User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
64 sonuçtan 58 ile 64 arası

Konu: pbox-dbn 100-200 eğim bilmecesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halil matematiksel olarak olaya bakarsan A noktasındaki yukseklik ile B noktasındaki yükseklik arasındaki fark alınır. Aynen İbo'nun dediği gibi hesap yapmak durumundayız. Bununla beraber o eğrinin fonksiyonunu bilmiyorsak iki nokta arasındaki mesafeyi bilmek zorundayız.

Pboxta ayrıca altimetrede var. O yüzden sadece a ve b noktası arasındaki değil bu iki noktayı geçerkenki tüm yükseklik değerleri hesap dahilinde... (integral ile eğri altında kalan alan yolu verecektir.)

Esas sorun şu; eger bu süre için deneme yaptığını yerde eğim sürekli yukarı ve aşağı birden fazla kez değişiyorsa... hele hele de 200 e varmak istediğinizde yukarı basıyorsanız kümülatifte eğim -3 altında olsa bile sizin süreniz sürekli aşağı basan birinden yüksek olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş bir köşesi 60 metre olan üçgenle bir köşesi 1060 olan üçgende nasıl aynı açı olur Allah aşkına
    Olabilir, iki farklı köşenin uzunluklarina bakarak açı belirleyemeyiz.

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğim dediğin tanjanttır, o da basit bir şekilde karşı kenar uzunluğu bölü komşu kenar uzunluğu
    uğraştım paintte çizdim valla şimdi burda eğimi yani tanjantı belli olan bir üçgen var.. A dan başlayıp B ye inerek ölçüm alındığını düşünelim, bu yolu alış şekli her şekilde olabilir totalde alınan mesafe aynı olmak kouşuluyla eğim her durum için eşittir. Örneğin pembe renkli örnek için orta noktaya kadar yol nispeten düz, ortada dik bir yokuş aşağı, sonrasında yine benzer bir düzlük diye düşünülebilir kabaca. fakat başlangıçtakı kot - bitiş kotu / alınan mesafe her şekilde aynı çıkacaktır. Kafa karışmasın burada renkli örnekler direkt olarak yolun şekli olarak düşünülmesin, araç o aralıkta hızlı olduğu için de o aralığı hızlı almış olabilir.

benim düşüncem de iynn in dediği hesap doğru ve mantıklı olanı yani..

bu bağlamdan yola çıkarsak da uygun yol bulunur ise dbn aldatılabilir sanırım, farazi rakamlar ile konuşuyorum uzun bir süre %5-6 eğim ile ve sonrasında %8-9 eğim ile yokuş yukarı çıkan bir yol ile totalde sınır olan %-3 sınır olan ortalama eğim yakalanırsa dbn aldatılabilir diye düşünüyorum. tecrübe etmedim açıkçası ama kabaca mantığı yükseklik farkından hesaplamak ise mümkün gözüküyor, ki nokta nokta eğim verilerinin olabileceği bir database de yoktur heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğim dediğin tanjanttır, o da basit bir şekilde karşı kenar uzunluğu bölü komşu kenar uzunluğu
    uğraştım paintte çizdim valla şimdi burda eğimi yani tanjantı belli olan bir üçgen var.. A dan başlayıp B ye inerek ölçüm alındığını düşünelim, bu yolu alış şekli her şekilde olabilir totalde alınan mesafe aynı olmak kouşuluyla eğim her durum için eşittir. Örneğin pembe renkli örnek için orta noktaya kadar yol nispeten düz, ortada dik bir yokuş aşağı, sonrasında yine benzer bir düzlük diye düşünülebilir kabaca. fakat başlangıçtakı kot - bitiş kotu / alınan mesafe her şekilde aynı çıkacaktır. Kafa karışmasın burada renkli örnekler direkt olarak yolun şekli olarak düşünülmesin, araç o aralıkta hızlı olduğu için de o aralığı hızlı almış olabilir.

benim düşüncem de iynn in dediği hesap doğru ve mantıklı olanı yani..

bu bağlamdan yola çıkarsak da uygun yol bulunur ise dbn aldatılabilir sanırım, farazi rakamlar ile konuşuyorum uzun bir süre %5-6 eğim ile ve sonrasında %8-9 eğim ile yokuş yukarı çıkan bir yol ile totalde sınır olan %-3 sınır olan ortalama eğim yakalanırsa dbn aldatılabilir diye düşünüyorum. tecrübe etmedim açıkçası ama kabaca mantığı yükseklik farkından hesaplamak ise mümkün gözüküyor, ki nokta nokta eğim verilerinin olabileceği bir database de yoktur heralde
    gittiğin düzlemin eğimi var tabi yukarıda yazmıştım ama gözden kaçırmışsın.

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gittiğin düzlemin eğimi var tabi yukarıda yazmıştım ama gözden kaçırmışsın.
    anlamadım demek istediğinizi?
    gerçi sizin mesajın son bölümü ile benzer şeydi benim de anlatmak istediğim

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hortlatmış olacağım ama DBN de yapılan hilelerle ilgili bir araştırma yapıyorum. Bu konuda mıknatısla eğim yanıltma olduğunu fark ettim. Bilgilendirirseniz sevinirim
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw ..k bunun bile hilesi peşinde değil mi bizim millet

Bir arada best times ekranı hilesi ameleliliği yapanlar vardı

Mesela koşu aslında 100-150km/h

100-150 km/h arası gazlıyor

sonra ayarlara girip o sütuna geleni değiştirip 100-200 diye giriyor

best time ekrana geçince cihazın ekranda o 100-200 diye görünüyor

Kekoda bununla mutlu oluyor

ama tabi .dbn uzantlılı sdcard a kaydedilen dosyayı pbox tools ile açınca orada gerçek veriler var

Onuda sonradan photoshopla 100-200 grafik diye yayınlıyordur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)