylesin allah ailelerine sabır versin...![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
aklıma birde en kötüsü geliyor... fotograflarda gündüz vakti yiyip içiyorlardı.. Umarım umarım bu cinayetler ramazan ayı ve oruçla ilişkilendirilip yapılmamıştır... Daha önce öldürülenler ve saldırılanlar oldu niye oruç tutumuyorsunuz diye... Birde bulundukları bölgede yogun suriyeliler varmış sanırsam... Neyse yakında ortaya cıkar insanın aklına her kötülük olabilirmiş gibi geliyor... mantıklı düşünemiyorum sabahtan beri... Çok üzgünüm ve kızgınım...
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Allah rahmet eylesin ailelerine de gani gani sabir versin sinirleri yerinden oynuyor insanin...Yapanlar en kisa surede bulunur umarim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)