drahtenin diğer dediklerine eyvallah da, yani ne yazıkki doğru kısımlar var, netekim
hayvanlarla olan kısımda kayış atmış bence![]()
drahtenin diğer dediklerine eyvallah da, yani ne yazıkki doğru kısımlar var, netekim
hayvanlarla olan kısımda kayış atmış bence![]()
Built to fall....
Konu neden duruyor anlamadım surekli bakıp kufur beddua etmek için mi? Çıkarmamız gereken ders mi var? Sadece can sıkıyor gordukçe
bu nasıl bir miğdesizlik,bu nasıl bir insanlık ayıbıdır ya?
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Dedenin; adini, yerini, yurdunu, koyunu soylemeden niye meslegine, ogretmenligine vurgu yapiyorsun ki ? Bu vurguya dayanarak "sikmemislerdir" diyorsun...
Dede cahil cuheyla degil anladik ama torun cahil kalmis. Ogretmenlik meslegi ile cinsel egilim arasinda nasil bir korelasyon olabilir ki ? Gay ogretmen, Lesbian okul muduru yok mu ? Gay Imam var, Zoophilic Ogretmen mi olmayacak ?
"Sikmemislerdir", "anlattigi gibi", "essekli hikaye" gibi kendi fantezi dunyanda ki varsayimlarinin ustune kurguladigin bu hikaye ile cok uzaklasamazsin.
Torun; neden sonuc iliskisi icinde cikarimlar yapacaksan, nedenlerini, tercihen bilimsel ama ne olursa olsun saglam gerceklere dayandirmalisin, mesala muhattabinin "dedem ogretmen" diyorsa buradan baslayabilirsin. Sonuclarini ise bu gercekler ustunden akla ve mantiga uygun olarak turetmeli ve "gay imam" gibi orneklendirmelisin.
Bu arada dedeler ogretmen ama ne ogretmeni olduklarini soylemedin. Her "mektepte" calisan matematik, cografya fln ogretmiyor biliyorsun dimi.
Buda demogajik tartismanin nasil yapilacagi. Onemli olan gercekleri saptirmaman, adam dedem ogretmen dedi ise ustune kurgulamadan yazacaksin.
Ihtiyacin olan biraz pratik ve birkac kivrim.
Deden bilir mi bilmem ama benimde bildigim birsey var, moderator ile tartismayacaksin.
Buda internetin 25 kuralindan biri.
Son olarak, dedem katil olabilir, penicillinin mucidi olabilir, beni ne baglar, Etiler - Maslak taraflarindan zamaninda arazi kapatmadikca....
-----------------------------------------
Olayin asli su, X sayida dede bu isi yapti, yapiyor, yapacak. Bunlar senin dedelerin degil [ogretmenlermis sonucta], onun dedeleri degil, ama birilerinin dedeleri. Isin vahimi bu dedelerden biri belki metrobuste arka koltugunda oturuyordu bugun.
Bu adami soyutlamadan once kendinize bakin ve bu olay sandiginizdan cok daha yaygin gibi; gayet basit, anlasilabilir bir anekdotun igneleyici ornegini, nasil boyle kisisel aliyorsunuz anlayamiyorum.
Turk milletine makaleden alinti yap okumaz, yazmislar der, ama kendisininde bildigi gibi, "dedeler yapti" diyince verdigin ornek daha gercekci, sindirilebilir ve inandirici oluyor.
Bana ne sizin dedenizden...
Yahu ne Zoophiliası ne eşeği ne dedesi ne saçmalık bu ya Asacaksın bu onun bunun çocugunu olacak bitecek
Alfa Romeo 159 Booster
bence bu kadar yabancilamaya gerek yok drahtenin yazdiklarini kaniş_vuruş_nasildamikiyor.avi bir tuş kadar uzagimizda. nette ne adamlar var.askerde tavukmu bafileyen dersim eşşekle dunyalar arasi temasa geçenmi neler neler.
Drahte, moderator filan bilmemde dedigin gibi ef186 dedesi icin ogretmen dedi olaydan soyutladi, bi anda dedesi iyi oluverdi, sen ayni seyi yapmiyormusun?
Çogu yorumları okudumda,gerçekten çogu kısı ne ıstediğini bılmıyor kımı demıs hırsızlık yapanın kolunu kes,kımı demıs ıdam gelsın tamam geldı bu seferde serıat geldı dıye kıcını yırtacan,YOK Bu ulke nasıl bır ulke 75 mılyon nufusta ıllakı bu gıbı adi suclar olacak dunyanın her yerınde var cunku, var dıyede olsun demıyoruz zaten bu olaydakı adamda muhtemelen ağır travmalar geçırıyor hastalık yanı Allah hıdayet versın benım elımden gelen bu,ek olarak bu memleketı beğenmeyenlerıde kımse zorla tutmuyor sessızce çıkıp gıdın sevdığınız ıstediğiniz yere kımsenın umrunda değilsınız en azından benım saygılar..
ya olay aldı bi dede gidiyor. Adamada hasta diyoruz... Bu hastalığa sahip olanlar bunu yapar ama bu adamın hasta olduğunu nerden biliyoruz ? yada biliniyor, rapor varmı, belki adamın fantazisi bu, hakkaten sapık ? Hadi diyelimki hasta, bu durumda olan hayvan-insan deyip hastalığın nası ne şekilde olduğunu anlatmaktan ziyade savunurmuşçasına, kaldıki öyle anlayanlar illaki olabilir. Ne şekilde çözümlenebilir ondan da bahsedebilir drathe arkadaşımız bu kadar güzel çözümlemeler yapabildiğine göre. Bu iş dedelerde değil sevgili drathe arkadasım kimin ne yaptığından ziyade devlete kadar uzanır ne işle meşgulsün bilmiyorum ama devlet ne yapıyor bu insanlara öğrenmek isterim ? bunun cevabını ararım ben. Böyle insanı ben sokakta görsem yanımda ailem yada kız arkadaşım varken ? Bi düşünsene sende.. Şahsen hastalık konusunda o kadar bilgim olmamasına rağmen( sağol sayende biraz daha iyi öğrendim buarada ) ben tepki gösteririm, ailem için endişelenirim. Evdeki kimseyi o civarda dışarı salmam.. Yani demem o ki Dede'leri geçelim devlet bu konuda ne yapıyor onu söyleyelim ? yada neler yapamıyor ? Bişeyler yapıyosa bizimde aklımızda olsunki yolda görürsek linç etmek yerine ilgililere teslim edelim tedavi olması için.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Toplum olarak olaylari cok abartiyoruz. Ya cok seviniriz ya cok uzuluruz. Duygusal toplumuz cunku![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Drahtenin söylediğine göre bu kişi hasta. Hastalığın mk. Böyle hastalık mı olur? Bizde araba hastasıyız egsozamı yanaşıyoruz ? Şimdiki devre bakıyorumda bir hastalıktı, psikolojiydi aldı başını gidiyor. Her saçma ve adi suçun arkasında psikoloji yatıyor. Bu tamamen saçmalık. Dünyadaki tüm insanların vicdanı, örf ve adetleri vardır ve hiçbir yerde köpek becermenin yeri yoktur. Köpeğe bakan adam yarın birgün bizim yakınımıza, sevdiklerimize de bakabilir. O zamanda psikolojik diyebilecek misin?
Heryerde bu tür olaylar yaşanabilir ama yaptırımı ağır olmalıki bu işi yapan oç o duyguları içinde bastırabilmeli. Herkese psikolojik destek veremezsin hele hele bizim ülkemizde hala deli muamelesi yapıyorlar psikologa gidenlere.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
drahtenin kalemi kuvvetli de yazdığı o kocaman 2 postun içi neredeyse bomboş.. Doğru söylediği 1 2 cümle de arada kaybolup gidiyor.. Son sayfadan okuyan varsa, açmayın dedeler !!
.
Ulkemizle alakasi yok insanlikla alakali durum. Herkes neden memleketi elestiriyor? Yurtdisinda olanlari takip etmiyor musunuz
Bu adamin cezasi net idam olmali. Piskolojisi bozuk delidir bunun adi. Allah sonunu hayir etsin.
içimden geçenleri buraya yazarsam, kesin forumdan men yerim.
Bu nasıl bir insanlıktır, pardon hayvanlıktır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)