Öncekinde en azından ekran ayrılmıyordu. Bu daha kötü sonuçlanıp, ekran da ayrılmış. :)
Printable View
Öncekinde en azından ekran ayrılmıyordu. Bu daha kötü sonuçlanıp, ekran da ayrılmış. :)
Bu arada y.dışından alınan Apple ürünleri Zorlu Apple Store Uluslararası 1 yıl garanti veriyor.
Dubaiden alınınca iphone 6 1600 lira civarına geliyor sanırım? Var mı dubaiden alan daha önce?
Degisim kampanyasi muhabbeti nedir? Surekli goruyorum degisimden aldigimtelefonum satilik vs ilanlari.
Iphone 5lerde ilk serilerde ust kapama tusu bozuldugundan, belirli serileri geri cagirdilar. Gidiyorsun yenisini veriyorlar.
Ancakkk
Zorludaki apple store her yurtdisina destek vermiyor. (Bnm amerika cihaza destek veremediler tus geri cagirmasinda, kayit girdi, ben kaydini girdim ingiltere, fransa ve amerikada hemen degistirebilirler artik ben kayidini girdim diye belirtti.)
Bunun sebebi de atiyorum amerikadaki cihazlar bazi farkli gsm standartlarini da destekliyor, ama zorlunun elinde bu cihazlardan yok. Bu yuzden sana burdan vericekleri cihaz, aslinda seninkiyle ayni degil. O yuzden degistiremiyorlar. Farkli olaylarda bile 0 destek .
Apple store'a stoklar ne zaman gelir herhangi bir bilgisi olan var mı acaba ?
Dun iphone6 almak icin gittim ayirttirmistim ama elim gitmedi alamadim
Iphone dan vazgecemeyen biriyim fakat telefon un kalitesi resmen dusmus arkadaki o beyaz cizgiler facia
On ekran ise dumduz degil kenarlari hafif bombeli gibi duruyor
Cozemedim ama resmen samsung olmus plastik diye sevmezdim ama pek farki kalmamis
Hayir telefonda lazim ama garip bisey olmus
Yok Apple'ın orjinal kaplarını diyorum ben çirkin diye bi tek onlar var.
Benim almak istediğim bu;
http://www.spigen.com.tr/Spigen-iPho...id,PR-715.html
Ama şimdilik ince şeffaf bi kap aldım oda işimi görüyor gayet sade ve kibar ayrıca ince olmasıda güzel 30tl verdim ekran koruyucu ile birlikte.
Evet iphone 5, ben de iki ay kadar önce gidip home tuşumu değiştirmiştim.
Arkadaş açıklamış bir kısmını ek yapayım, Apple sitesinden telefonun seri numarasını girerek öğrenebilirsiniz değişime uygun olup olmadığını.
Evet ücret karşılığı işlem yapılıyor. Üzerine ekleyip üst model alma imkanı yok maalesef, eğer sorunlu seridense ve değişim gerektiriyorsa aynı renk ve aynı model ile değiştiriyorlar.
Yalnız verdikleri cihazlar bizim normal aldığımız gibi sıfır kutudan çıkan cihazlar değil; daha ayrıntılı bilgi için: :)
http://www.techturkey.com/forum/show...Eim-program%FD
Daha fazla iphone 6 kullanıcısı yok mu aramızda ? İyi kötü yorum alsak
Ben turkcell tahadutlu ıphone 6 aldım ve samsung s4ten ıphone 6 ya gectım gercekten cok basarılı suan kurcalamama rağmen şarjı 1gun goturuyor.Ben şahsen tavsiye ederım
6 çok başarılı olmuş şu anlık bir sıkıntısı yok. Boyu çok ideal. biraz daha büyük olsaymış sıkıntı olurmuş tam ucunda bırakmışlar.
note 4 deki Quad HD süper amoled ekran bile başlı başlına bir fark.. hepsini bir köşeye koydum..
6 da beni en çok mutlu eden gelişme batarya. Gayet başarılı olmuş bu sefer.
Genel olarak memnunum ben henüz bir eksi göremedim.
İstanbulda bahçelievler bakirköy mevkide veya beylikdüzü Turkcell taahhütlü iphone 6 alan varmı aramızda ? bayramdan sonraya gün veriyorlar?
Ben de 6 Plus tan çok memnunum, şarj-kamera-kullanım çok başarılı.
Tek eksik diyebileceğim kapları daha yaygınlaşmadı :D
Zorlu center apple store da nakit fiyatı nedir iphone 6 siyahın ?
kalem hassasiyeti çok arttırılmış ekranı 518ppi, bayağı bi kurcaladım selfie sevenler için bayağı seçenek eklemişler, üzerinde rom atmadan proyam yüklemeden yapılabilcek herşeyi nerdeyse koymuşlar demonun kasası basitti ama bana gelen ilk versiyon demo olduğundan piyasaya çıkanla dağlar kadar fark olucaktır, ayrıca benim test ettiğim cihaz normalde 2.7 snapdragon işlemcili olsada türkiyeye bu işlemci ile gelmeye bilir uygun fiyat politikasından dolayı bilginiz olsun :)
shiftdelete ekibinin ıfa 2014 fuarındaki first unpack izledim gerçekten bu sefer kullanıcıların bütün istek arzu ve sıkıntılarını dinlemiş samsung.. tel o konuda çok iyi.. çok detaylandırmalar var.. mesela en basitinden arkadaki selfie sensörü ve basit gelebilir ama bizim note3 lerde en büyük sorun yandaki gümüş gibi görünen kalitesiz plastik çerçeve o bir zaman sonra kapak sök tak falan boyası atıyor aşınıyor çirkin bir görüntü oluşturuyor.. misal note4 de hakiki gümüş kullanmışlar falan ince detaylar ama kullanıcı yorumlarını dinlemişler.. o güzel.. yarım saatte sıfırdan şarj etme özelliği de çok iyi.. zamandan tasarruf.. ekran zaten efsane olmuş..
ben öyle marka fanatiği biri değilim note3 ümden önce htc one vardı ondan önce lg iphone um falan oldu ama şu sıra tel alıcak olsam note4 ü beklerdim bir bakardım ona göre kararımı verirdim acele etmezdim..
yarım saatte %50 cihaz kapalıyken ediyor ama genede çok iyi sure :)
gear s de aynı şekilde kusursuz olmuş aslında son güncel hali ve aksesuarları için anlatıcak çok fazla detay varda iphone6 konusu piç olmasın :D
Yaklasik 1 haftadir 6 kullaniyorum su an icin cok memnunum. Boyutu tam kararinda olmus sarji biraz daha uzun gidiyor ve banami oyle geliyor bilmiyorum ama daha cabuk sarj ediliyor.
İphone 6 plus gold 128 gb bulabilecek olan varmı acele geri dönsün bana cok acele
Androidciler basmis burayi :D
Çok büyük telefon sevmedim ama canlı olarak bakma fırsatı bulamadım 6 ve 6 plus için.
Sizce plus dev midir yani benim için apple ergonomikliğiyle öncüdür. Aslında 6 nın kıvrımlı olması benim pek hoşuma gitmedi ama yakından görmek lazım belki hoştur bilemiyorum.
Şimdi nakit almak mı mantıklı taahhütlü almak mı yoksa yurt dışı mı ne diyorsunuz ? Ve alan arkadaşlar tam olarak kaça aldıklarını yazarlarsa sevinirim. Turkcell'den de alabilirim fatura üstünden.
5 den note 3 e sirf buyuklugu icin gecmistim (kocaman ellerim parmaklarim var komik duruyo iphone kucukler) iphone 6 plus note 3 den bi tik daha kucuk ama herseyiyle muhtesem.. cuma gunu elimde olucak insallah golddan aldim note 3 ude satiyorum..
Valla ben almayı dusundum plus versiyonunu, ki uzun zamandır android kullanıcısıyım.
450 dolar pesin odeme istedikleri icin vazgeçtim, 70 dolar pesinatla lg g3 aldım. androide devam..
Bu stoklar ne zaman gelicek acaba ? Sanırım abd den bisiklet üstünde geliyor
Su an usa dede bulmak zor NY de bazi yerlerde var LA yok mesela su an
Bu h.sonu muhtemelen stok girişleri yapılır. Önümüzdeki haftadan itibaren de çoğu yerde bulabilirsiniz.