burdan biri alacak az düşeşe bekleyin![]()
aracın ilan fotoları iyi değil 5-6 tane karanlıkda foto var 2 tane rastgele cekilms gündüz fotosu vartavsiyem satıcaksan daha iyi fotolar koyman.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bende ona şaşırıyorum ne ilanlar arabalar var patır kütür gidiyor anlamıyorum
Evet üstte verildi şimdi
Ara ara kafamıza esince ilana koyuyoruz arabayı çok çok uzun sürelerde kalmıyor
Onu bende düşündüm aslında. Aceba ilan tarihinden mi kaynaklanıyor diye. Ben en iyisi yeni bi ilan açıp deniyeyim![]()
Aynen tam bu halde. Jantlar R jantı şuan falan. Sence az değil mi 28.500 bu haline ? Normal midir ?
fsi da satılır bendede passat vardı fsi vw sıkıntı şu alırken trendline paketler avantajlı gibi gözüksede ki aslında değil satarken ikinci elde alıcı insanlar comfort ve highlinedan aşağısına rağbet etmiyor.
ikinci el alan insanlar donanım konusunda benim fikrim daha hassas madem para vericem verdiğim paraya değsin dolu bir araç alıyım düşüncesi artık yaygınlaşıyor en azından gördüğüm edindiğim izlenim bu sohbetlerde ..
seninki sportline gerçi dengi nedir neye tekabül ediyor paket olarak bilmiyorum ama vw highline paket havada karada satılıyor kendi passatımdan biliyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
gerekli tüyolar verilmiş
takasta 13ten fazla alamadığım aracımı, 1 günde 15700e sattım, bol boya değişen problemi olmasına ragmen..
Gerekli tüyoları alıp ilanı silerek ilk adımı atmış bulunmaktayımŞimdi sırada güzel fotoğraflar ve yeni bir ilan.. hadi bakalım
![]()
Hem vw hem golf hem kırmızı hem sunrooflu hem de full sayılır. Bu haliyle satılması lazım.
Bence ilan açıklamasını biraz daha detaylandır. Güzel fotoğraflarla güncel haliyle 1 aya kalmaz satılır diye düşünüyorum.
Trameri falan biraz kabarıksa insanlar 1 adım geri atıyor. hasar kaydı falan var mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)