sakin ol şampiyon
bu drahte'nin bilmediği bir konu var mı?![]()
king......
Arkadaşa bir eşek gönderin hemen..
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Maalesef bu ne ilk ne de son olacak. Bunlar gibi daha neler neler var.
Avukatlık stajımı yaptığım zamanlarda baroda girdiğimiz derslerde buna benzer olaylardan bahsedilmişti, şaşırmıştım. En çok ta "bir gece şoförlü lüks aracıyla gelip sokaktaki köpeği aracının bagajına koydurtup tecavüz eden iş adamı" örneği şaşırtmıştı beni.
Yani gerçekten sapkınlık bu.
İşin acı tarafı da hâlen bir cezai yaptırımının olmaması. Kabahatler kanununa göre para cezası alıp sıyrılıyorlar.
İstanbul Barosu bilhassa bu tarz olayların önüne geçmek için bu hususta kapsamlı bir çalışma yapıyor, öncülük ediyor ama maalesef iş yine mecliste bitiyor.
Böyle haysiyetsiz adi heriflerin bu toplumda var oldukları aklıma gelince hiç bir yakınımın toplu taşımaya binmesini istemiyorum köpeğe bunu yapan ruh hastası kim bilir daha neler neler yapmıştır
drahte1905
eskiden de s2000türkiye forumumuz varkende gerek siyasi gerek toplumsal olaylar hakkında uzun uzun yazıp tartışırdık haksız çıktığını yahut saçmaladığını görmedim eline sağlık
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Devlete de yüklenmek istemiyorum ama amk. ülkesi düzelmiyor işte.
sapığı, hırsızı, uğursuzu bitmiyor.
Allah herkese hak ettiğini versin!
Fiat's Are Faster Than You Think!
İğrendim ya böyle bişe olamaz ya
acaba drahte nin tanıdığına, sevdiğine ya da bu durum gibi hayvanına birisi tecavüz etse ne yazacaktı ?
.
Türkiyede kadına çocuğa tecavüzün cezası yokken buna ceza mı bekliyorsunuz. Bu bir sapkınlık ve bunun sokaktaki insana pipisini gösteren insandan farkı yok. Tedavi edilmek üzere müşade alınması gereken bir hastalık.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)