http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80805986/detay
Daha 1 saat önce courier ilanlarına baktım. Buna nasıl otomobil ruhsatı çıkartmışlar ilginç.
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80805986/detay
Daha 1 saat önce courier ilanlarına baktım. Buna nasıl otomobil ruhsatı çıkartmışlar ilginç.
Hem otomobil olarak hem de ticari olarak üretiliyor. Arka koltukların ortasında tümsek varsa araç 4 kişilikse ticari, arka koltuklar düz araç 5 kişilik ise binek demektir.
İyi gidiyor sorun yok :). Ds5 almadan önce çok niyetlendim, birtanesiyle pazarlığa bile oturdum. Son anda vazgeçtim. 1 sene sonrada heryerden çekildi Lancia. Ülkede bir model tutmadımı tutmuyor arkadaş buna benzer ne araçlar var.
Sürekli kullanıyorum 1.6 tdci Trend X'ini. Uzun yol sürüşünüde çok beğeniyorum. Yüksek hızlarda çok stabil. Ama fiyatlar benim istediğimden malesef yüksek kalıyor.
Dh'den ve birkaç forumdan daha okudum dediğine benzer şeyleri. Bu yüzden eledim. EDC haricindede 6 ileri şanzıman yok zaten.
Otomobillerle aynı değiller diye biliyorum hız sınırlarını. Tempolu otoban sürüşlerinde yol elverdiğince gidiyorum. Radarda fahiş cezalarla uğraşmak can sıkıcı olur. Birde Courier'i bilmiyorum ama bu sınıfta araçların arkasında seyahat etmek çok yorucu. connect olsun doblo olsun çok sert. rahat denilebilecek caddy bile bineklere göre sert kalıyor.
Velhasıl Ford bayisine gideceğim bu aralar, test şürüşü talep edip bakacağım.Satıştakiylede detaylıca konuşacağım. Titanium plus donanımlısı, hta'ya göre baya dolu geldi koltuk ısıtma filan güzel. Birde çok tatlı pastel mavi rengi var alacak olursam kesinlikle o rengi tercih edeceğim :)
Pürüz çıkarsa, satış danışmanına anlatacağım dediklerini. Teşekkür ederim Ömer.
Üç modele kadar sınırlandırdım. Linea 1.6 mjet, Bravo 1.6mjet/1.4turbo ve Ford Courier 1.6 tdci.
Bravo söz konusuysa Linea'ya bakılmamalı bile bence.
Lancia Deltaları şirket aracı olarak kullanıyoruz. 16 tane var, dizel otomatik tamamı. Oldukça memnunuz. Yakıt güzel, araç dolu ve inanılmaz geniş. Ford Focus kullanıyorduk son kasa sedan. Lancia Focustan çok daha geniş. Zaten bir Golf'ün falan yanına park edince anlıyorsunuz ne kadar büyük bir araç olduğunu. En güzel yanı da çok bilinen bi araç olmadığından bakan dönüp bir daha bakıyor :)
Bravo'da bu aracın kuzeni sonuçta. Liste buraya kadar indirgendiyse kesinlikle Bravo bakılmalı.
Edc şanzıman fülüns var benim biraderde 60k km oldu taş gibi şanzıman.. acayipte keyifli..
Eski caddy yeni caddy connect fiorıno vs hepsini kullandım ve ara ara kullanmaya devam ediyorum.Courıer ın geçenlerde test sürüşünü yaptım şahsi fikrim caddy den bile daha rahat olduğu yönünde.donanım olarakta ciddi şekilde dolu (tıtanıum plus) . sadece performans ı vasat geldi bana.
Kesinlikle octavia bakın hem içi hem bagajı ciddi anlamda geniş... İstediginiz bütün kriterlerede uyuyor :)