User Tag List

Sayfa 12/30 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
557 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Dolandiricilik

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok öyle bişey konu başlığındaki dolandırıcı ibaresini silecem. Adam dolandırıcı olmadığını kanıtlarsa konuyu açan şahısa kanıtlanmış bir dolandırıcılık olmadığı için ve bir mahkeme kararı olmadığı için ceza vercem.

Bu işler böyle. Dilediğinizi yazabilirsiniz ama kanıtladığınız müddetçe. Arada olan anlaşmazlık için kimse kimseye dolandırıcı diyemez.

Konuyu ilk günden itibaren takipteyim şu makbuzlar gelsin çözecem durumu.

Olması gereken de buydu

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi o kadar laflar soylendi dolandirici denildi peki olay bitince konu silinebilir tesekkurler mi olacak yine ?

Klasik haline geldi bu.Derdi olan direk konu aciyor saydiriyor parasini geri alinca neyse kapatalim oluyor.Garip bir olay degil mi ? Madem cozuluyor bundan once biraz daha sabirli olup iletisime gecmeye calismak daha dogru gibi.
    Ben ilk actigim konuda dolandiri ibaresi kullanmadim ama sabrettim ulasmaya calistim mert cana ailesinlede cok kibar konustum faceden engellendim olayin uzerinden tam 3 ay 5 gun gecti soylermisin daha ne kadar sabredseydim

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkat kardeşim mertcan üstüne düşeni yapmış sende o jantlarla bir ilgilen geri yollansın olayda tatlıya bağlanıp kapansın..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam musterisini niye engellerki? Niye telefonlarina cikmazki oda ayri bir durum

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ürün içi para gönderdiğim kişi beni engellerse ve hiçbir şekilde ulaşamazsam bende dolandırıldığımı düşünürüm. Kaç aydır cevap alamadığını söylüyor ama buraya konu açtıktan sonra nedense hemencecik çözülüyor konu. Buraya konu açmamış olsa belkide hala ulaşamamış olacak ve hiç parasını alamıyacaktı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkat kardeşim mertcan üstüne düşeni yapmış sende o jantlarla bir ilgilen geri yollansın olayda tatlıya bağlanıp kapansın..
    Tabiki bende bunaldim bu isten ben ustume dusen gorevi zaten yapicam ama burda ben herseyi anlatiyorum hem delilli hem ispatli hala suclu beni goren var tamam benim de hatalarim olabilir ama konuya tam hakim olmadan yargilama yapmasinlar bu isin buralara gelmesinin sebebi ben deilim

ersandeniz
    Misafir
    bence de bir insana dolandırıcı demek bu kadar kolay olmamalı, açıkçası ben parayı gönderdiğimde bana dava açılmasa bile, karşı dava açarım hakaret iftiradan alırım tazminatımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda konunun basindada yazdim simdide yaziyorum lutfen iyi okuyun isin ciddiyetni anlayin ben elimden gelini yaptim mert cana ulasamayinca ailesine ulastim hic bir sekilde saygisizlik kotu bir soz soylemedim yaziyorum iyi okuyun aile dostu cagirdi kalktim is cikisi 24.00 de esimi oglumu aldim sultanahmete gittim durumu anlattim yine bana yardimci olunda baktimki bu is boyle olmuyacak avukata durumu anlatip el sikistim sizinle burdada paylastim ihtarnameyi bilmem isin ciddiyetinin farkinda oldumu bazi arkadaslar konuya hakim olun lutfen ona gore yazin bir is yapiyosan arkasinda durucan duramiyosan sonuclarina katlanican bedelini odeyeceksin

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda konunun basindada yazdim simdide yaziyorum lutfen iyi okuyun isin ciddiyetni anlayin ben elimden gelini yaptim mert cana ulasamayinca ailesine ulastim hic bir sekilde saygisizlik kotu bir soz soylemedim yaziyorum iyi okuyun aile dostu cagirdi kalktim is cikisi 24.00 de esimi oglumu aldim sultanahmete gittim durumu anlattim yine bana yardimci olunda baktimki bu is boyle olmuyacak avukata durumu anlatip el sikistim sizinle burdada paylastim ihtarnameyi bilmem isin ciddiyetinin farkinda oldumu bazi arkadaslar konuya hakim olun lutfen ona gore yazin bir is yapiyosan arkasinda durucan duramiyosan sonuclarina katlanican bedelini odeyeceksin
    Ulaş yada ulaşma mahkemeye verip, mahkeme sonucu arkat haklıır karşı taraf dolandırıcıdır demediği müddetçe hiç bir yerde bu adam hakkında ne yazık ki dolandırıcı kelimesini kullanamazsın.

Hukuk devletiyiz bizde ona inanıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulaş yada ulaşma mahkemeye verip, mahkeme sonucu arkat haklıır karşı taraf dolandırıcıdır demediği müddetçe hiç bir yerde bu adam hakkında ne yazık ki dolandırıcı kelimesini kullanamazsın.

Hukuk devletiyiz bizde ona inanıyoruz.
    Dedigim gibi ilk actigim konuda zaten dolandirici ibaresi kullanmamistim hakli olabilirsiniz

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedigim gibi ilk actigim konuda zaten dolandirici ibaresi kullanmamistim hakli olabilirsiniz
    Sildim o zaman şuanda dolandırıcı ibaresini. Eğer verdiği sözleri tutmazsa birlikte ekleriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sildim o zaman şuanda dolandırıcı ibaresini. Eğer verdiği sözleri tutmazsa birlikte ekleriz
    Tamam tesekkur ederim ben zaten soz verdim paranin bir kismi yatirdim obur kismini onumuzdeki hafta ici diye burda sozlestik ben aldiysam herseyi burda makbuzuyla birlikte sizinle paylasicam ama tamamini almadan bu konun kapanmasini istemiyorum

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu başından beri okudum.

dostane bir alışverişte, öncelikle 2 jant gelmişse güvenip alması gerekirdi ve esktra bir vergi ödenmesi gerekiyorsa da bunu yardımcı olan arkadaşına yüklemeden sevdiği jantları alabilmek adına ekstra maliyete katlanması gerekirdi Arkat'ın.

Ama irtibatı kesmek, telefonlara çıkmamak ve buraya konu açılıncaya kadar muhatap olmamak ne demek? insanı dolandırıldığı hissine sürükleyebilir bu tavır.

Hatırlayanlar olur, RtrWrks'e 5k peşinat yollamıştım Malibu'mu restore etmeleri için, 4 ay boyunca arabamı almaya gelmemişlerdi ve son 2 ay boyunca ne şirketten yetkiliye ulaşabildim, ne mesajlarım iletildi ne de şirket sahibine cepten ulaşabildim ve bende internet üzerindeki otomobil platformlarında olan durumu duyurmaya çalıştım. Dikkat çekmesi için bende Dolandırıldım diye başlık açtım ve sonuçta buradaki duyarlı arkadaşlarımın tepkileri, şirketin face wall'ına yazılan yorumlar vs sayesinde son 2 aydır muhatap bulamadığım firma, param konunun patlamasından 1 gün sonra hesabıma geçmişti.

Demek ki bazı konularda insanların kibar bir dille bile olsa ailelerine ulaşıp rahatsız etmektense, bazı ağır ithamlarla muhatabı aylar sonra karşınıza getirmek daha makul bir seçimmiş diye düşünüyorum ben.

İki tarafında aynı derecede hatalı davranışlarda bulunmuş ve ceza konusu tabi ki yönetimin işi ama Mert Can da site içerisindeki güvenilir yapıyı(kimsenin parası kendisinde kalmamış olabilir) kullanarak girdiği işte, karşı tarafa geçici süreli bir maduriyet yaşattığına inanılıyorsa ceza verilmeli düşüncesindeyim.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

kifanhom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzücü olaylar .. ama zamanında ve doğru iletişim ile bu kadar büyümesi çok rahat engellenirdi diye düşünüyorum.
    umarım tatlıya bağlanır.
    bir de gümrük konusunda asla yalan beyan yapmaya çalışmayın.
    livin' on the edge

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu başından beri okudum.

dostane bir alışverişte, öncelikle 2 jant gelmişse güvenip alması gerekirdi ve esktra bir vergi ödenmesi gerekiyorsa da bunu yardımcı olan arkadaşına yüklemeden sevdiği jantları alabilmek adına ekstra maliyete katlanması gerekirdi Arkat'ın.

Ama irtibatı kesmek, telefonlara çıkmamak ve buraya konu açılıncaya kadar muhatap olmamak ne demek? insanı dolandırıldığı hissine sürükleyebilir bu tavır.

Hatırlayanlar olur, RtrWrks'e 5k peşinat yollamıştım Malibu'mu restore etmeleri için, 4 ay boyunca arabamı almaya gelmemişlerdi ve son 2 ay boyunca ne şirketten yetkiliye ulaşabildim, ne mesajlarım iletildi ne de şirket sahibine cepten ulaşabildim ve bende internet üzerindeki otomobil platformlarında olan durumu duyurmaya çalıştım. Dikkat çekmesi için bende Dolandırıldım diye başlık açtım ve sonuçta buradaki duyarlı arkadaşlarımın tepkileri, şirketin face wall'ına yazılan yorumlar vs sayesinde son 2 aydır muhatap bulamadığım firma, param konunun patlamasından 1 gün sonra hesabıma geçmişti.

Demek ki bazı konularda insanların kibar bir dille bile olsa ailelerine ulaşıp rahatsız etmektense, bazı ağır ithamlarla muhatabı aylar sonra karşınıza getirmek daha makul bir seçimmiş diye düşünüyorum ben.

İki tarafında aynı derecede hatalı davranışlarda bulunmuş ve ceza konusu tabi ki yönetimin işi ama Mert Can da site içerisindeki güvenilir yapıyı(kimsenin parası kendisinde kalmamış olabilir) kullanarak girdiği işte, karşı tarafa geçici süreli bir maduriyet yaşattığına inanılıyorsa ceza verilmeli düşüncesindeyim.
    Oncelikle guzel ve kibar yorumunuz icin tesekkur ederim konuyu yanlis anlamissiniz ben mert cana 17.06.2014 yolladim parayi ayni gun jantlari usa da siteden aldim dedi neyse bu zaman zarfinda aradan zaman gecti ben antalyaya gittim abi jantlarinin 2 tanesini yolladim sen evde yoksan jantlar geri doner uzerine dusme exstra para aliriz merak etme dedi neyse ben istanbula geldim mert csn ne oldu jantlar dedim abi sen evde yoktun geri dondu diyince suphelendim ptt kargoyu aradim boyle birsey imkansiz diyince film koptu bakin 17.06.2014 onun yolladigi 2 jant 18.08.2014 geldi ve takildi mert can ne yapcaz jantlar takildi dedim abi fatura ayarlicam okuldayim dedi ondan sonra iletisim kesildi gerisini biliyosunuz zaten

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok üzün konu oldu benimde atlamış olduğum şeyler olabilir tabi ama hararetinizi düşürüp sakin bir dille çözüme ulaşmanızı dilerim ki şuanda da öyle oluyor, hakkınızda hayırlısı.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar, site yönetimini de düşünün biraz... kendi forumumda buna benzer olaylar oldu, bütün database i isteyeceklerdi az daha savcılıktan... forum sahibinin silmesi de sıkıntı oluyor, hele ki screenshot alındıysa... insanlara, kurumlara,işletmelere vs 'sahtekar, dolandırıcı vs' derken çok dikkatli olun, yazdım bitti ile bitmiyor...

kendi notum: dolandırıcı adam sana jant göndermekle uğraşmaz, para göndermişsin çatır çatır yer, ne uğraşacak 4 jant geldi 2 si gümrüğe takıldı düşük fatura çıkarttırdı tekrar yolladı vs ile! her ticarette zora düştüğünüzde karşı tarafı dolandırıcı olmakla itham etmeyin, bazen ticaretin şartları sıkıntı yaratır.. haaa bu iş 'ticaret' değilse de, yapmayın arkadaşlar, bu kadar laf yediğinize değer mi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K0213 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok üzün konu oldu benimde atlamış olduğum şeyler olabilir tabi ama hararetinizi düşürüp sakin bir dille çözüme ulaşmanızı dilerim ki şuanda da öyle oluyor, hakkınızda hayırlısı.
    Evet suanda sozlestik burdada herkes sahit inanin araba muhabbetinden bile sogudum yoruldumda hic bir kimse bu durumlara dusmek istemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kifanhom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üzücü olaylar .. ama zamanında ve doğru iletişim ile bu kadar büyümesi çok rahat engellenirdi diye düşünüyorum.
    umarım tatlıya bağlanır.
    bir de gümrük konusunda asla yalan beyan yapmaya çalışmayın.
    Zaten yurt disindan parca almanin zorluklarini biliyodum ama mert can devamli parca yolluyo bu isleri iyi bildigi icin guvendim bu saatten sonra yurt disindan en ufak birsey bile alma taraftari deilim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)