Cem.b seninle bi buluşamadık avrupamı anadolumu derken hafta sonu istersen bi deneme yapalım bide 207 rc miz var arabayı çevirmeden son bir kez denemek isterim
Nif typerla cemim hizli miniyle denemek isterim ☺️✌️ Bu aksam musaitseniz aksam nif sen ben bir arac daha buluruz 4 araba a yakasi bazi yapcaklarim var yapmadan denemk isterim
Nif typerla cemim hizli miniyle denemek isterim ☺️✌️ Bu aksam musaitseniz aksam nif sen ben bir arac daha buluruz 4 araba a yakasi bazi yapcaklarim var yapmadan denemk isterim
Aksam yokum beyler malesef hafta sonu olabilir Avrupa yakasi olursa guzel olur
Vize sadece haftasonu var bende
Hafta ici cikamiyorum ayrica aracim sokulu degil
Araba kullanırken yazdım bazı kelimeler telefon gazabına uğruyor arabam ile adam gıbı ilk rolümm olanları aktarmaya çalıştım gerçekleri yanı gerçekler bahane olamaz kı bahane olacak bır durum yok zaten bunu anlatmaya çalıştım
Yarın kırmızı bir 207 ile deneyeceğim. Başka polo'da var. Yarın sende gel