yeni her zaman iyidir ama 99-2005 dönemi çok hoşuma gidiyor, kmsi astronomik değilse bakımları yapılmışsa temizse alırım
yeni her zaman iyidir ama 99-2005 dönemi çok hoşuma gidiyor, kmsi astronomik değilse bakımları yapılmışsa temizse alırım
sıfır bomboş trendline bir jetta mı aynı fiyatlara 5.20i E60 kasa dolu bakımlı temiz kazasız belasız bmw mi iyidir .. bence bmw her şekil iyidir. yeni her zaman yeni iyi olucak diye bir kaide yok..
bunu hayatın her alanına yayabiliriz çinmalı adı sanı bilinmeyen sıfır lcd tv mi iyidir yoksa aynı fiyatlara ikinci el temiz kullanılmış samsung yada Lg smart lcd v.b mi iyidir..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
10 küsür yaşında bilimum tecavüzlere maruz kalmış ne idügü belirsiz arabaya binmektense, bayiiden sıfır aldıgım az donanımlı arabayı tercih ederim..
Tango-1 never dies.
Fakat bildik araba olunca iş değişir demi hocam?
Maddi durumu iyi bu işlerle uğraşan bir abim biraz şansızlıkta yaşamıştı.
Cherokee şanzan indirmişti 5 bin fatura, daha sonra 7.35 almıştı galiba tam hatırlamıyorum. O da motor indirmiştin12 bin lira fatura.
Bana söylediği boşver bu işleri plastik arabaya binip paran cebinde kalsın daha iyi demişti.
Teşekkürler.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Bugün w114 250cE gördüm. Km ve yaş takıntıma rağmen çok ciddi hayran kaldım.
http://photos.ecarlist.com/2j/vs/ye/.../pO/sA_800.jpg
Ay canını yerim.![]()
Temiz derli topluysa ve parçaları hala kolaylıkla bulunuyosa cokta önemsemem
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)