Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun konusucak cok sey varda iste konusunca ondan sonra bianda sen kötü oluyosun
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun konusucak cok sey varda iste konusunca ondan sonra bianda sen kötü oluyosun
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Bu ulke bisikletle tum ulkeleri gezip Tr de tecavuze ugrayip oldurulen insanlari gordu ama
Sorsan muslumaniz. Bazen nefret ediyorum ulkemden.. Soylenecek cok sey var ama.... Allah rahmet eylesin.
Allah Rahmet Eylesin.
Umarım en kısa zamanda aydınlanır herşey
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Malesef adana da otopsileri yapiliyor. Kursun sikilarak oldurulup taninmamalari icin tasla eziyorlar. Motorlarin kontak anahtarlari uzerinde ve daha ilerisinde cadirlari ve kamp kiyafetleri ddaginik bulundu.
Yani yapan onun bunun evlatlarinin gasp veya hirsizlikla bi alakasi yok.
Abdulah abi yillarini bu ise vermis pamuk gibi bir adamdi.. Allah ikisininde gunahlarini affeder insallah. Topraklari bol olsun.
Allah rahmet eylesin. face hesabından gördüğüm kadarıyla arkadaşlarda kask kamerası var. inşallah şerefsizler kasklara ya da kameralara bi zarar vermemişlerdir.
Yazık vallahi çok yazık.Bunu yapan insan mı şimdi ??
İnşallah yapanlar en kısa zamanda bulunur.
Çocukları da varmış.
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin.
yazık vallahi motor forumunda yazmıslar nekadar dogru konusmuşBir Arkadaşımın paylaşımı ;
Ayrıca şu an bir arkadaşım cenazede Onun yazısı;
Acimizin büyüklüğünü tarif edecek bi kelime, bi cümle bulamıyorum. Ne soylesem ne konussam acının tarifini veremem ama Engin Öksüz ailesinin feryatlari, yürekleri paramparça eden aglayisina sular seller gibi akan göz yaşlarina sebep olanlari ve bizleri bu duruma sokan kişi veya kisilerin ''Allahi dini imanı mezhebi yok'' vahşice işledikleri bu darp ve cinayet yanlarına kesinlikle kar kalmayacak. Allah bin türlü belalarini versin, kazdiklari cukurlar mezarlari olsun, ictikleri kendi kanlari olsun... Tüm dostlarin başı sagolsun acimiz büyük...
Sabır diliyorum aileye ve herkeze. Motorumun anahtarının alındığı, silahin depoma dayandığı bölge. Halfeti ilçesi yakın noktalarda bireciğe yönlendiriyor herkes Ali usta diye biri var gidip görmelisin, bireciği gezmelisin deniyor. Öyle biri yok ! Tamamen Saptırma
Birecik ve güney fıratı takip eden suriye ' ye en yakın bölge. Belliki burası sıkıntılı , güneydoğuyu kötülemek değil amacım ancak motorlarınızda Atatürk imzası ve Türk bayrağı sticker ları taşıyorsanız % 50 öldürülme riski taşıyorsunuz demektir.
1881 - 193∞
Kendim yazamıyorum direk link atayım bunları yapanlara ancak bu denilebilir !
Kelimeler kifayetsiz kalıyor nasıl birşeydir bu ya kampa gelen 2 insana neden yapılır bu anlayamıyorum cidden anlayamıyorum.Kücük evlatları var o yaşta o evlatlar babasız kaldı yazık günah değil mi ya hiç mi vicdan yok bu insanlarda ALLAH BELALARINI VERSİN !
http://inciswf.com/1287955941.swf
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Umarım bu şerefsizliği yapanlar tez zamanda bulunur ve hakettikleri cezayı alırlar oç ler.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Acısından ne diyecegini bilememiş, doğma büyüme urfalıyım, halfetiye en az 20 kez, o toprakların (sınır ve ötesi dahil ) heryerini biliyorum karış karış, atatürkçüyüz diye kimse bize bir şey demedi, kuvai millinin ta kendisi olmuş , çoluk çocuk fransızlardan topragını kurtarmış bir halk var orada, istanbulda ne kadar atatürk düşmanı varsa orda da okadar, belki daha az.. Umarım bu olayın altından iğrenç bir ' oruç tutmaz kafirler, suriyeliler ya da bahsedilen anti atatürkçü bir muhabbet çıkmaz...
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Nasıl bi ülkede yaşıyoruz, Allah rahmet eylesin...
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Allah rahmet eylesin.
Öldüren yada öldürenlerin savunmasını çok merak ediyorum neden seyahate çıkmış kişilerden ne alıp veremedikleri vardı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)