Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. Apple zorlu sitesinde rezervasyon kısmında dün akşam üzeri iphone 6 bulabileceğiniz tarih 6 ekim yazıyordu da bugün girdim baktım hala stok yok yazıyor o yüzden danışmak istedim. Tekrar teşekkürler
Printable View
Teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için. Apple zorlu sitesinde rezervasyon kısmında dün akşam üzeri iphone 6 bulabileceğiniz tarih 6 ekim yazıyordu da bugün girdim baktım hala stok yok yazıyor o yüzden danışmak istedim. Tekrar teşekkürler
bayram sonrası gelir tahmini ama ben 15 ve sonrası diye düşünüyorum note4 le denk gelir gibi girişi
Note4 için alışveriş siteleri 2.229TL'den ön sipariş almaya başladılar.
18-24.10.2014 sevk tarihi.
note4 ve alfa modeli bu sefer çok iyi geliyor bana piyasaya çıkıcak demoları firmadan 2 gün once geldi kusur bulamadım
ozellikle alfa fiyatı denilen gibi olursa çok iyi satış rakamı yakalıcak bence
bu arada note4 snapdragon ile gelmeyecek türkyeye
bende yıllarca android kullandıktan sonra 6 ya geçmeyi planlıyorum.
*Bir tanıdık Amerika' ya gidecek bu hafta para çekip 64gb' lık bir tane aldıracağım hiç apple tecrübem yok simfree almam gerekiyor değil mi? (ekstra dikkat etmemiz gereken bir ayrıntı var mı?)
*Arkadaş Next Level' a gelen ilk partiden aldı kılıf al ısrarlarıma aldırmadı ilk düşürmesinde köşesi ezildi. Şarjı tüketimi güzel ama orijinal ürünlerle şarj konusunda ısrar ediyordu.
Apple store da kontratsiz iphone6 satisi yapilmiyor(du) en azindan 1 hafta oncesine kadar. Ilk basta kontratlilari satiyorlar yogunluk gectikten sonra kontratsiz satiyorlar.
Edit yapmiyorum.. Gecen hafta Tr ye gelmeden once aldigim iphone 6 i abd den alabilecegim fiyata cok yakin satiyorum. Ilanlarda ilanimi bulabilirsin. Ilgilenirsen pm atabilirsin.
gördüm ilanını fakat sitesinde kontratsız 750$ yazıyor şuan..
http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone6
O fiyata eyalet satis vergisi ekle ortalama %6. Ayrica web sitesinde ne kadar surede shipping yapiyorlar yazar ortalama 8-10 gundur. Store pick up yapmak istersen surekli takip etmen gerek hangi store da musaittir fln diye.
kalemi çok daha iyi olmuş eğer çok fazla kalem kullanıyorsan geçmeye değebilir,ekran kalitesi ile kasa kalitesi müthiş artmış, ozellikle dış çerçevedeki o basit goruntu artık yok
ben note3u kardeşime verdim beklemedeyim, ilk parti değilde yılbaşından sonra alınabilir :)
samsung'da tasarımcı çalışmıyor herhalde. yıllar evvel kasayı bir kere çizdirmişler, ondan devam... ben z3'ü bekliyorum.
Hakikaten geleceği yok bu telefonun 2. Partisinin Türkiye'ye. Boşuna zaman kaybı :) bu zamana kadar gelmediyse daha da gelmez
sıparısı gectık beklıyoruz bakalım :)
6 serisi isteyen varsa ulaşabilir bana :D
Note 4'ün yorumları üstüne onu bekliyorum valla :)
5-5s-6 ve 6plus serisi için Spigen kap isteyen varsa ön sipariş alabilirim.
Aksilik olmazsa aybaşına gelecek.
az önce görüştüm apple ile ayın 21-22 si gibi gelecekmıs ellerıne
Amerikadan kız arkadaşım için 6 64 Gold alacaktık, abisi 6 tane Apple store dolaştı, Unlock cihaz kalmamış...
eklemeyi unutmuşum Atlantic city the pier olması lazımdı galiba
yok arkadaş dayanamadım note 4 siparişi verdim teknosa'ya. 24'ünde gelecekmiş. beyaz tercih ettim. şu forumun kanıma girmeleri bitirdi beni. :D
note4 ön sipariş fiyatı 2.300 dediler bugün
aynen 2.300 lira.
Note 4 ne zaman turkcell avea vodafone 'da satışa sunulacak ? Biri 17'si diyor diğeri 20'si biri hiç bilmiyor.
İphone 6 16GB siyah, avea veya turkcell bayisinde gören duyan var mı ?
Aysonuna kadar muhtemelen bayilere telefon gelmeyecek.
6 16gold var isterseniz. Aksilik olmazsa yarın plus gelecek. İsteyen olursa bana ulaşabilir.
6 geldi şu an :)
16 silver
64-128 gold rengi var..
6 ve 6 plus kullanıcıları zaman geçtikçe yorum yapsanız çok iyi olur almak için gaz lazım :D
22 sinde geliyormuş siparişi te 1 ay önceden vermiştik. istek mistek kalmadı yemin ederim.
Varsa merak ettiğiniz sorular alabilirim Plus ile ilgili?
Plus isteyen var mı? :)
128 gold ve silver var..
valla 6 64gb var acayip kasıyor bende sürekli takılıyor acil güncellenmesi lazım yazılımda çok bug var.