eğim dediğin tanjanttır, o da basit bir şekilde karşı kenar uzunluğu bölü komşu kenar uzunluğu :)
uğraştım paintte çizdim valla :D şimdi burda eğimi yani tanjantı belli olan bir üçgen var.. A dan başlayıp B ye inerek ölçüm alındığını düşünelim, bu yolu alış şekli her şekilde olabilir totalde alınan mesafe aynı olmak kouşuluyla eğim her durum için eşittir. Örneğin pembe renkli örnek için orta noktaya kadar yol nispeten düz, ortada dik bir yokuş aşağı, sonrasında yine benzer bir düzlük diye düşünülebilir kabaca. fakat başlangıçtakı kot - bitiş kotu / alınan mesafe her şekilde aynı çıkacaktır. Kafa karışmasın burada renkli örnekler direkt olarak yolun şekli olarak düşünülmesin, araç o aralıkta hızlı olduğu için de o aralığı hızlı almış olabilir.
http://i.hizliresim.com/AZVZBz.jpg
benim düşüncem de iynn in dediği hesap doğru ve mantıklı olanı yani..
bu bağlamdan yola çıkarsak da uygun yol bulunur ise dbn aldatılabilir sanırım, farazi rakamlar ile konuşuyorum uzun bir süre %5-6 eğim ile ve sonrasında %8-9 eğim ile yokuş yukarı çıkan bir yol ile totalde sınır olan %-3 sınır olan ortalama eğim yakalanırsa dbn aldatılabilir diye düşünüyorum. tecrübe etmedim açıkçası ama kabaca mantığı yükseklik farkından hesaplamak ise mümkün gözüküyor, ki nokta nokta eğim verilerinin olabileceği bir database de yoktur heralde :)