Abi 6'ya nazaran sanırım batarya konusunda daha iyi.Batarya konusundaki fikirlerini alabilirim.Aynı şekilde ekranın boyutu sorun oluyor mu veya kullanım ve cep durumu nasıl?
Zaten genel olarak ios aynı ios.
Printable View
6 Plus gold 16 gb için fiyat verebiilr misin Carolita..
Fatura kesebiliyor musun? Şirkete alacağım çünkü..
Batarya Plusta gerçekten iyi. 2 güne yakın kullanıyorum. Ekran boyutu büyük ekran ihtiyacım olduğu için benim için gayet iyi, arka cepte kullanılacak bir telefon değil, çoğu ön cebe sığıyor ama rahat olmaz. ben cüzdan ve telefonu elimde taşıdığım için etkilenmiyorum 4 varkende elimdeydi cepte taşımıyorum. Cep için büyük ama.
Günlük eğer çok kullanıyorsun 3G Wifi açık ekran parlaklık açık, 1-1,5saat oyun, swarm, instagram, facebook, safari, telefon görüşmeleri, whatsap vs sabah 8,30-gece 12-1 %10-15 kalır. Normal oyunsuz ve standart bir gün geçiriyorsan arada sırada facebook, instagram,safari vs ertesi gün akşam üstüne kadar götürüyor beni.
Bende dün ayırtıp alabildim Space Grey 6 beklediğimden güzel geldi 5ten sonra
Abi 3G'yi sadece akşamları kullanıyorum hemen hemen.Tüm gün geri kalan wifi diyebiliriz.Oyun ya hiç oynamam ya da çok çok az oynarım.Geri kalan sosyal medya ya da forumdayım işte.Ekran konusu beni çok düşündürüyor gerçekten.Bende elimde taşıyorum ancak telefonla konuşurken bile rahatsız olur muyum diye düşünmüyor değilim.Hani gerçekten büyük duruyordu 6'dan.6 tam ideal boyut ancak bataryası çok kötü sanırım.Cebe sığsa iyi olur her zaman elde de olmaz.Bilemedim aradayım çok.
Cebe sığıyor, ceket cebine de sığıyor, benim 3G Wifi hep açık dediğim süreler. Eğer internette çok dolanıyorsan kesinlikle Plus al.
ben 6 da bile zorlandım 5s ve s4 kullanıyorum sen düşün. İhtiyacın yoksa 6+ gereksiz tek elle kullanmak neredeyse imkansız. konuşurken bile insanın elini ağtırı onu tutmak.
Nette çok dolanıyorum.Sırf bataryası düşündürüyor zaten beni yoksa o kadar büyük ekrana çıkmayı istemiyorum aslında.
Abi 6'da sıkıntı yok bende.Eskiden de 4.7" ekranlı telefon kullandım o yüzden sıkıntı yokta 5.5" biraz büyük kalıyor.Note 2'de çok sıkıntı çekmiştim cebime girmiyor, telefonla konuşmak ayrı dert falan o yüzden çok taraftar değilim ama 6'nında bataryası çok düşük geliyor bana.
Plus 16 yok maalesef :(
Normal 6da 16 var..
Note 4 ünde fiyatı belli olmuş 2.299 olarak ,
http://www.vatanbilgisayar.com/samsu...on.html#galeri
http://www.hepsiburada.com/liste/sam...egoryId=371946
http://www.hizlial.com/samsung-n910c...FWnkwgodtSMADQ
Arkadaşlar kolay gelsin icloud kullanıyorum ama otomatik olarak her defasinda yedek aldırıyorum şimdi yeni telefona bunu taktıktan sonra icloud'tan bütün yedekler geliyor mu acaba eksiksiz?
icloud a nelerin yedeklenmesi gerektiği ayarlanabiliyor orda hangilerini işaretlersen hepsi senkronizasyonla gelir
bir ay kadar oldu, note 4 kullanıyorum. gerçekten çok memnunum.
note 3'teki eksiklikler giderilmiş. note 3'teki gibi takılma ya da kilitlenme yaşamadım.
kamerası da cidden iyi. malzeme kalitesi artırılmış.
hızlı şarj aleti yanında geliyor ve harbiden 1 saat dolmadan %100 şarj ediyor cihazı.
telefon beyaz, orjinal samsung kapaklı kılıfı da bordo.
inanın çok farklı ve hoş duruyo bu kombinasyon.
hani şu üst sınıf beyaz cabrio'ların brandaları bordo olur ya, aynen. :)
telefonumu sattım ıphone 5s veya 6 arasında gidip geliyorumda sizce 6 için aradaki o farkı vermeye değermi ve biraz beklesem 5s ve 6 ların fiyatlarda düşme olurmu acaba ?
ya dün gold a bakıyordum oradaki satış sorumlusu arkadaş abi bu hafta bu telefon fiyatlarında beklenmedik bi yükselme oldu düşecek heralde dedi çok emin bi şkilde tam alma arifesindeyim s5 düşünüyorum bi kurt düştü içime biraz daha düşer mi sizce?
beyler bende kapalı kutu usa dan alınma simfree 64gb iphone 6 var spacegrey 2200tl
1800TL'ye kapalı kutuda 0 5s veririm ;)
Böyle bir haber gördüm bugün
http://www.bigpara.com/haber-detay/g...sureci/967922/
Pasaportsuz kullanma süresi 60 günmü olmuşş ??
Şu an Iphone 6 - 16 Gb (Silver) Türkiye içinden almak istesek, en uygun fiyatlı ve garantili olarak nereyi önerirsiniz?
acil olarak vatandan almanı tavsiye ederim yoksa bu sabah Apple tüm ürünlerine acayip zam yaptı ve devamı gelecek gibi.
Fiyatlara zam mi gelmis
Kardeşim peki Vatan dan aldığım taktirde garanti durumu ne oluyor?
Samsunglarda ithalatcı firma ve samsung tr gibi 2 ayrı durum söz konusuydu :/ Mesela ben Ankarada yım fakat samsung tr garantili almazsam Ankarada ki Samsung Başarı servisi telefona bakmıyordu garantili olarak işlem yapmıyolardı.
Apple durum nedir bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
Vatandan almamla Apple TR web sitesinden almam arasında garanti olarak bi fark var mı?
bildiğim kadarıyla fark yok ancak aralarında bayağı fiyat farkı doğacak yakın zamanda.
Arkadaşlar ani bi kararla Vatan Bilgisayardan Iphone 6 - 16 Gb (Silver) nakit 2300 TL ye aldım :)
Daha önce Galaxy S2 - Galaxy S3 ve WD 1 Tb Harici harddisk aldım bu cihazlardan telefonlarda garanti olarak hiç bir problem yaşamadım.
WD Harddisk ise bozuldu fakat 1e 1 cihaz değişimi yaptılar. Garanti olarak şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım umarım bundan sonrada yaşamam :)
Eğer taksit isterseniz Odeabank aracılığı ile 2.300 TL yi 12 taksit yapıyolar. 2300+91 TL olarak ödüyorsunuz geri ödemelerini.
Teşekkür ederim herkese :)
Taksit olayını nasıl hallediyolar? Kredi işleyişi nasıl yani?
Bizim aldığımız Vatan'ın içinde mini bi odeabank ofisi kurmuşlar,mesaj atıp onay cıkarsa anında işlemi baslatıyolar.Biz alırkende 90 küsür lira bi vade farkı ödemiştik..Bunun dışında herhangi bir dosya masrafı vs birsey cıkmıyor.
Bi kontör kart tarzında birsey veriyolar satışı onun üzerinden gösteriyolardı sanırım yanlıs hatırlamıyosam, her ay taksitleride banka yada anlasmalı olduğu ptt subelerine ödüyordun..
Anladım teşekkür ederim açıklama için.
2500 lira bir telefon için ayıptır ya
Eveeet beklenen oldu ve dün akşam 2.300 TL olan Iphone 6 - 16 Gb modeli,
Bugün sabah itibari ile Vatan Bilgisayar ve Teknosa gibi mağazalarda 2.500 TL oldu!
Elektronik ürünlere yılbaşı itibari ile zam gelecek diye söyleniyorlardı , doğruymuş demek ki :)
beklenen birşeydi zaten uyardık almayı düşünen herkesi :)