User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
135 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Aslında gerçek olmayan Şehir Efsanesi Araç sorunlarını paylaşalım

logıcthıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genelde ustaların değiştiriyorum diyipte tamir edip geri koymasından kaynaklanıyormuş sanırım 2 ay da 2 kere değiştirdim usta dedi bunu tamir edip geri koyuylar ondan sürekli bozuluyolar diye şimdi 3-4 aydır sağlam
    Bazı uzman elektrikçiler akülerini teke düşürürler mesela bu L 300 lerin,sebebide gerek yokmuş iki aküye.
    Bi keresinde aküleri degiştirmeye gittim adam ille tek aküye çevirelim abi bunu gerek yok iki taneye diyo ben diyorum sanane kardeşim para benim degilmi tak iki tane diyorum hala inat ediyo zorla iki tane taktirmistim o zamanlar.Belkide sebebi budur sarj dinamosunun bozulmasinin.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baktigin araba muhtemelen kaan'in arabasi 15 beyaz jantli ve yesilkoyde ise. Ben sahidim aldigindan beri 5 6 lira masraf etti arabaya 120 liraya on disk balata takimi diyosunuzda hersey oyle deditginiz gibi olmuyor iste canli gidip bakarsaniz anlarsiniz . Zaten 1 aya ingiltereye gecicek satilmazsa garajda yaticak arabasi sikinti yok o konuda.
    Bilgi için teşekkürler bende honda civic buldum zaten bayramdan sonra alıcam kısmetse
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alfa romeo mu uzak durun uzak
    Yakın arkadasımda Alfa 166 var 99 model. Istanbuldan 3 gunde geldık yol uzerındekı butun sanayılere gırdık sanırım. Sozde tıcaret al sat amaclı almıstık 2013 ekım ayından berı satamadık 3 defa motor 2 defa sanzuman toplandı. Bı gun cam dugmesı calısmaz bı gun kalorıfer calısmaz bıgun parklar yanmaz adamın agacına ıncır agacı dıktırdı. Parcasıda asırı pahalı bı volanı 1200 lıraya aldı 1 ay bekledı. UZAK DURULMASI gereken arac 166 lar..

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    166 yı al sat olarak almanız başlıca hataymış benım de emlacılık yapan yakın arkadasım 2009 da arsa karsılıgı almıstı 140.000 de 3.0 v6 modelını .o zaman 14 e mı ne gelmıstı araba elektrık sorunlarından 5 yıl boyunca baş edip 5.000 km bile bınemedı hep 2. ya da 3. arabası oldu en sonun da beyın bır arıza çıkardı araç kendını kılıtledı çekici ile ıstanbula goturdu alfa servısı 5.000 kusur masraf çıkarınca 6500 tl e bagcılar da bı hurdacıya sattı geçenler de sahıbınden de ılanı vardı farklı bı galerı de 30.000 tl den ılan koymuslardı
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazıldı mı bilmiyorum da 2004 civarı tam otomatik Citroen, ve belki peugeot şanzımanları. C5'te 2.0 dizel motorda kullanılan ile 1.4 benzinli 206'da kullanılan şanzımanın tamamen aynı değilse de çok benzer olduğunu duymuştum. Baya aptal bir makine, kaç kere sorun çıkarttı, 3'te takılı kalıyordu, bir gün dur kalk trafikte giderken vites değiştirdi, yanımdaki arkadaş dönüp arkaya baktı biri mi çarptı diye. Bir kere yine trafikte çarptılar, ben vitese baktım bu niye yaptı böyle durduk yere diye cidden çarptıklarını çarpan arkadaş inince anladım. Tüm fransızlardan soğuttu lanet şanzıman.

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski nesillerinden dolayı opele çakma alman diyorlar

yeni nesile binseler başka markaya bakmazlar
    Eski arabam astra j idi sıfır aldım 140lık manuel olanı yazılım komple egzoz yaptım. Yinede inanılmaz kötü hızlanıyordu söyledikleri beygire göre ayrıca iç kısım kalitesiz

Doğa977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en büyük şehir efsanesi şüphesiz AlfaRomeo ile ilgili olanlardır bence

Alfa'yı yerin dibine sokan insanların %95'i hayatında Alfa'ya binmemiş, Alfa'yı teyzesinin arkadaşının kayınbiraderinin iş ortağının yeğenindeki Alfa'dan bilirler. Kalan %5 ise bakımsız Alfa'lara denk gelmiştir. Ön takımları naziktir, yakıtı sınıfındaki diğer markalardan fazla değildir. Ustası büyük şehirlerde kolayca bulunur, parça problemi de çok niş ve Türkiye'de sayılı modelleri hariç yoktur. Performansı, yol tutuşu ve tasarımı sınıfının hep zirvesindedir. Bakımlısı bulunur, bakımlı ve düzgün kullanılırsa parasının hakkını zevk ile verir, özel hissettirir bu narin kardeşler.

Fransızlara cacık derler, 1.6 HDI berlingo'muz 367 binde turbo patlattı. 367 bine kadar bakım dışında servise gitmedi. Üstelik hep uzun yolda ve bazen şehiriçi yüklü dolaştı. Opel'lere de bi önyargı var belli bi kesimde. Ama arkadaşımın Corsa D 1.3cdtı'ı hor kullanılmasına rağmen hiç sıkıntı çıkarmamıştı.
    06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
    06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
    06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sorunu degılde arabanın 100 km hızıyla otobusunkı bir değil otobusun tekerleği buyuk olayı var

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sorunu degılde arabanın 100 km hızıyla otobusunkı bir değil otobusun tekerleği buyuk olayı var
    Hala bunu böyle olduğunu savunan yaşını başını almış,aklı başında sandığımız insanlar var...cidden entresan

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    attıkları turun eşit olmadığını açıklarsanız arkadaşa
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi olarak merak ettiğim konu, rover'ların mesela 220 T modeli ; senede iki defa conta yakar, bir yaza girerken, birde yazın ortasında diye olan söylemi efsanedir sanırım? ingiltere vs havasına göre yapılmıs araç Türkiyenin sıcak havasına dayanamıyor ve hararet yapıp conta yakıyor kapak eğiyor v.s v.s bu kadar sorun olusturabilecek aslı astarı varmıdır bu konunun acaba ?
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    199X VTI larin 150 binden yuksegi yoktur , birilerinin subarlari nasilsa digerlerinden daha az yakar. Bazi meganlar sehir icinde 4.5 yakar, 230 yapar.
    Built to fall....

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ciddi olarak merak ettiğim konu, rover'ların mesela 220 T modeli ; senede iki defa conta yakar, bir yaza girerken, birde yazın ortasında diye olan söylemi efsanedir sanırım? ingiltere vs havasına göre yapılmıs araç Türkiyenin sıcak havasına dayanamıyor ve hararet yapıp conta yakıyor kapak eğiyor v.s v.s bu kadar sorun olusturabilecek aslı astarı varmıdır bu konunun acaba ?
    Soğutmalarının sıkıntılı olduğu doğrudur..eşeğe biner gibi binilmezse hiçbişey olmaz.. benim mgf'im içinde aynı söylemler vardı, 1.8 vvc motor.. Motor arka-ortada, aldığım yaz hepsi güney sahil olmak üzere yaklaşık 3000km yol yaptım..hararet oynamadı bile..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiat'ın otomatik vites dizellerinde robot problemi olduğu söylenir. Ben öyle bir şey ile karşılaşmadım şehir efsanesi bu tamamen.. Ama benzinli modellerinde bu şikayetler var
    SKODA SIMPLY CLEVER

vinz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gece arkadaş bu mevzudan dolayı çıldırttı beni . 2 saat anlattım yok hala ısrar ediyo . en son halası fizikçiymiş de ona sordu kurtuldum .

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 - 1.3 arabalar çok az yakar (dizelden bile)
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özellikle Hyundai Yada Honda üstüne para verseler alınmaz diyen amcalarımız var ve Sahin yerli malu parçası ucuz sanki hergün sanayiye gidecem haa bide bizde Caddy vardı hepsi turbo kesiyorlar dediler ama şeytan kulağına kurşun köpek gibi gidiyo maşallah at gibi kesme felan da olmadı
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_Carizma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 - 1.3 arabalar çok az yakar (dizelden bile)
    1.2 Turbo EDC Captur kullandim 7.5 litrenin altina inemedim 8 litreyle biraktim en son he ama son ortalamada benim de payim var
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peugeot alma elinde kalır.
    Bmw merso olsun 80 model olsun
    hyundai kia falan aman aman uzak dur.
    200k ' da motor ister bu
    japon arabası yav daş gibi daş hemide çok pis gaçıyoo

daha sayılacak cok sey var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)