Bunada günah dendi ya pes. Ulan adam hayvan gibi gelip duramayip arabayi darma duman ediyo sakin sakin dursunmu bu arkadaş ? Dikkatli gitseydide vurmasaydi.bu durumlarda sakin kalmaya karşiyim ya dava açin yada kaza aninda inip agzini yuzunu dagitin en guzeli ki yavas yavas azalsin bu nesil baskalari zarar gormesin akillansin.
değer kaybı ödemesinden sonra, çarpan kişi yada aracın bir sonra ki sigorta poliçe fiyatı tavan yapar herhaldebuda daha kuralcı dikkatli kullanımın getirisi olur.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Arac kazalarnda aracinizn deger kaybını belirlemek icin tespit davası acıyorsunuz tespitte değer kaybı ve yattığı günün tespiti istiyosunuz , daha sonrada carpan kisiye tekrardan bir dava acıyorsunuz onceki acılan tespit davasını delil olarak gosteriyosunuz bu sekilde bir surec aslnda uzun birazda tuzlu ama cok aşırı bir maddi kayp varsa muhakkak yaplması lazm bnce ama avukat parasını ister tabikide...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tamamen yanlış biliniyor. Bu işi kovalayan avukatlar var. Ben sadece aradım ve vekalet verdim hepsi bu. Parada almadı. Sadece kazanırsam, ne kadar kazandıysam %25 i dedi. Yani tuzlu olduğu yada uğraşıldığı yok. Onlar kendisi değer tespiti yapıp ihbar çekiyor 15 gün içinde ödemezse sigorta dava açıyor. Oda 4 5 ay sürüyürmuş.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
dava kazayı yapan kişiye değil, sigorta şirketine açılıyor, bunun yazığı günahı yok. yanlış hatırlamıyorsam en geç 4 ay içinde sonuçlanıyor dava.
Bana ulas 3-4 ay gibi bir sürede bu tip deger kaybı hasar larını neticelendiriyorum.
0532 255 64 35 Ender
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Değer kaybı için açılacak dava sigorta şirketine açılmıyor rica ederim yanlış bilgi vermeyin.
Değer kaybı zararı sigorta altına alınmış bir zarar değildir. Sigorta altına alınan zarar; aracın kullanımında, görünümünde, tekniğinde oluşan aksaklık ve arızalardan ibarettir.
Hal böyle olunca da; değer kaybı talebinizi içeren davanızı karşı tarafın araç sahibi ve sürücüsüne açabilirsiniz.
Tespit davası açmak zorunda değilsiniz. Direkt olarak belirsiz alacak davası açabilirsiniz.
Ne var ki; ödeyeceğiniz avukatlık ücreti ve mahkeme masrafları alacağınız tazminattan daha yüksek olacaktır.
Takdir sizin![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Ender bey numaranızı kaydetttım musayıt bır zamanınızda sıze baska bır konu ıcın danısacagım avukatsınız sanırım. bu arada arkadasa gecmıs olsun
Değer Kaybı ve sigorta uyuşmazlıkları konusunda uzman olarak çalışıyorum aynı zamanda Bilirkişilikte yapıyor o sebeple sıkıntısı olan arkadaşlar çekinmeden ulaşabilir
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık